Huntsman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Γεια σας είναι το πρώτο μου Post σε αυτό το Forum και νομίζω ότι είμαι στην σωστή κατηγορία. Λοιπόν στο ψητό....πριν κάνα 6αρι μέρες αγόρασα το εξής σύστημα: CPU: AMD FX8320Ram: Kingston HyperX 8 GBMobo: Gigabyte 990XA-UD3GPU: GTX 550Ti ( είναι παλιά μου, σε ένα μηνά θα πάρω την GTX 760) Και για τροφοδοτικό έχω το Thermaltake TR2-470 εδώ είναι το θέμα. Έχω βάλει το καλώδιο 24 pin τροφοδοσίας πάνω στην μητρική και θέλει +8 Pin στην μεριά διπλά από τον επεξεργαστή, ο τεχνικός μου είπε και με 4pin δεν υπάρχει θέμα. (έτσι και αλλιώς το τροφοδοτικό μου δεν έχει 8 Pin) Τέλος πάντων ανοίγει το PC, όλα μια χαρά κομπλέ δουλεύει, και εδώ είναι το μεγάλο θέμα ώρες-ώρες κολλάει τελείως και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι πατήσω το κουμπί επανεκκίνησης. Μέτα από την επανεκκίνηση κολλάει στο boot των Windows 8, και θέλει ξανά επανεκκίνηση, εκεί μου λέει ότι δεν φορτίζει κάτι καλά στο System32 στο Boot, εκεί πρέπει να βάλω το δίσκο με τα Windows 8 και να κάνω αυτόματη επιδιόρθωση, και μετά δουλεύει κανονικά. Άλλα μου το έχει κάνει πάρα πολλές φόρες αυτό (έχω κάνει και Format μήπως παίζει κάτι λάθος, άλλα πάλι τα ίδια). Ξανά πήρα τεχνικό και μου λέει το τροφοδοτικό τα έχει φτύσει και ότι δεν φταίει που δεν του δίνω 8 Pin τροφοδοσίας.Αν ξέρει κάποιος θα τον παρακαλούσα να με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα.Ευχαριστώ.
Xristaras12 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 κατέβασε το hard disk sentinel να δεις την υγεία του δίσκου. δεν νομίζω οτι το τροφοδοτικό ευθύνεται για SOFTWARE πρόβλημα,δηλαδή δεν μπορεί να σου σβήσει αρχεία παρ όλα αυτα αν κάτι κρασάρει μπορεί να γίνουν corrupted τα δεδομένα που επεξεργαζόταν το σύστημα. Σε κάθε περίπτωση,αν πας για την 760 θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αλλάξεις τροφοδοτικό.
Huntsman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δεν μου σβήνει αρχεία. Άπλα κολλάει τελείως το PC και μετά γίνεται αυτό που περιγράφω παραπάνω.
Xristaras12 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 το κόλλημα αυτό μπορεί να είναι απο 1002 πράγματα,ξεκίνα με τον έλεγχο του δίσκου όπως πρότεινα παραπάνω. Η εγκατάσταση των windows είναι καθαρή; η μετέφερες απο το παλιό hardware στο νεό;
Huntsman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Έχω κάνει καθαρό Format όλα Delete και ξανά από την αρχή. Όσο για αυτό που είπες δες την εικόνα:
Xristaras12 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 κομπλέ όπως βλέπεις και μόνος σου ο δίσκος ειναι μια χαρά,άρα απέκλεισες ότι έχει πρόβλημα και ευθύνεται αυτός Δυστυχώς έτσι πάει μεχρι να βρεις το πρόβλημα... Μιας και τροφοδοτικό δεν έχεις να δανειστείς απο κάποιον,θα σου έλεγα να κατεβάσεις το OCCT και να δώσεις ενα PSU TEST.Αν το σύστημα κολλήσει με τη μια εκει πέρα ο ένοχος είναι το τροφοδοτικό(δεν αντέχει το ζόρι και "σβήνει") μετά πάμε για έλεγχο μνημών. Αν θες να αποκλέισουμε τελείως την πιθανότητα softw-αρικού θέματος κατεβάζεις μια διανομή λινουξ,την περνάς σε στικάκι και δουλεύεις το σύστημα σου απο εκεί.ΠΡΟΣΟΧΗ πατάς TRY και όχι install όταν θα ξεκινήσεις το live της διανομής.
