Προς το περιεχόμενο

Tournament από insomniacs για το Mario Kart 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την κάνω. Ελπίζω να μην παίζουμε μόνοι μας πάλι την άλλη φορά γιατί μας ξεκόλιασες

ΧΑΧΑΧΑΧ! Όχι ρε καλά τα πήγες κι εσύ,ειδικά όταν μπήκε και το άλλο παιδί έγινε καλό το σκηνικό :)

θα το αφήσω ανοικτό για μία εβδομάδα μέχρι και την άλλη Παρασκευή και ο νικητής, εάν βγω εγω ΔΕΝ μετράω τότε έχει αυτό ως δώρο :

http://www.nortec.gr/toys/toy-figures/mario-holder-nintendo-ds-lite-dsi-3ds.html

• Like 1
Δημοσ.

Καλό σκηνικό κάναμε HadesGR! Όταν είναι να μπαίνουμε να κανονίζουμε από δω! Εγώ θα μπαίνω περισσότερο βραδινές ώρες!

Εσύ ήσουν πουλάκι μου!!!Παίξαμε αρκετά καλά  και όλες οι αγώνες ήταν full αδρεναλίνη!

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα τα ειδα, κριμα ¨.... εχω χρονο και τωρα ακομα παντως, μεχρι να πεσει ο ηλιος..... 

Παίδες μην αγχώνεστε :) Μέχρι την άλλη Κυριακή θα κάνω το tournament  :)

Δημοσ.

Ρε hadesgr δεν έχω ίντερνετ πραγματικά με σκοτώνετε!!!λέτε άμα κάνω WiFi το κινητό να καταφέρω κάτι έχω ένα gb από cosmite

Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Κάτι γίνεται με τα megabyte αλλά για καμία ωρίτσα πάντως ούτε μια αποσύνδεση!!!!τι ώρες να μπω σήμερα μπορώ μεσημέρι και μετά και μέχρι τις 9 το βράδυ να μπω

Δημοσ.

Λες πια να είμαι τόσο βλάκας???εννοείται και μ έφαγε 130 σε 1 ώρα αλλά έχω προσφορά 1 gb από την cosmote

Δημοσ.

Ποτέ παίζουμε ρε παιδιά να μπω και γω???θέλω να ρυθμισω και το Πρόγραμμα μ!!!ισχύουν οι πρώτες ώρες ή τις άλλαξες ρε hadesgr όπως έλεγες μετά τις 8

Δημοσ.

Λοιπόν πάμε για άλλο ένα!

name: luigideathstare

καθημερινές 20:00 -23:00

Κωδικός : 1678-9517-3523

Και φέρτε την όρεξη σας και το βρισίδια σας γιατί θα σας ζορίσω, μερικοί πήραν γεύση :P

Είμαστε ΟΚ???

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...