TonyMetalizer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) εχω πολυπριζο ασφαλειας αλλα ειναι μονο για υψηλη ταση θελω προστασια και στην χαμηλη Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2014 από TonyMetalizer
TonyMetalizer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 ακουγετε ενας μυθος που λεει οτι καποιος τυπος Ups μπορει να κανει ζημια σε τροφοδοτικο υπολογιστη οnline.line interactive καπιο απο αυτους τους δυο τυπους ισχιει?
Dantε Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 μια φορα,εμενα παντως μου καηκε το τροφοδοτικο απο διακοπη ρευματος. πηρα ενα accupower 1400va και ησυχασε το μυαλο μου. παρε ενα fsp καλα ειναι. τωρα για το μυθο,ναι λεγεται αυτο αλλα δεν εχω δει κανενα τροφοδοτικο να χαλαει απο αυτο. αν ηταν δε θα βγαζαν το συγκεκριμενο τυπο ups.
xalkiadakis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 μια φορα,εμενα παντως μου καηκε το τροφοδοτικο απο διακοπη ρευματος. πηρα ενα accupower 1400va και ησυχασε το μυαλο μου. χαχαχα σοβαρα τωρα? ... φανταζομαι τροφοδοτικο τον 20 ευρω η κατι παρομοιο?
Dantε Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Ουτε καν. Fortran ηταν εαν θυμαμαι καλα. Δεν ειναι απιθανο να σου καει κατι απο διακοπη ρευματος. το θεμα ειναι οτι ευκολα μπορει να σου παρει πολλα μαζι. μητρικη για πλακα.και εαν εισαι γκαντεμης παιζει και κανα επεξεργαστης μαζι με κανα δισκο.
xalkiadakis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Ουτε καν. Fortran ηταν εαν θυμαμαι καλα. Δεν ειναι απιθανο να σου καει κατι απο διακοπη ρευματος. το θεμα ειναι οτι ευκολα μπορει να σου παρει πολλα μαζι. μητρικη για πλακα.και εαν εισαι γκαντεμης παιζει και κανα επεξεργαστης μαζι με κανα δισκο. ποπο σοβαρα fortron ... αυτο ακριβως εννοουσα ... τετοια τροφοδοτικα ειναι της πλακα ... και γενικος φιλε κανεις λαθος ... επειδη το εχω ψαξει το θεμα (οπως ειπα και πριν εχω πολλες διακοπες στην περιοχη μου οποτε εχω συμβουλεφτει και τεχνικους... ) τα καλα τροφοδοτικα δεν παθενουν ΤΙΠΟΤΑ!!! λοιπο ακου ...τον περσινο χρονο ειχαμε μετρισει μονο τον φθινόπωρο και τον χειμονα κοντα στις 10 διακοπες-χαμηλες τασεις +το οτι το σπιτι μας ειχε προβλημα με τα ηλεκτρικα οποτε καθε φορα που αναβαμε 3-4 συσκευες (στεγνοτιριο, πλυντήριο, φουρνος κτλ) η ασφαλια έπεφτε ... ειχα λοιπον ενα force 400w και τα επεξε (μετα απο αρκετα αλλα προβληματα ) στον 6 μηνα κοντα ... πηγα λοιπον σε τεχνικο και με επιβεβαιώσε πως εφτεγε οντως αυτο... και μου προτηνε να παρω ενα ποιοτικότερο με ενα καλο πολυμπριζο ασφαλιας ... κανενα προβλημε μετα απο εκει και περα δεν μου παρουσιασε κανενα απολυτος προβλημα :)
rfc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Επειδη πηρες πολυμπριζο ασφαλειας και οχι καλυτερο τροφοδοτικο.
xalkiadakis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Επειδη πηρες πολυμπριζο ασφαλειας και οχι καλυτερο τροφοδοτικο. ε? οχι επιδη πηρα καλυτερο τροφοδοτικο και πολυπριζο ασφαλιας!
rfc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 οχι... επειδη πηρες πολυμπριζο ασφαλειας. Οι πτωσεις τασεως, τα γενικα σκαμπανεβασματα ρευματος και τα peak, λιωνουν και τα καλα τροφοδοτικα διοτι φτιαχνονται χωρις αυτες τις τριτοκοσμικες προδιαγραφες.
TonyMetalizer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 εγινε ευχαριστω κατεληξα μια τελευταια ερωτηση ο σταθεροποιητης τασης οπως αυτος http://www.e-shop.gr/apc-le1200i-statheropoiitis-tasis-1200va-p-PER.701152τη ακριβως κανει?
rfc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Ειναι σαν ups (καλυτερο βεβαια) αλλα χωρις μπαταριες. Δινει εμφαση στην σταθεροποιηση γενικως του ρευματος. Τετοιο εχω και εγω στα πισια.... και ups βεβαια.
xalkiadakis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 οχι... επειδη πηρες πολυμπριζο ασφαλειας. ... ειχα λοιπον ενα force 400w και τα επεξε (μετα απο αρκετα αλλα προβληματα ) στον 6 μηνα κοντα ... πηγα λοιπον σε τεχνικο και με επιβεβαιώσε πως εφτεγε οντως αυτο... και μου προτηνε να παρω ενα ποιοτικότερο (τροφοδοτικο) με ενα καλο πολυμπριζο ασφαλιας ... κανενα προβλημε μετα απο εκει και περα δεν μου παρουσιασε κανενα απολυτος προβλημα (αφου πηρα το τροφοδοτικο και το πολυπριζο) :) πφφφ τελος παντων ... φυσικα δεν ειπα πως ειναι κακο απλος δεν ειναι και τοσο απαρετιτο στην τελικη ... σας εφερα παραδειγμα την δικη μου περιπτοση οπου τα βγαζω περα μια χαρα και χωρις αυτο ... αν πραγματικα φοβασε τοσο για να μην χαλαση ο υπολογιστης παρε Ups κανενα προβλημα ολο αυτο το λεω για να μην σπαταλισεις τα χρηματα σου :)
rfc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Φιλε χαλκιαδακη καλο θα ειναι να μη δινεις τετοιου ειδους συμβουλες παντως........ Το να συμβουλευεις καποιον να μην παρει ups για οικονομια και απλα ενα τροφοδοτικο που θα τον προστατεψει απο σκαμπανεβασματα ρευματος ειναι τουλαχιστον ατυχες να ξερεις. Και αλλοι τα βγαζουν περα χωρις ups μεχρι να καψουν κατι........ για να ξερεις. Εξαρταται απο την περιοχη που μενεις. 1
xalkiadakis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Φιλε χαλκιαδακη καλο θα ειναι να μη δινεις τετοιου ειδους συμβουλες παντως........ Το να συμβουλευεις καποιον να μην παρει ups για οικονομια και απλα ενα τροφοδοτικο που θα τον προστατεψει απο σκαμπανεβασματα ρευματος ειναι τουλαχιστον ατυχες να ξερεις. Και αλλοι τα βγαζουν περα χωρις ups μεχρι να καψουν κατι........ για να ξερεις. Εξαρταται απο την περιοχη που μενεις Νομιζω κανεις λαθος ... στην εποχη που ειμαστε και ειδικα στην χωρα που ζουμε μια πιο οικονομικη λύσει σε καποιους ανθρωπους μπορει να 'λυσουν τα ποδια' ...
rfc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 καλα οτι πεις δεν επιμενω αλλο, επειδη περι ορεξεως........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα