Rib21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Πολλές φορές στο topic του WiiU έχουν αναφερθεί ιδέες για ττουρνουά στο εν λόγω παιχνίδι αλλά πέρασαν απαρατήρητες πιστεύω πως ένα τοπικ θα είναι ότι πρέπει!!Λοιπόν από την στιγμή που η όλη φάση είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να ξοδευτεί κάποιος θα έπρεπε να διοργανώσουμε ένα τουρνουά όπου θα παίζουμε όλοι από το insomnia και θα περνάμε ωραία!!!εγώ είμαι διατεθειμένος να κάνω οτι μπορώ!!!!Αν κάποιος ξέρει καλύτερα να φτιάξει τουρνουά έχει ασχοληθεί και μπορεί να βοηθήσει μπορεί να το αναλάβει αυτός!!!θα θεσουνε κάποιες ώρες που να μας βολεύουν και πιστεύω θα περάσουμε ωραία!!! Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App
vag.patrick Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 καλημερα.οι κατοχοι του παιχνιδιου πρεπει ν α μαζευτουμε εδω να συνενοηθουμε τι ωρες βολευει και να κλεινουμε γενικα ραντεβου για λιωσιμο. Φυσικα και ειμαι μεσα.Βαλτε και τα id σας και καποιος που ξερει να φτιαξει τουρνουα. Pvag85 το δικο μου
Markerparts Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 ΕΙχα φτιαξει παλιοτερα κατι, ετσι για δοκιμη. Αλλα δυστυχως, δεν ελαβα καμια απαντηση, ουτε ειδα καποιο ενδιαφερον. NOFX84, αν φτιαξει καποιος κατι ειμαι μεσα, καθημερινες, μετα τισ 20:00. 1
HadesGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Kι εγώ μέσα! HadesGR και μπορώ να φτιάξω εγώ το Lobby, απλό είναι! Αλλά δεν θέλω δάκρυα γιατί θα σας λιανίσω
Bourdoulas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Kι εγώ μέσα! HadesGR και μπορώ να φτιάξω εγώ το Lobby, απλό είναι! Αλλά δεν θέλω δάκρυα γιατί θα σας λιανίσω Χαχαχα Hades φτιάξε για να αρχίσουμε! 1
HadesGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Χαχαχα Hades φτιάξε για να αρχίσουμε! Κάντε υπομονή για την Παρασκευή παίδες! Ετοιμαστείτε για DEATH STARE από τον Luigiiiiiiiiiiiii!! Υ.Γ. Θα τα κάνω και game capture έτσι για να τα ανεβάσω να γουστάρουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΧΑΜΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Basilisc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Για τι ώρα λέτε γιατί μετά τις 9 θα βγω για φαγητό αύριο;
HadesGR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπόν φτιάχνω lobby με όνομα luigideathstare ΧΑΧΑΧΑ! Αύριο μεσημεράκι μπείτε, από τις 14:00 θα σας περιμένω με αγκάλες ανοιχτές! θα διαρκέσει Σ/Κ από τις 14:00 έως και τις 16:00 ή 17:00 εάν γουστάρετε και στο τέλος ο πρώτος έχει ένα gift σχετικό με Nintendo από εμένα! Kανόνες! Παίξτε βρώμικα, ρίξτε βρισίδια και έλατε μεθυσμένοι Κωδικός είναι 2631-6594-6821 Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2014 από HadesGR 1
HadesGR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 ΥΓ Εάν δεν μπορείτε στις 14:00 το κάνουμε απογευματινή ώρα! Άντε ενημερώστε ρειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
HadesGR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Για κανά μισάωρο μέσα θα είμαι. Mε πέταξε έξω το ρημάδι...ξαναμπήκα Θα αλλάξω και τις ώρες για καθημερινή μετά τι 20:00 ,για να μπαίνουν όλοι
Basilisc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Την κάνω. Ελπίζω να μην παίζουμε μόνοι μας πάλι την άλλη φορά γιατί μας ξεκόλιασες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα