Προς το περιεχόμενο

Update 8.1wph

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος ενός Lumia 920 και περιμένω εδώ και 2 μήνες το update. Έστειλα μήνυμα στην νοκια Ελλάδος και μου είπαν ότι για την καθυστέρηση ευθύνεται η cosmote. Επειδή είναι λίγο ράδιο αρβύλα η κατάσταση μπορεί να μου πει κανεις τι παίζει;;; ευχαριστώ

Sent from my RM-821_eu_euro2_413

Δημοσ.

Για την καθυστερηση ευθυνεται η cosmote :P

Συμφωνα με τον πινακα εδω, η ενημερωση ειναι διαθεσιμη και θα σου ερθει σε λιγες μερες λογικα. Για τα 920 δεν καθυστερει τοσο απο τη στιγμη που θα γινει διαθεσιμη σε αλλες χωρες

http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω κι εγώ ένα Lumia 920 και έχω κάνει update σε 8.1 με την εφαρμογή premium for developers. Το θέμα είναι πως όταν πάω στις πληροφορίες ή στα πρόσθετα, το λογισμικό αναφέρεται σαν Lumia black WP 8.1 και όχι Lumia Cyan. Ο αριθμός αναθεώρησης υλικολογισμικού που γράφει τώρα είναι 3051.40000.1349.0002. Στο site τις Nokia αναφέρεται ότι διατίθεται απο τη Vodafone το Lumia Cyan, εδώ και περίπου 3 μέρες. Αναφέρεται επίσης και ο αριθμός υλικολογισμικού που δίνει η Vodafone , ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον παραπάνω αριθμό. Θέλω να σας ρωτήσω για ποιο λόγο ενώ το update είναι 8.1, δεν είναι το Cyan. Μήπως πρέπει να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά ενημέρωση του τηλεφώνου για να περάσει σωστά και από την αρχή το Cyan; Παίζει ρόλο που έχω κάνει την ενημέρωση σαν premium development. Αν κάποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει. Σας ευχαριστώ.

Sent from my RM-821_eu_greece_487

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Για τους devel δεν ξερω τι παίζει. Περίμενε λίγες μέρες ακομα και αν δεν γίνει τπτ κάνε αυτο που λες(τουλάχιστον εγω αυτο θα εκανα) εχω ομως μια απορια απο ποτε η cosmote η Vodafone και η wind ασχολουνται με την ενημέρωση λογισμικών;; στα android αυτο δεν γινεται.

Δημοσ.

3051.50009.1424.0009 Αυτή είναι η τελευταία έκδοση για Cyan από την Vodafone. Τώρα γιατί και πως ασχολούνται οι εταιρείες κινητής με λογισμικά..... φαντάζομαι γιατί αυτές κάνουν τη διάθεση. Έτσι νομίζω, μπορεί να κάνω και λάθος.

Τώρα κάπου διαβάζω ότι πρέπει να επαναφέρω το λογισμικό σε 8.0 και μετά να το αναβαθμίσω σε Cyan 8.1. Το θέμα είναι πως γίνεται η επαναφορά σε προηγούμενη έκδοση. Φτάνει μόνο η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ή χρειάζεται και κάτι άλλο. Πιαστ τ αυγό και κούρευτο.

Sent from my RM-821_eu_greece_487

Δημοσ.

Ναι ναι. Με το suite γίνεται αν και νομίζω πως με την εργοστασιακή επαναφορά ρυθμίσεων θα πάει σε 8.0 αλλα είχαν μεσολαβήσει και κάποια update. Οπότε λογικά θα χρειαστούν και εκείνα αρα το suite ειναι η καταλληλότερη μέθοδος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...