Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ρε ελφά? Folding θα κανει στο πρακτορείο ή θα παιζει Crysis?

Σοβαρεψου.... Και με Pentium 4 στα 1.6 Μια χαρα την κανει την δουλειά του...

Το χει χάσει ο elf,τι να σοβαρευτεί.

Άσε που σχεδόν ποτέ δεν κάνει καμμιά ολοκληρωμένη σύνθεση παρά μόνο κάθεται και αρχίζει τα μπακαλίστικα.

• Like 1
Δημοσ.

Χα χα χα.. Από τοτε που βγήκε το hyperthreading και εδωσε τσαμπα πυρήνες στο λαό βρήκαμε το φως μας..

Ημουν τυφλός και είδα.. Σε ευχαριστώ Intel!

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι έτσι,όποιος δεν έχει επιχειρήματα αρχίζει της κατινιές...

Είπε ο πρώτος διδάξας, και πρόσθεσε ότι θα μας ζαμακώσει όλους στο σούπερπι με την υπεριντέλα του...

Δημοσ.

το μελετατε πολυ. ο ανθρωπος θελει κατι φθηνο. το μονο συγουρο οτι και αν κανεις , ειναι να βαλεις αυθεντικο λογισμικο γιατι το pc θα ειναι σε επιχειρηση , και σε τυχον ελενχο θα το μετανιωσεις που δεν εβαλες, τωρα απο κει και περα,. 

μπορεις να βρεις μια μιτρηκη με ενσωματομενη καρτα γραφιικων ( μηπως γλυτωσεις κατι ) . τροφοδοτικο και κουτι οτι ποιο απλο βρεις. και τα λοιπα ... 

θα σου στειλω και εγω μια προταση και κανουμε τροποποιησεις.

τωρα για το ποιος ειναι καλυτερος επεξεργαστης... οι ιντελακιδες θα πουν ιντελ και οι amdακιδες θα που amd.  τσακονεστε σαν τους γερους για βλακιες .. 

ακυρο ! ξανα ειδα το πρωτο setup και εισαι μια χαρα. για καινουργιο παντα ετσι ? και core2duo παντως σε μεταχειρισμενο αν βρεις ( και θα παρεις ενα λογισμικο ομως καινουργιο ) εισαι πολυ καλυμενος

Δημοσ.

Στα ίδια λεφτά υπέρ διπλάσια ταχύτητα,πες έναν καλό λόγο να πάει στον ποιο αργό...

Κάτσε μισό με 70 ευρώ μπορείς να πάρεις και επεξεργαστή και μητρική;

Η φθηνότερη μητρική (στο e-shop) που έχει και Hdmi και dvi-d + cpu σύνολο 88€ (ASRock H81M + Celeron G1820)

Όσον αφορά τα 1.6ghz να ξέρεις ο 5150 στα 2.1GHz πάει άνετα! (ΑΝ χρειαστούν boost στην ταχύτητα,που αποκλείεται)

Άσε που ο Intel έχει διπλάσιο TDP :P

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ συμφωνώ για τον επεξεργαστή, από τη στιγμή που οποιοσδήποτε της τελευταίας 5ετίας (και βάλε) θα τον καλύψει ας πάρει τον πιο φτηνό. Τις ενστάσεις μου τις είπα (ssd και κουτί)

Δημοσ.

Θα τον κρατήσω τον SSD, έχω τον ίδιο στο λαπτοπ, φοβερές ταχύτητες και πιστεύω θα είναι καλό για τον θείο μου να μην περιμένει 1 - 2 λεπτά μέχρι να φορτώσουν τα windows ή ο firefox π.χ... το κουτί μου αρέσει, έχει και ενσωματωμένο τροφοδοτικό μια χαρά.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

• Like 1
Δημοσ.

ΟΤ.  παιδια μην την λετε στον ελφα...!  

εχει ενα σκοπο ο ανθρωπος. θελει να γινει Νο1 στα ποστ...! τωρα περασε τις 16000.  εχει δρομο ακομα. κατι πρεπει να γραψει...!!

AMD Expert, πολυ καλη συνθεση, και ναi..., τα WIN αναγκαστικα πρεπει να τα αγορασει, λογω επαγγελματικου χωρου.

Δημοσ.

Έχει την ευκαιρία με τα ίδια λεφτά (αν η μία tv έχει vga) ή έστω με 15-20€ παραπάνω (που παραμένει άνετα στον προϋπολογισμό του)να πάει σε σύστημα με διπλάσια τουλάχιστον ταχύτητα,τώρα αυτό το πράγμα πως γίνεται και σας φαίνεται γελοίο δεν μπορώ να το καταλάβω.

Δημοσ.

μου απλά για browsing και θα συνδέεται μέσω HDMI με δύο τηλεοράσεις για να βλέπει ο κόσμος κάποια πράγματα

Και πενταπλάσια ταχύτητα να έπερνε με +€20, τι να την κάνει στο browsing ;

• Like 1
Δημοσ.

Έχει την ευκαιρία με τα ίδια λεφτά (αν η μία tv έχει vga) ή έστω με 15-20€ παραπάνω (που παραμένει άνετα στον προϋπολογισμό του)να πάει σε σύστημα με διπλάσια τουλάχιστον ταχύτητα,τώρα αυτό το πράγμα πως γίνεται και σας φαίνεται γελοίο δεν μπορώ να το καταλάβω.

αν ξεκολλησεις το μυαλο σου απο τις επιδοσεις, στα ιδια χρηματα, θα καταλαβεις οτι υπαρχουν κι αλλοι παραγοντες που παιζουν ρολο..! 

απο την στιγμη που υπερκαλυπτεται με το ΑΜ1, και που καταναλωνει MAX 30W περιπου,  σε ενα μηχανημα που μενει ανοικτο καμια 12αρια ωρες, καθε μερα, για ποιο λογο να παρει Celeron- Pentium που καταναλωνουν 25-30% (τουλαχιστον) επιπλεον, και εχουν διπλασιο TDP?

και στο κατω-κατω, προτασεις γινονται.  φτιαξε κι εσυ μια συνθεση, και βαλτην εδω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...