Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πρόσφατα αγόρασα ένα Access point Tenda Wireless N300 High Power Router 2x Range (Model No: W3001R).

Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ θέλω να το συνδέσω ασύρματα με το router μου και στη συνέχεια να συνδέομαι ασύρματα επάνω του κάτι τέτοιο δεν το έχω καταφέρει. Το μόνο που κατάφερα είναι να συνδέσω ενσύρματα το router με το Access point και στη συνέχει να συνδεθώ ασύρματα επάνω στο Access point.

Θέλω να ρωτήσω αυτό που θέλω να κάνω γίνετε με αυτό το Access point ή πρέπει να αγοράσω άλλο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα πρόσφατα αγόρασα ένα Access point Tenda Wireless N300 High Power Router 2x Range (Model No: W3001R).

Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ θέλω να το συνδέσω ασύρματα με το router μου και στη συνέχεια να συνδέομαι ασύρματα επάνω του κάτι τέτοιο δεν το έχω καταφέρει. Το μόνο που κατάφερα είναι να συνδέσω ενσύρματα το router με το Access point και στη συνέχει να συνδεθώ ασύρματα επάνω στο Access point.

Θέλω να ρωτήσω αυτό που θέλω να κάνω γίνετε με αυτό το Access point ή πρέπει να αγοράσω άλλο.

Ευχαριστώ

3001 δεν βρισκω.3002 βρισκω και συμφωνα με το site Της Tenda(χαλιια ρουτερ) παζει και σαν Universal repeater Οποτε ναι θεωρητικα κανει αυτο που θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...