Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται παιδιά, μου ανατέθηκε από τον ξαδερφό μου η αναζήτηση ενός σταθερού υπολογιστή ο οποίος θα χρησιμοποιείται στο Πρακτορείο ΟΠΑΠ του θείου μου απλά για browsing και θα συνδέεται μέσω HDMI με δύο τηλεοράσεις για να βλέπει ο κόσμος κάποια πράγματα, άρα θέλουμε 2 υποδοχές HDMI εκτός αν υπάρχει κάποιος αντάπτορας( ; ). Οπότε μιλάμε για πολύ απλή βασική χρήση. Το κόστος να είναι όσο μικρότερο γίνεται.

Όποιος μπορεί να προτείνει κάποιες συνθέσεις, Ευχαριστώ!

Ποσό που διαθέτουμε : 400 - 500 (όσο το δυνατόν χαμηλότερο)

Χρήση υπολογιστή : όπψς αναφέρεται παραπάνω

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: κανένα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Χρειαζόμαστε μια απλή οθόνη

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Πληκτρολόγιο και ποντίκι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Μόνο από e-shop γιατί αυτό εξυπηρετεί την περιοχή

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Μόνο από e-shop γιατί αυτό εξυπηρετεί την περιοχή

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Συναρμολόγηση από το κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο

Windows

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

FTeDmjG.png

Γίνεται να φτάσει και στα 300€ άνετα απλώς επέλεξα 4πύρηνο cpu,ssd και 4άρα ram για να είναι καλό και στο μέλλον,αν τον χρησιμοποιήσετε για κάτι άλλο. Το dvd γίνεται να φύγει αν δεν το χρειάζεστε και τα windows να μπουν με φλασάκι. Τα windows έβαλα αυθεντικά γιατί απ'όσο ξέρω στα καταστήματα πρέπει να'ναι αυθεντικά. Στην ίδια τιμή υπάρχουν και τα windows 7,έβαλα τα 8.1 γιατί είναι πιο καινούργια και θα συνεχίσουν να δέχονται ενημερώσεις για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Ο αντάπτορας μετατρέπει την dvi-d θύρα της μητρικής σε hdmi ώστε να'χετε 2 hdmi εξόδους

EDIT : Αμάν! Ξέχασα την οθόνη και τα πληκτρολόγιο/ποντίκι!!!
http://www.e-shop.gr/lg-22mp55hq-p215-ips-led-monitor-full-hd-black-p-PER.169983 (υπάρχειλύση και στα 80€,και στα 100€. αυτή είναι η καλύτερη,αλλά με τίποτα δεν είναι απαραίτητη για το πρακτορείο. την έβαλα ως λύση που θα κρατήσει χρόνια σε περίπτωση που αυξηθούν οι απαιτήσεις και όχι ως κάτι που σε καμία περίπτωση χρειάζεται. είναι IPS και 1080p 22")

Εναλλακτική : http://www.e-shop.gr/lg-19en33s-19-led-hd-ready-black-p-PER.169845

http://www.e-shop.gr/microsoft-wired-desktop-400-gr-for-business-black-p-PER.575694(τέλειο και πάμφθηνο set)

Επεξ/σία από AMD Expert
  • Like 2
Δημοσ.

Επειδή μάλλον, για live scores το χρειάζεστε, η φτηνότερη και καλύτερη λύση είναι ένα android tv box και ένα HDMI splitter, και τα 2 μαζί, κάτω απο 100 ευρώ (βάζω και το wireless keyboard/mouse σε αυτή τη τιμή).

Δημοσ.

FTeDmjG.png

Γίνεται να φτάσει και στα 300€ άνετα απλώς επέλεξα 4πύρηνο cpu,ssd και 4άρα ram για να είναι καλό και στο μέλλον,αν τον χρησιμοποιήσετε για κάτι άλλο. Το dvd γίνεται να φύγει αν δεν το χρειάζεστε και τα windows να μπουν με φλασάκι. Τα windows έβαλα αυθεντικά γιατί απ'όσο ξέρω στα καταστήματα πρέπει να'ναι αυθεντικά. Στην ίδια τιμή υπάρχουν και τα windows 7,έβαλα τα 8.1 γιατί είναι πιο καινούργια και θα συνεχίσουν να δέχονται ενημερώσεις για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Ο αντάπτορας μετατρέπει την dvi-d θύρα της μητρικής σε hdmi ώστε να'χετε 2 hdmi εξόδους

EDIT : Αμάν! Ξέχασα την οθόνη και τα πληκτρολόγιο/ποντίκι!!!

http://www.e-shop.gr/lg-22mp55hq-p215-ips-led-monitor-full-hd-black-p-PER.169983 (υπάρχειλύση και στα 80€,και στα 100€. αυτή είναι η καλύτερη,αλλά με τίποτα δεν είναι απαραίτητη για το πρακτορείο. την έβαλα ως λύση που θα κρατήσει χρόνια σε περίπτωση που αυξηθούν οι απαιτήσεις και όχι ως κάτι που σε καμία περίπτωση χρειάζεται. είναι IPS και 1080p 22")

Εναλλακτική : http://www.e-shop.gr/lg-19en33s-19-led-hd-ready-black-p-PER.169845

http://www.e-shop.gr/microsoft-wired-desktop-400-gr-for-business-black-p-PER.575694(τέλειο και πάμφθηνο set)

Ευχαριστώ πολύ φίλε, φαίνεται εξαιρετική η συνθεσή σου και βλέπω χώρεσες και SSD ούτε καν σκεφτόμουν ότι μπορούσε να μπει.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί ssd και γιατί τόσο ακριβό κουτί?

