matzanakos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Καλησπερα παιδια εχω κανει φορματ τον υπολογιστη μου με windows xp και με 7 αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν διαβαζει το ethernet kai στις 2 καρτες δικτιου εχω δοκιμασει να περασω drivers αλλα παλι δεν λειτουργισε.Το ethernet δεν ειναι χαλασμενο το εκανα δοκιμη και σε αλλο υπολογιστη. η μιρτρικη ειναι ειναι asrock p4i65g
SPANK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μιλάς για την ενσωματωμένη κάρτα δικτύου της motherboard που δεν στην βρίσκει ή για και αλλες κάρτες δικτύου που εχεις βάλει εσυ και αν ναι πες τα μοντέλα ;
matzanakos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 τις βρισκει και τις 2 εχω βαλει μια δικια μου και μια που ειναι ενσωματομενη πανω στην μιτρικη
SPANK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Αρα λοιπόν θέλεις drivers για windows 7 για την ενωματωμένη της μητρικής και της αλλη που έβαλες εσυ ; Δώσε το μοντέλο της αλλης κάρτας αλλιως δεν μπορεί να βγεί ακρη
matzanakos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Αυτη η extra πού έβαλα εγώ το μοντέλο της είναι ENW-9503A
SPANK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Στον αλλο υπολογιστή που λειτουργούν εχει xp ; ρωτάω μηπως δεν υπάρχουν η δεν υποστηρίζονται οι συγκεκριμένες απο τα 7
matzanakos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Στον άλλον υπολογιστή έχω windows 7 και δεν έχω βάλλει εκεί την κάρτα δικτύου απλά το σύνδεσα το Ethernet απευθείας απ'την μητρική για να δω αν λειτουργεί. Το θέμα τορα είναι ότι αυτό το pc είναι παλιό και το Ethernet δεν δουλεύει ενω δούλευε πριν το φορματ
vrykolakas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Τι εννοείς συνέδεσες το ethernet με τον άλλον υπολογιστή; Γενικά τι εννοείς "ethernet"?
matzanakos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 ethernet ειναι το καλοδιο πηγενει απο το μοντεμ στον υπολογιστη για να εχω προσβαση στο ιντερνετ
vrykolakas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Βασικά, ethernet είναι αυτό: http://el.wikipedia.org/wiki/Ethernet Ας δούμε πρώτα τα 7. Τι σου εμφανίζει στις Συνδέσεις Δικτύου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα