Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πεδες ψαχνω ups για το παρακατω συστημα

cpu:   fx 8320 στα 4ghz

gpu:  r9 280 winforce

ra m: 8 gb g skill 1866mhz

psu: xfx 550w 80 plus bronze

δεν ξερω αν μετρανε τα ανεμιστηρια εχω 6 μαζι με της ψυχτρας

δεν ξερω ποσα watt καταναλωνη η οθονη

Δημοσ.

να σε καλα το καλητερο απο αυτα ειναι το cyberpower?

Αν εννοείς σαν μάρκα είναι πολύ καλή,αλλά the best είναι η Apc.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αξιζει τα παραπανω λεφτα? γιατι το πρωτο παρεxει περισσοτερα βατ τορα αμα ειναι στο δευτερο να πλιρωσω σχεδιασμο και την οθονη που εχει δεν αξιζει πιστευω

Επεξ/σία από TonyMetalizer
Δημοσ.

να ρωτισω ... γιατι θες ups? παντος αν ειναι για λογο ασφαλιας να εισαι σιγουρος το τροφοδοτικο που εχεις (εχω το ιδιο γιαυτο το λεω) σε καλυπτει υπεραρκετα ωσον αναφορα στο θεμα της ασφαλια ... το συστημα σου δεν προκετε να παθει τιποτα μιας και δεν μενω στην πόλη αλλα στην επαρχεία και εχουμε συχνα διακοπες ρευματος, χαμηλες τασεις κτλ ... το τροφοδοτικο δεν εχει παθει απολυτος τιποτα οπως εξισου και ο υπολυπος υπολογιστης ... 

:) 

Δημοσ.

καλα μην νομιζεις οτι στιν πολη δεν γινονται εχθες προχθες εφαγα δυο διακοπες ρευματος ενω ημουνα στο πισι ευτιχως δεν ητανε απανοτες και απο τοτε εχω τρομοκρατηθει καινουργιο συστημα τοσα λεφτα και να μου το καψουνε και αντε να βρεις το δικιο σου στην ελλαδα

• Like 1
Δημοσ.

καλα μην νομιζεις οτι στιν πολη δεν γινονται εχθες προχθες εφαγα δυο διακοπες ρευματος εωε ημουνα στο πισι ευτιχως δεν ητανε απανοτες και πο τοτε εχω τρομοκρατηθει καινουργιο συστημα τοσα λεφτα και να μου το καψουνε και αντε να βρεις το δικιο σου στην ελλαδα

χαχα μην φοβασε ... δεν προκετε να παθει απολυτος τιποτα ... τωρα τι να σου πω δεν ειναι κακο ενα ups ... αλλα το λεω γιατι ειναι γενικος δυσκολη  αυτη οι καιροι στην ελλαδα ... οποτε εαν θες να προστατευτης απο της διακοπες ρευματος και ολα αυτα (που εισαι ηδη αλλα αφου δεν πειθεσε) μπορεις να παρεις ενα καλο πολυπριζο ασφαλιας που ειναι και πιο οικονομικο και θα εισαι κομπλε :) :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...