argyrist25 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Παιδιά καλησπέρα,θελω την βοήθεια σας,πήρα εχθές ενα PC,τωρα τι έγινε πήρα το PC κομμάτι κομματι,και κάποια πράματα τα είχα(ram,σκληρό δίσκο)τωρα ο δίσκος που είχα μαζι με αυτόν που πήρα δεν μου το βγάζει στον υπολογιστή μ,στο bios μέσα όμως υπάρχει,τι πρέπει να κανω;έκανα φόρματ και εκεί μου τους διάβαζε,αλλα τον έναν τον έκανα σε 2 μέρη και τωρα μου εμφανίζει μόνο το μέρος που έκανα το φόρματ και τιποτα άλλο,τι πρέπει να κανω; Sent from my iPhone using Insomnia
vrykolakas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Πήγαινε Πίνακα Ελέγχου - Εργαλεία Διαχείρισης - Διαχείριση Υπολογιστή - Διαχείριση Δίσκων. Λογικά εκεί θα εμφανίζεται χωρίς γράμμα. Του βάζεις ένα γράμμα με δεξί κλικ κι είσαι κομπλέ.
argyrist25 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Να πατησω νέος τόμος; Sent from my iPhone using Insomnia Πατάω δεξί κλικ και μου βγάζει νέος απλός τόμος ιδιότητες βοήθεια Sent from my iPhone using Insomnia
vrykolakas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Ναι. Δες κι εδώ (από το βήμα 4 και μετά): http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=gr&lc=el&dlc=el&docname=c03532392
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα