Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λοιπόν,

Έκανα φορματ στο pc και πέρασα Windows 8.1. Έχω δύο δίσκους, έναν ssd κι έναν hdd και έχω μεταφέρει κάποια αρχεία των Windows (εγγραφα, επιφάνεια εργασίας κλπ) στον hdd ενώ μπουταρει από ssd. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Το πρόβλημα είναι ότι ενώ το έφτιαξα μια χαρά με τον ξαδερφο μου κλπ και κάναμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις, αυτή τη στιγμή που πήγα να τον δουλέψω μετά από μια βδομάδα που δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου, ενώ περνάει την οθόνη φόρτωσης των Windows μετά πετάει μια γαλάζια οθόνη και μένει εκεί. Ο κερσορας υπάρχει και μετακινείται αλλά δεν κάνει τίποτα άλλο.

Τσέκαρα αν όλα είναι κουμπωμενα σωστά (και είναι) και μετά εβγαλα το sata από το DVD driver και με επανεκκίνηση μπήκε μια χαρά και δούλεψε. Μετά όμως που έκλεισα και άνοιξα ξανά, είχα πάλι τα ίδια και το ίδιο κόλπο δεν δούλεψε.

Καμία ιδέα;

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις τον δίσκο σαν ide mode στο bios αν ειναι ahci και δοκίμασε επισης ενα repair με το cd των windows

Δημοσ.

Δεν έχω το CD δυστυχώς. Το έκανα και αυτό που είπες και πάλι έχω τα ίδια. Δεν μπορώ να εντοπίσω τι μπορεί να φταίει και τρελαίνομαι

Δημοσ.

Παιδιά προσπάθησα τα πάντα και τίποτα. Ακόμα και format πήγα να κάνω και αποτυγχάνει και αυτό. μου είπαν ότι μπορεί να είναι θέμα hardware και του ssd. Τι λέτε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...