Huntsman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 κομπλέ όπως βλέπεις και μόνος σου ο δίσκος ειναι μια χαρά,άρα απέκλεισες ότι έχει πρόβλημα και ευθύνεται αυτός Δυστυχώς έτσι πάει μεχρι να βρεις το πρόβλημα... Μιας και τροφοδοτικό δεν έχεις να δανειστείς απο κάποιον,θα σου έλεγα να κατεβάσεις το OCCT και να δώσεις ενα PSU TEST.Αν το σύστημα κολλήσει με τη μια εκει πέρα ο ένοχος είναι το τροφοδοτικό(δεν αντέχει το ζόρι και "σβήνει") μετά πάμε για έλεγχο μνημών. Αν θες να αποκλέισουμε τελείως την πιθανότητα softw-αρικού θέματος κατεβάζεις μια διανομή λινουξ,την περνάς σε στικάκι και δουλεύεις το σύστημα σου απο εκεί.ΠΡΟΣΟΧΗ πατάς TRY και όχι install όταν θα ξεκινήσεις το live της διανομής. Δεν μου λέει κάπου για PSU Test
Xristaras12 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 4η καρτέλα αν θυμάμαι καλα power supply.
Huntsman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Το έκανα και το μόνο που έγινε ήταν άπλα να μου φτάσει την CPU στο 99% σε χρήση
EddieObscurant Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 αστο να τρεξει καμια ωρα με ενεργοποιημενα full screen και use all logical processors για να μην μπαινει παντως και στα win αφου απεκλεισες το δισκο, ελεγξε τις μνημες με memtest και αστο να κανει τουλαχιστον 1 full περασμα
Huntsman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) 1 ώρα και κανένα Error. Όσο για το άλλο πρόγραμμα (OCCT) τι πρέπει να κάνω με αυτό;; να το αφήσω και αυτό 1 ώρα και να δω τι γίνεται με το τροφοδοτικό; Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2014 από Huntsman
8elwADSL Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Κάτσε τόσο καιρό το δουλεύεις με 4πινο στην 8πινη υποδοχή ρεύματος επεξεργαστή της μητρικής;
EddieObscurant Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 1 ώρα και κανένα Error. Όσο για το άλλο πρόγραμμα (OCCT) τι πρέπει να κάνω με αυτό;; να το αφήσω και αυτό 1 ώρα και να δω τι γίνεται με το τροφοδοτικό; congrats , ελεγξες 8mb 1471375 φορες και βρήκες οτι δεν ειχαν προβλημα
Huntsman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Κάτσε τόσο καιρό το δουλεύεις με 4πινο στην 8πινη υποδοχή ρεύματος επεξεργαστή της μητρικής; Ναι το εχω συνδέση μόνο τα 4 καθώς μου είπε ο τεχνικός οτι δεν θα υπάρχει κανένα προβλημα και οτι δεν παίζει τόσο ρόλο. Αλλα στο Manual λεει αλλα Και σημερα πηγα να βαλω ενα driver τις καμερας και κολλησε και μετα δεν ενοιγε με τπτ ελεγε οτι δεν δουλευει κατι καλα στα windows και ετσι τα εβαλα ενα πανω στο αλλο για να σωσω κατι αρχεια και τωρα, πρεπει να κανω format φτου απο την αρχη. Παιδια ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!! λετε να φταιει το τροφοδοτικο;;; (470watt)
Huntsman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Τελικα πρεπει να ξερω τι φταιει απο την στιγμη που εκανα format (και δεν εκατεστησα το windows activator) δεν μου ξανα κολλησε το PC ουσιαστικα αυτο ηταν χαλαγε το boot των windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα