Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους , εχω προβλημα με το νεο μου ταμπλετ το εχω εδω κ 2 βδομαδες περιπου.η μπαταρια φορτιζεται μεχρι το 85 % Και ας το φορτιζω 15 ωρες!!!! ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

Καλησπερα σε ολους , εχω προβλημα με το νεο μου ταμπλετ το εχω εδω κ 2 βδομαδες περιπου.η μπαταρια φορτιζεται μεχρι το 85 % Και ας το φορτιζω 15 ωρες!!!! ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

σορυ παραληψη ειναι το samsung galaxy tab 4 10.1
Δημοσ.

σορυ παραληψη ειναι το samsung galaxy tab 4 10.1

αν το έχεις  μόνο 2 βδομάδες μη το πολυσκαλίζεις, πήγαινέ το εκεί που το πήρες!

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.λοιπον με το θεμα της μπαταριας....το πηγα στη samsung μοη αλλαξαν μπαταρια κανανε hardreset και μου εδωσαν καινκυργιο φορτιστη..τις πρωτες μερες ολα καλα φορτιζε κανονικα μεχρι το 100%.τωραπαλι ομωςκα ειτα δικα τοφτανει μεχρι το85% με φορτιση ολο τοβραδυ.τους πηρα τηλ καιμου ειπαν να κανω hard reset! Εκανα αλλακαι παλι τιποτα...εχω τσαντιστει και απογοητευει με το tablet καιφυσικα με την samsung.η εγγυηση της μπαταριας ειναι 6 μηνες..δηλαδη στο 1,5 χρονο τι θα κανει θα φτανει στο 20%? τραγικη η σαμσουνγκ δεν ξαναπαιρνω τιπογα..βεβαια μετο κινητο samsung galaxy3 δεν ειχα ποτεπροβλημα....

Δημοσ.

Φίλε μου, να το πας πίσω και να ζητήσεις να σου το αντικαταστήσουν. Αλλιώς, πες τους ότι θα απευθυνθείς στο συνήγορο του καταναλωτή. Έχουμε και δικαιώματα ξέρεις, όταν τους δίνουμε τα ωραία μας λεφτάκια. Είναι υποχρεωμένοι να το επισκευάσουν ή να το αντικαταστήσουν, σύμφωνα με τους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...