noobogadgetakias Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 καλημερα σε ολη την παρεα...θα ηθελα να μαθω σας παρακαλω αν μπορω να αλλαξω μητρικη στο λαπτοπ turbo-x m765s μοντελο...θελω να το κανω μονο και μονο για να παω σε μια πιο αξιοπιστη λυση σε μητρικες γιατι το συγκεκριμενο λαπτοπ υστερει σε πολλα πραγματα..καταρχην δεν μπορω να κανω αναβαθμιση σε καλυτερη καρτα γραφικων γτ ειναι onboard sis mirage..αισχος...τεσπα...τωρα τελευταια παρατηρω πως και το dvd rom κανει νερα...εκει που καθομαι και βλεπω καμια ταινια η οτιδηποτε ακομα και οταν ειναι απλα ανοιχτο το λαπτοπ ανοιγει το πορτακι του dvdrom...λολ...χωρις λογο και αιτια..και το κανει συνεχεια μαλιστα...τελος παντων....αυτα...σας ευχαριστω εκ των προτερων..
SPANK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Αμα αλλάξεις μητρική ουσιαστικά αλλάζεις ολο το laptop , τώρα οι συγκεκριμένες μητρικές ειναι μάρκας clevo οποτε μονο στον ebay αν βρείς καμια αν και κατα την γνώμη μου δεν αξίζει να δώσεις χρήματα για τετοια αλλαγή καλύτερα κράτησε το οσο μπορείς ακομα και καποια στιγμή αγοράζεις ενα αλλο και καλύτερα οχι turbox
noobogadgetakias Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 δηλαδη με λιγα λογια δεν κανει καποια αλλη μητρικη ετσι?καποιας αλλης εταιρειας? να εδινα ας πουμε ενα 150αρι με μια καλη καρτα γραφικων μεταχειρισμενα βεβαια απλα για να πω οτι θα κρατησει λιγο το συγκεκριμενο..τωρα για ενα λαπτοπ καινουριο θες τουλαχιστον ενα 500€
vrykolakas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Κουλό μού φαίνεται αυτό με το dvd. Δε ρίχνεις κανα σκαν για ιούς κτλ.;
noobogadgetakias Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 ο υπολογιστης καθαρος απο τα παντα...τρεχω avg και malwarebytes..σκαναρισμενο και πεντακαθαρο..δεν ειναι απλα κουλο...ειναι κατι χειροτερο..χαχα..δεν ξερω...μηπως ειναι καποια ασυμβατοτητα? ειχε πανω vista και τωρα εχω περασει τα 7αρια..
BloodDonor89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Ειναι ακριβες η mobo και να μην εχουν onboard καρτα γραφικων. Εγω που εψαχνα για το δικο μου (compaq pressario c700 series) 40 και βαλε για ελλατωματικη, φαντασου να δουλευε κιολας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα