Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/software/antivirus/Turbo-X-Internet-Security-2013-3-Licenses-1-Year.htm

ή αυτό

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/software/antivirus/Kaspersky-Antivirus-2014-Greek-1-License-1-Year.htm

το πρώτο το ειχα και πέρσι, εκανε πολυ ωρα να σκαναρει το pc με το συστημα που εχω στην υπογραφη μου, άλλα ηταν καλο και εχει 7 ευρω 3 άδειες, βεβαια το φετινο  http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/software/antivirus/Turbo-X-Internet-Security-3-licences-1-year.htmτι διαφορά θα ειχε με το περσινο μπορειτε να μου πειτε για να δωκω 20 ευρω παραπανω. Α ξεχασα ηταν και πολυ ελαφρυ

το 2ο δεν το εχω δοκιμασει, πειτε μου την γμωμη σας

Δημοσ.

Αφου το έχεις δοκιμάσει το πρώτο και έμεινες ευχαριστημένος πάρε παλι αυτο που εχει και φθηνότερα απο τα αλλα

Δημοσ.

τοδαμε και αυτο παιδες........ τουβλο-χ αντιβαιρους. Πιστευω να ειναι τοσο καλο οσο τα τροφοδοτικα τους. :P

• Like 2
Δημοσ.

Δέν θ'ελω να πιστευω ότι πλήρωσες για Turbo χ antivirus και έμεινες και ικανοποιημένος?

Τα free κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά αλλά αυτό ειναι καθαρά επιλογή του καθενός.

Για μένα  ΒΙΤ DEFENDER 2015 και δεύτερο ΝΟRTON 

Δημοσ.

αν είναι να πληρώσεις για AV πάρε είτε kaspersky είτε nod.

Προσωπικά αγοράζω άδειες του Nod πολλά χρόνια(απο εποχής nod 2) αυτές που είναι 3 άδειες στα 35€ περίπου.

Βέβαια υπάρχουν και τα δωρεάν που αναφέρθηκαν παραπάνω και κάνουν καλή δουλειά.

Δεν θα πήγαινα ποτέ σε τουβλόξ αντιβιωτικο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλύτερα καποιο free παρα το Τurbo-X.

και σε εσένα το λέω και στα άλλα παιδια που απάντησαν ποιο πάνω και τους ευχαριστω, το antivurus ειναι της PANDA, το λέω μηπως και δεν το προσεξατε!

Δημοσ.

και σε εσένα το λέω και στα άλλα παιδια που απάντησαν ποιο πάνω και τους ευχαριστω, το antivurus ειναι της PANDA, το λέω μηπως και δεν το προσεξατε!

PΑΝDΑ ξε PANDA μόνο που γράφει turbo x δεν με γεμίζει το μάτι.

Μήπως είναι "κλώνος" PANDA? :-)

Βιt defender-Eset-Norton και άν ήταν να διαλέξω ένα από τα τρία Εset.

To kaspersky τρώει περισσότερους πόρους από το σύστημα,είναι λίγο βαρούτσικο για μένα.

Δημοσ.

συνδυασμος avast με spybot search and destroy και μην ανησυχεις . και εννοειται προσεχεις που σε τι ιστοσελιδες μπαινεις και τι αρχεια χρησιμοποιεις

Δημοσ.

Άλλο πάντως να βασίζεται στο Panda και άλλο στο οποιοδήποτε φου-μαντσού :-D

Τι στο καλό, μια διαφορά υπάρχει.

Δημοσ.

Έλα νταξει του Πλαίσου είσαι ε; και διαφημίζεις; 

Δεν έπεσες απλά έξω, έπεσες στο κενό 

Άλλο πάντως να βασίζεται στο Panda και άλλο στο οποιοδήποτε φου-μαντσού :-D

Τι στο καλό, μια διαφορά υπάρχει.

Και παρεμπιπτόντως τους τελευταίους 4 μήνες μου έχει βρεί 3 trojan και τους εχει διαγράψει.

Για το ΚASPESKY μου εχουν πει καλα λόγια, όπως καλα λόγια εχω ακούσει για το norton για τα 3 τελευταία χρόνια, γιατι παλιά μόνο αρνητικα ειχε να πει ο καθενας για το norton.

To NΟΡΤΟΝ το ειχα βάλει πριν 5 χρόνια σε υπολογιστη της δουλειας μου και ηταν ασηκωτο. Το nod το ειχα βάλει πριν 5 χρόνια πάλι σε υπολογιστη στο σπίτι μου και ήταν και αυτο ασηκωτο.

Τα τελευταια χρόνια δεν ξερω ομως τι γινεται επειδη χρησιμοποιω απ το 2011 panda security και πέρσι  πήρα turbo x -panda

Δημοσ.

καλα πληρωνετε σημερον ημερα antivirus? ενα πολυ καλο εκτος απο τα προηγουμενα που ανεφεραν τα παιδια ειναι το comodo, πολυ καλο και στα ελληνικα και free

Δημοσ.

καλα πληρωνετε σημερον ημερα antivirus? ενα πολυ καλο εκτος απο τα προηγουμενα που ανεφεραν τα παιδια ειναι το comodo, πολυ καλο και στα ελληνικα και free

Φίλε μου άλλο antivirus και άλλο internet security,ναι μπορείς να βρεις καλά antivirus free αλλά σε προστατευουν μόνο απο κάποιους ioυς ,όχι όλους γιατί δέν ενημερώνεατι συχνά η "βάση"τους και για αυτο συνήθως οι χρήστες χρησιμοποιούν παράλληλα και άλλα προγράμματα όπως malwarebytes,super antispyware και διάφορα τέτοια με αποτέλεσμα να έχεις δύο τρία προγράμματα ενώ με ελάχιστο κόστος παίρνεις και σε καλύβει απο όλα και όσο παέι οι εταιρείες προσανατολίζονται και σε άλλους τομείς όπως το π.χ.το bitdefender εχει προστασία online συναλλαγών  κ.α.

Ειδικά άν πρόκειται και για επιχείρηση που θα θέλουν μία ολοκληρωμένη προστασία η αγορά τους είναι μονόδρομος.

Και το comodo που αναφέρεις άν θέλεις ολοκληρωμένη προστασία πρέπει να το πληρώσεις,φυσικά ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει ότι θέλει :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...