Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για ψύκτρα

NBestgirl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν είναι εύκολο να μου δίνετε link για να είμαι σίγουρη για το ποια ψύκτρα προτείνετε :/

Οι θερμοκρασίες που πιάνω αυτή τη στιγμή χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο..... (επίσης με ανανεωμένη θερμοαγώγιμη πάστα arctic silver 5) 

post-140318-0-34857400-1408824210_thumb.jpg

Και επι της ευκαιρίας xD έχω χώρο για ένα ανεμιστηράκι επάνω, 2 πίσω ψηλά και ένα στο πλάι, τί γίνεται σε αυτή τη περίπτωση; Έχω το πλαινό να βάζει αέρα, το πάνω να βγάζει και τα πίσω το ένα να βάζει και το αλλο να βγάζει :/ (μπροστά δεν έχει υποδοχή για ανεμιστηράκι) είναι σωστά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά θα έχει και μπροστά αλλά δεν φαίνεται. Αν δεν έχει πρέπει να βάλεις ένα το οποίο να βάζει αέρα στο κουτί. Το πλαινό και να μην υπήρχε πιο καλά θα ήταν, αλλά άσ' το να βάζει αέρα. Τα πίσω και το πάνω κανονικά πρέπει να βγάζουν αέρα απ' το κουτί. Τώρα στην περίπτωση που δεν μπορείς να βάλεις ανεμιστηράκι στο μπροστινό μέρος του κουτιού, κάνε το πάνω ανεμιστηράκι να βάζει και αυτό αέρα στο κουτί. Γενικά είναι μπέρδεμα σ' αυτή την περίπτωση

• 5 μήνες μετά...

Επαναφέρω το θέμα μιας και δεν αγόρασα ακόμη... τώρα έχω μια δωροκάρτα του Κωτσόβολου οπότε έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή ψύκτρα απο τον κοτσόβολο γύρο στα 30-40 ευρώ;

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το κουτί που έχω είναι το Pro Source gaming case - Achilles BK http://www.alibaba.com/product-detail/Pro-Source-gaming-case-Achilles_109975336.htmlξέρουμε αν τη χωράει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...