Cossutius. Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Αυτό που γράφω στην επικεφαλίδα. Έκανα φορματ με το δισκάκι των windows. Νωρίτερα ειχε μέσα μια έκδοση linux. Έκανα την εγκατάσταση αλλά παρόλο που η κάρτα δικτύου ειναι συνδεδεμένη με καλωδιο με το μοντεμ, λέει οτι μάλλον έχω χαλασμένο καλώδιο (το καλώδιο ειναι οκ...έτσι μπαινω απ το 2ο pc) Να υποθέσω οτι δεν έκανα σωστή εγκατάσταση? Οτι απλά είναι πολύ καινούργια η κάρτα δικτύου και δεν είναι ήδη περασμένοι οι drivers? (μη βαράτε μπορει να γράφω χαζομάρες απλά ρωτάω...δε μου χει ξανατύχει)
zio10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Αυτό που γράφω στην επικεφαλίδα. Έκανα φορματ με το δισκάκι των windows. Νωρίτερα ειχε μέσα μια έκδοση linux. Έκανα την εγκατάσταση αλλά παρόλο που η κάρτα δικτύου ειναι συνδεδεμένη με καλωδιο με το μοντεμ, λέει οτι μάλλον έχω χαλασμένο καλώδιο (το καλώδιο ειναι οκ...έτσι μπαινω απ το 2ο pc) Να υποθέσω οτι δεν έκανα σωστή εγκατάσταση? Οτι απλά είναι πολύ καινούργια η κάρτα δικτύου και δεν είναι ήδη περασμένοι οι drivers? (μη βαράτε μπορει να γράφω χαζομάρες απλά ρωτάω...δε μου χει ξανατύχει) Κατέβασε τους drivers από ένα άλλο pc και κάντους εγκατάσταση. Δεν είναι απαραίτητο να μπούνε μαζί με τα windows (έχουν πολλούς αλλά δεν τους έχουν και όλους!) Λογικά αν πας και στη διαχείριση συσκευών θα σου δεις ότι λείπει η κάρτα δικτύου 3
Cossutius. Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Η βλακεία ειναι ανίκητη λέει ένα ρητό. Και ισχύει σημερα για εμένα. Το pc ειχε 2 υποδοχές για καλώδιο έθερνετ. Η πρώτη που το ειχα βάλει δε λειτουργουσε...η δευτερη που την ειδα μετά, λειτούργησε κανονικά...και για του λόγου του αληθές Ευχαριστώ ζιο και sorry για τη ταλαιπωρία 3
Cossutius. Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Επειδή κούρασα και 2 φίλους εδώ μέσω πμ για το πρόβλημα του ήχου (εγραφε πως δεν ειχα συνδέσει ηχεία ενω ηταν συνδεδεμένα κανονικά), το προβλημα λυθηκε με ρυθμιση από το bios...η καρτα ηχου ηταν disable :-P :-P 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα