Προς το περιεχόμενο

Tablet μέχρι 150Euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά θέλω να αγοράσω ένα Tablet για απλή χρήση μέχρι 150Euro...αλλά λόγο ότι δεν έχω Android κινητό και από όσο ξέρω το Viber θέλει να έχεις Sim για να το ενεργοποίησης θέλω να κάνω την  εξής ερώτηση υπάρχουν Tablet που να περνούν κάρτα SIM ? 

Είμαι ανάμεσα σε 2 Tablet....

Αυτό που είναι σε σε προσφορά στον Κοτσοβολο http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/138619-lenovo-tab-a8-50-8-blue

και αυτό http://www.skroutz.gr/s/4949216/Samsung-Galaxy-Tab-4-7-0-8GB.html

δεν ξέρω αλλά το Lenovo νομίζω ότι παίρνει κάρτα SIM από τα λίγα Ρώσικα που καταλαβαίνω οπός έβλεπα το Video άκουσα κάπου να λέει κάτι για SIM κάρτα άμα όντος παίρνει θα αγοράσω το Lenovo....αν όχι θα πάρω το Samsung έχετε να μου προτείνετε τίποτα καλύτερο ?? 

Επεξ/σία από LarSon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To viber στα tablets ειτε εχεις sim(για mobile internet),ειτε οχι το ιδιο κανει!

Αυτο που χρειαζεται για να δουλεψει στο tablet/pc,ειναι να εχεις smartphone με ενεργοποιημενο το viber σ'αυτο!Τιποτα αλλο!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To viber στα tablets ειτε εχεις sim(για mobile internet),ειτε οχι το ιδιο κανει!

Αυτο που χρειαζεται για να δουλεψει στο tablet/pc,ειναι να εχεις smartphone με ενεργοποιημενο το viber σ'αυτο!Τιποτα αλλο!

Ναι αλλά αυτό λέω ότι δεν έχω Android....IOS ή Windows Phone συσκευή για να ενεργοποιήσω το Viber από εκεί....δηλαδή βάλω δεν βάλω SIM στο Tablet Viber δεν θα έχω ? ναι αλλά άμα βάλω SIM στο Tablet κάθε SIM έχει και αριθμό δικό της όποτε ίσος και να γίνετε....

Επεξ/σία από LarSon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλά αυτό λέω ότι δεν έχω Android....IOS ή Windows Phone συσκευή για να ενεργοποιήσω το Viber από εκεί....δηλαδή βάλω δεν βάλω SIM στο Tablet Viber δεν θα έχω ? ναι αλλά άμα βάλω SIM στο Tablet κάθε SIM έχει και αριθμό δικό της όποτε ίσος και να γίνετε....

Θες συσκευη που να εχει αριθμο τηλεφωνου,δλδ gsm δυνατοτητα.Τα tablet που δεχονται sim,εχουν αριθμο αλλα δεν μπορουν να τον χρησιμοποιησουν για κλησεις,ειναι μονο για 3g/4g(εκτος απο καποια μοντελα τα οποια μπορεις να κανεις κλησεις με την sim,γιατι ειναι ουσιαστικα σαν smartphone)!

Δεν ειμαι ομως 100% σιγουρος,αν μπορει να τον δει το viber και να σου στειλει τον κωδικο!

Αν δεν εχεις καποιο smartphone,για να ενοργοποιησεις εκει το viber και μετα να σου στειλει τον κωδικο,για το tablet,με sms,δε θα μπορεσει να το εχει  στο tablet.

Επισης υπαρχει τροπος να παρεις τον κωδικο ακομη και χωρις smartphone!Με κανονικο τηλεφωνο.

If there is no smartphone with installed Viber-ohm. In this case you need any other phone on which you can receive sms to confirm your registration. If you do not come sms, use the service "Call You" and a few seconds later you receive a call and the robot will dictate in English a few numbers that you safely vvёdёt in the confirmation form to your tablet.

Δοκιμασε το πρωτα,για το laptop/pc σου,να δεις αν πετυχει και μετα κοιτας για tablet με sim.!

http://www.itechcolumn.com/2014/08/how-to-install-viber-on-tablet.html

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

ΟΚ...Δηλαδή να πάρω το Samsung ? ή το Lenovo ? ποιο είναι πιο καλό και υπαρχή τίποτα καλύτερο στα ίδια λεφτά ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...