Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω το εξής:

Εάν ένα access point το οποίο λαμβάνει internet από ένα ρούτερ και το μοιράζει είναι τοποθετημένο στον 1ο όροφο, εγώ που βρισκομαι στον 2ο όροφο και έχοντας μέτριο σήμα σε συγκεκριμένο σημείο του χώρου μου, Εάν δεν συνδέομαι σε αυτό τρώω παρολαυτα ακτινοβολία?

Εάν το συγκεκριμένο access point συνδεόταν σε σημείο που να μην είναι ορατό από τις συσκευές μου (tablet, pc, smartphone) τότε δεν τρώω καθόλου ακτινοβολία?

Δημοσ.

Αφου ειναι ανοικτό και εκπέμπει τρώς ακτινοβολία δεν ειναι ανάγκη να συνδεθείς τωρα βέβαια αυτο με τις ακτινοβολίες μην το ψάχνεις και πολυ γιατι απο τα περισσότερα πράγματα τρώμε ακτινοβολία με αρχή τα κινητά

• Like 1
Δημοσ.

<p>Αφου ειναι ανοικτό και εκπέμπει τρώς ακτινοβολία δεν ειναι ανάγκη να συνδεθείς τωρα βέβαια αυτο με τις ακτινοβολίες μην το ψάχνεις και πολυ γιατι απο τα περισσότερα πράγματα τρώμε ακτινοβολία με αρχή τα κινητά</p>

Η ακτινοβολία ενός κινητού όταν λαμβάνει 3g ή κατά την ομιλία ή απλώς που υπάρχει στο χώρο είναι ίδια με ένα WiFi σημείο?

Δημοσ.

Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω το εξής:

Εάν ένα access point το οποίο λαμβάνει internet από ένα ρούτερ και το μοιράζει είναι τοποθετημένο στον 1ο όροφο, εγώ που βρισκομαι στον 2ο όροφο και έχοντας μέτριο σήμα σε συγκεκριμένο σημείο του χώρου μου, Εάν δεν συνδέομαι σε αυτό τρώω παρολαυτα ακτινοβολία?

Εάν το συγκεκριμένο access point συνδεόταν σε σημείο που να μην είναι ορατό από τις συσκευές μου (tablet, pc, smartphone) τότε δεν τρώω καθόλου ακτινοβολία?

δέχεσαι ακτινοβολία και απο τους γείτονες οπότε ...

Η ακτινοβολία ενός κινητού όταν λαμβάνει 3g ή κατά την ομιλία ή απλώς που υπάρχει στο χώρο είναι ίδια με ένα WiFi σημείο?

όταν λαμβανει 3g ή μιλάς είναι 1000 πολλαπλάσια απ αυτη που δέχεσαι με το wifi ..

το θέμα με το wifι είναι οτι τόχεις μονίμως ανοιχτό

Δημοσ.

στο wifi συνηθως εκπεμπει στο max εκτος αν το εχεις ορισει διαφορετικα ή σε μερικα ρουτερ που κανουν reduction μονα τους.αποο την αλλη το κινητο εκμπεμπει πιο δυνατα γιατι πρεπει να πιασει μια κεραια που βρισκεται πολυ πιο μακρια απο αυτο.ενω το wifi δεν εχει μεγαλη εμβελεια.οποτε γενικα  No worries.κατα τα αλλα ναι εκμπεμπει ειτε συνδεεσαι ειτε οχι.

επισης περα απο τα wifi σκεψου και ποση ακτινοβολια τρως απο τα wifi των γειτονων οπως και απο τα dect δικα σου και τον γειτονων.δεν εχουν ολοι eco/eco+ dect.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...