SSD επειδή είναι πολύ γρήγοροι και future-proof. Το κουτί έχει ενσωματωμένο hec ή fsp τροφοδοτικό

Δημοσ.

SSD επειδή είναι πολύ γρήγοροι και future-proof. Το κουτί έχει ενσωματωμένο hec ή fsp τροφοδοτικό

ssd για αυτή τη δουλειά μου κάνει λίγο υπερβολή αλλά οκ. Και από κουτί και τροφοδοτικό μπορεί να γλιτώσει κάποια χρήματα, μαζί με τον ssd πάει εύκολα 40-50€ κάτω (το λέω γιατί είναι ζητούμενο να κάνει δουλειά με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος)

Δημοσ.

Athlon 5150;;

Ο χρηστός και η παναγία.

Αν είναι να βάλει τετραπύρηνο για tablet καλά σου λένε καλύτερα να πας σε android..

SSD αν και δεν είναι απαραίτητο θα δώσει ευχρηστία,με future proof όμως δεν έχει καμιά σχέση,δεν πρόκειται τα αποτελέσματα ποτέ να χρειαστούν 500mb/sec για να τα δείχνεις realtime.

Δημοσ.

Athlon 5150;;

Ο χρηστός και η παναγία.

Αν είναι να βάλει τετραπύρηνο για tablet καλά σου λένε καλύτερα να πας σε android..

SSD αν και δεν είναι απαραίτητο θα δώσει ευχρηστία,με future proof όμως δεν έχει καμιά σχέση,δεν πρόκειται τα αποτελέσματα ποτέ να χρειαστούν 500mb/sec για να τα δείχνεις realtime.

Την είπες την μπούρδα σου ακόμα μια φορά; :rolleyes:

• Like 4
Δημοσ.

Την είπες την μπούρδα σου ακόμα μια φορά; :rolleyes:

Ντάρι, ντάρι, ντάρι, ντάρι, ελφά σε πήραμε χαμπάρι...

Μια χαρά ο αθλονάκος για αυτά που θέλει να κάνει το παληκάρι.

Στο πρακτορειο του θειου μου του έχω στησει έναν Athlon xp με 2Gb μνημη για αυτή ακριβως την δουλειά, και είναι παραπάνω από αρκετός.

Παίζει και kasetophono.com από πίσω για την μουσική απόκρουση.

• Like 3
Δημοσ.

Ας κρατήσει αυτόν τον επεξεργαστή, βασικά όποιον και να βάλει (και Celeron) μια χαρά κάνει για τη δουλειά αυτή. Εγώ θα έκοβα από το κουτί και από τον ssd.

Δημοσ.

1,6GHz επεξεργαστή πότε είδατε τελευταία φορά σε Η/Υ;;;;

Πριν 1 λεπτό.

Intel® NUC D34010WYK

Processor Included Intel® Core™ i3-4010U Processor (3M Cache, 1.70 GHz)

Από την άλλη μπορεί να είναι ή tablet ή smartphone, αν και με τέτοιο σχήμα δεν νομίζω εκτός και αν δεν βλέπω καλά.

wilson-canyon-nuc-front-angle-with-usb.j

Και για να είμαστε εντός θέματος και με NUC κάνει την δουλεία του ο TS φαντάζομαι.

Δημοσ.

Ναι και τα smartphone υπολογιστές είναι,για desktop μιλάω όπως τους ξέρουμε όλοι.

Και για να είμαστε εντός θέματος και με NUC κάνει την δουλεία του ο TS φαντάζομαι.

Άρα η λογική προστάζει να προτείνουμε την χειρότερη δυνατή επιλογή για τα λεφτά κάποιου που θα κάνει όμως την δουλειά;;

Με τα ίδια λεφτά πάει σε g1830 που θα έχει (υπέρ) διπλάσια ταχύτητα,ιδίως σε ότι έχει να κάνει με Internet java flash κτλ.

http://www.techspot.com/review/806-amd-kabini-vs-intel-bay-trail-d/page3.html

(Βλέπουμε ότι πρέπει να δουλέψουν 3 πυρήνες του 5150 ταυτόχρονα για να πιάσουν τον έναν μόνο πυρήνα του g1820)

Δημοσ.

Ρε ελφά? Folding θα κανει στο πρακτορείο ή θα παιζει Crysis?

Σοβαρεψου.... Και με Pentium 4 στα 1.6 Μια χαρα την κανει την δουλειά του...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...