Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια LCD Samsung εδώ και καμιά 7ετία χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Από χτες όμως άρχισε να παρουσιάζει ένα πρόβλημα με το λευκό χρώμα. Συγκεκριμένα όπου φαίνεται άσπρο στην εικόνα το εμπλουτίζει με πράσινα και μωβ πίξελ!

Δοκίμασα να κατεβάσω το contrast και κάπως βελτιώθηκε αλλά χάλασαν λίγο τα υπόλοιπα χρώματα. Ξέρει κανένας εάν μπορώ να κάνω κάτι ή είναι έχει πρόβλημα το hardware οπότε πάμε για απόσυρση ...

Δημοσ.

Υποθέτω πως έχεις ήδη κάνει reset στις ρυθμίσεις της εικόνας και έχεις δοκιμάσει και εικόνα από εξωτερική πηγή, μήπως και φταίει το εσωτερικό tuner, ή κάποιο άλλο εσωτερικό κύκλωμα της τηλεοπτικής εικόνας. Γιατί εάν υπάρχει πρόβλημα στην εσωτερική τηλεοπτική εικόνα, μπορείς να χρησιμοποιείς εξωτερικό αποκωδικοποιητή.

Εάν αναφέρεσαι σε εικόνα από εξωτερική συσκευή, υποθέτω πως έχεις δοκιμάσει και άλλη συσκευή και κυρίως άλλο καλώδιο. Αυτό που λες συνέβαινε συχνά στα παλιά video και DVD όταν δεν κούμπωνε καλά το βύσμα SCART.

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει με σύνδεση scart, hdmi και τηλεοπτικά κανάλια. Η εικόνα είναι ίδια. Μάλιστα ξαφνικά έβγαλε και μια κόκκινη ροζ γραμμή στη μέση η οποία έφυγε μετά από 10 λεπτά

Δημοσ.

Τα πολλα χρωμματα που αναφερεις μοιαζει με το solarise effect.

file.php?id=1211&mode=view

leo-2-solarise-uniquesochic-com.png

Σε συνδυασμό με την γραμμή (αν αυτη ηταν ακριβώς στην μεση) δείχνει πιθανο πρόβλημα στην T-con πλακετα. Αυτο βεβαία ειναι εικασία καθως θα μπορούσε να ειναι και απο τα ribbon του panel.

Όπως και να εχει θέλει service.

Εξυπακούεται βεβαια οτι εχεις κανει factory reset στις ρυθμίσεις εικονας.

Δημοσ.

τα πρόσωπα τα δείχνει περίπου όπως την πρώτη φωτογραφία αλλά όχι σε τόσο έντονο βαθμό. Εννοειται ότι έχω κάνει reset.

Το θέμα είναι εάν έχει πρόβλημα η πλακέτα μπορεί να φτιαχτεί και εάν ναι τότε συμφέρει οικονομικά δεδομένου ότι με 250 ευρώ βρίσκεις καινούριες 32αρες πλέον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...