Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τα 3 παίζουν. Μου έχει τύχει περίπτωση να πάρω τηλέφωνο στο ξενοδοχείο και να μου δίνουν τιμή σχεδόν διπλάσια από το booking. 

Αλλά συνήθως αν το κλείσεις από το ίδιο το ξενοδοχείο γλυτώνεις μερικά ευρώ ή σου δίνουν δωρεάν παροχές που δεν τις έχεις από το booking πχ. πρωινό, μπουκάλια κρασί, νερό, σοκολατάκια.

Καλό είναι να ψάχνεις από το booking που τα έχει όλα μαζεμένα και μετά βλέπεις τι και πως σε συμφέρει να κλείσεις...

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ευκολία του Booking για τον πελάτη είναι και η δωρεάν ακύρωση. Δύσκολα θα σου τύχει σε απ' ευθείας επικοινωνία με το ξενοδοχείο να σου κάνουν κράτηση χωρίς κάποια (έστω μικρή) προκαταβολή.

• Like 1
Δημοσ.

Συνηθως υπαρχει η δυνατοτητα τηλεφωνικα να πετυχεις καλυτερη τιμη γιατι δεν πληρωνεις την προμηθεια του booking

Αν δε μιλαμε για δωματιο και οχι ξενοδοχειακη επιχειρηση,και μιλαμε για τιμη χωρις αποδειξη κτλ μιλαμε για ακομα χαμηλοτερη

Απο την αλλη το booking εχει την ευκολια οτι μπορεις να κλεισεις ενα δωματιο μηνες πριν και να ακυρωσεις εγκαιρα ανευ χρεωσης,κατι που συνισταται για περιοχες οπου τα διαθεσιμα καταλύματα δεν ειναι πολλα ή αν ψαχνεις ενα συγκεκριμενο μερος,μια συγκεκριμενη τιμη 

Συνηθως επιλεγω το booking αλλα για εμενα στη φαση που ειμαι τωρα δεν ειναι προτεραιοτητα να πετυχω πχ 20 ευρω κατω,δεν μου κανει διαφορα στο σχεδιασμο μου,εχει μεγαλυτερη σημασια για μενα η ευκολια και η ταχυτητα

Δημοσ.

Προσωπικά ψάχνω μέσω booking τα καταλύματα της περιοχής που θέλω να επισκεφθώ και εν συνεχεία μιλάω απευθείας με το ξενοδοχείο που με ενδιαφέρει. Σε όλες τις περιπτώσεις πετυχαίνω χαμηλότερη τιμή, κατά πολύ μάλιστα (τελευταία περίπτωση προ 10ημέρου 30% φθηνότερα από την τιμή του booking)

• Like 3
Δημοσ.

Παλιότερα τα ξενοδοχεία δεν έδιναν εύκολα χαμηλότερη τιμή από το booking από φόβο μήπως παραβιάσουν τους όρους που έλεγαν ότι η χαμηλότερη τιμή πρέπει να είναι του booking. Τώρα το κάνουν πιο εύκολα. 

Προσωπικά αν είναι να ψάξω ηλεκτρονικά πλέον κοιτάζω στο hotelscombined που έχει και booking αλλά και πολλές άλλες υπηρεσίες.

Δημοσ.

προσφατα εκλεισα μεσω τηλεφωνου 10€ κατω απο την booking την βραδιά.

Συνηθως ομως μου λενε την ιδια ή 2-3€ κατω .

Δημοσ.
17 ώρες πριν, chill είπε

Προσωπικά ψάχνω μέσω booking τα καταλύματα της περιοχής που θέλω να επισκεφθώ και εν συνεχεία μιλάω απευθείας με το ξενοδοχείο που με ενδιαφέρει. Σε όλες τις περιπτώσεις πετυχαίνω χαμηλότερη τιμή, κατά πολύ μάλιστα (τελευταία περίπτωση προ 10ημέρου 30% φθηνότερα από την τιμή του booking)

Το ιδιο ακριβως κανω και εγω...Ηδη τον Μαιο ενα τριημερο γλιτωσα ενα 30αρι και τελη αυγουστου που εχω κλεισει ξενοδοχειο για 6 βραδια γλιτωσα ενα 40αρι ακομα. Θα μου πεις σιγα τα λεφτα αλλα δεν ειναι ετσι...Ειναι η βενζινη ουσιαστικα που εκαψα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Το ιδιο ακριβως κανω και εγω...Ηδη τον Μαιο ενα τριημερο γλιτωσα ενα 30αρι και τελη αυγουστου που εχω κλεισει ξενοδοχειο για 6 βραδια γλιτωσα ενα 40αρι ακομα. Θα μου πεις σιγα τα λεφτα αλλα δεν ειναι ετσι...Ειναι η βενζινη ουσιαστικα που εκαψα!

Εγώ για ένα τριήμερο γλίτωσα 75 ευρώ σε σχέση με booking.

Μια από τα ίδια και εγώ. Φούλαρα με τα χρήματα πετρέλαιο και αντί για το σύνηθες economy πρόγραμμα των ταξιδιών έπαιξα dynamic με τη "Γερμανίδα" που είχα το τριήμερο και την ψιλοέσκισα  :lol: 

Επεξ/σία από chill
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγω κλεινω παντα με booking.com,συνηθως για Ιταλια και παντα μου δινουν απο τα καλυτερα δωματια του ξενοδοχειου,γιατι φοβουντε μην γραψω ασχημα σχολια.Βαριεμαι τα παζαρεματα και παντα τσεκαρω τις τιμες στα σαιτ των ξενοδοχειων και βλεπω ιδιες τιμες η και ακριβοτερες απο το booking.Ποτε ομως δεν μπαινω στην διαδικασια να παρω τηλεφωνο το ξενοδοχειο.Παντα το κλεινω απο το booking.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το booking και τις προσφορες που βρισκω,για Ιταλια παντα και δεν δοκιμαζω κανενα αλλο τροπο για να βρω ξενοδοχειο.

Δημοσ.

Λίγο πολύ όλοι σωστα σου είπαν. 

Ρεσεψιονίστ είναι η δουλειά μου. Η booking,expedia,hotelbeds κτλπ έχουν συμφωνίες με το κάθε ξενοδοχείο να έχουν την καλύτερη και χαμηλότερη τιμή ή έστω ίση στο site τους ώστε προφανώς και λογικότατα μάλιστα να τραβήξουν και να προσελκύσουν τους πελάτες μέσω αυτών των site και όχι απευθείας στα ξενοδοχεία. Το ξενοδοχείο είναι υποχρεωμένο να μην δίνει αυτήν την τιμή σαν τιμή πόρτας. Βέβαια τώρα υπάρχουν και άλλα πράγματα και τρυπουλες  εις άγνοια του κόσμου κάποιες φορές που απλά δεν τις έχουν τόσο φανερες. Όπως για παράδειγμα να δεις booking τιμή δωματίου 50 ευρώ και από το ξενοδοχείο απευθείας 70 ευρω, συνήθως ο κόσμος μένει σε αυτό μόνο, αλλά ρωτήστε τον υπάλληλο στο τηλέφωνο τι περιλαμβάνει η τιμή.. γιατί στα site πολλές φορές λειπουν παροχές του ξενοδοχείου οπου δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της booking και ο κόσμος τα μαθαίνει σαν εκπλήξη στην άφιξη. Μπορεί να λείπει πρωινό,σπα, ελεύθερη είσοδο σε άλλες εγκαταστάσεις ή και το απλό το ξενοδοχείο απευθείας να μας δίνει καλό δωμάτιο με θέα.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά τα πράγματα, παίρνεις το ξενοδοχείο τους λες από booking trivago κτλ το βρίσκω τόσο τι καλύτερο μπορείς να κανεις για να γλιτώσουμε και οι δυο μας τις προμήθειες. 

Το να πας σε ένα μέρος με την ελπίδα να βρεις εκεί κάτι φθηνότερο έχει μεγάλο ρίσκο γιατί μπορεί ο ξενοδόχος να σε κόψει και να σε χρεώσει παραπάνω επειδή είσαι στην ανάγκη του ή το χειρότερο να μην βρεις τίποτα. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως την πάτησα άσχημα στη Σαντορίνη, όπου πλήρωνα 125 ευρώ για δωμάτιο και το διπλανό δωμάτιο πλήρωνε 70. Το έμαθα πιάνοντας την κουβέντα με τα παιδιά που έμεναν δίπλα. Εγώ είχα κάνει την κράτηση από το site τους, και ο άλλος ήρθε στο νησί και πήγε κατευθείαν στη ρεσεψιόν. Δεν είναι λύση, απλά αναφέρω τι μου έτυχε. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το να σηκωθείς να πας διακοπές χωρίς κράτηση έχει και ένα ρίσκο. Μια φορά το δοκίμασα στην Χαλκιδική, δεν είχα βρει τίποτα και γύρισα πίσω. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που μπορείς να βρεις σε καλή τιμή.

Τις καλύτερες τιμές τις βρίσκεις από πρακτορεία του εξωτερικού, εκείνα μπορούν να κάνουν ειδικές συμφωνίες για 200-300 άτομα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, GenesisX είπε

Τις καλύτερες τιμές τις βρίσκεις από πρακτορεία του εξωτερικού, εκείνα μπορούν να κάνουν ειδικές συμφωνίες για 200-300 άτομα.

Το κάνει πολύς κόσμος αυτό, ειδικά όσοι Έλληνες ζουν έξω. Τραγικά χαμηλές τιμές σε πακέτα, μαζί με τα αεροπορικά, αρκεί να ξέρεις πού να ψάξεις.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

H BOOKING COM ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Ή ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ BOOKING COM ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΝΩ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ. ΑΡΕ Η BOOKING COM ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ! 

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ! ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ BOOKING COM ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ !

ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...