stylatos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Παιδιά όποιος γνωρίζει τι πρεπει να κάνω ας μου δώσει τα φώτα του. Βρίσκομαι Γερμανία και απο την εταιρία ίντερνετ μου έδωσαν ενα μποξ στο οποίο συνδέεται η κεραία το το σταθερό τηλ και η γραμμή ίντερνετ. Απο αυτό το μποξ λοιπον που είναι μόντεμ μάλλον αλλά χωρίς wifi πρέπει τώρα να συνδεσω ενα netgear wnr2000 που αγορασα ο ίδιος για να έχω ασύρματο ίντερνετ. Το ερώτημα μου είναι... Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να τραβάει το netgear ίντερνετ απο το πρωτο μόντεμ και να μπορεί να στείλει ίντερνετ το ασύρματα όσο κ ενσύρματα;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Γιατι δεν βγαζεις το ρουτερ που σου εδωσαν, το οποιο δεν εχει wifi, ωστε να βαλεις το ρουτερ της επιλογης σου?
stylatos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 πρέπει όπως και να έχει να το έχω γιατί συνδέεται η κεραία τηλεόρασης,η γραμμή τηλεφώνου και το ίντερνετ. Εν ολιγης εδω στην Γερμανία η γραμμή τηλεφώνου και ίντερνετ έρχεται απο το καλώδιο τηλεόρασης. Φαντασου δηλαδή ενα μόντεμ κανονικό αλλά με υποδοχή καλωδίου κεραίας και τηλεφώνου. Έχει φυσικά και ethernet θύρες οπου και παίρνω ίντερνετ.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 πρέπει όπως και να έχει να το έχω γιατί συνδέεται η κεραία τηλεόρασης,η γραμμή τηλεφώνου και το ίντερνετ. Εν ολιγης εδω στην Γερμανία η γραμμή τηλεφώνου και ίντερνετ έρχεται απο το καλώδιο τηλεόρασης. Φαντασου δηλαδή ενα μόντεμ κανονικό αλλά με υποδοχή καλωδίου κεραίας και τηλεφώνου. Έχει φυσικά και ethernet θύρες οπου και παίρνω ίντερνετ. Tοτε κοιτα για κατι τετοιο: http://www.amazon.de/TP-Link-TL-PA411KIT-AV500-Powerline-Netzwerkadapter-500Mbit/dp/B00FRCDFYE/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1408478599&sr=8-3&keywords=homeplug
stylatos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αγορασα ηδη το netgear γιατί μου ειπαν οτι με ενα απλό μόντεμ θα γίνει η δουλεια μου. Αλλά δεν ξέρω τι ρυθμίσεις πρεπει να κάνω για να τραβάει ίντερνετ απο το άλλο μοντεμ
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αγορασα ηδη το netgear γιατί μου ειπαν οτι με ενα απλό μόντεμ θα γίνει η δουλεια μου. Αλλά δεν ξέρω τι ρυθμίσεις πρεπει να κάνω για να τραβάει ίντερνετ απο το άλλο μοντεμ Νομιζω δεν ειναι εφικτο να υπαρχουν 2 ρουτερ μαζι στο ιδιο σπιτι. Τωρα αν αυτο της Γερμανιας ειναι κατι special που επιτρεπει αυτο που περιγραφεις, παω πασσο.
stylatos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Λογικά με κάποιο τροπο γίνεται γιατί ήθελαν να με πουλήσουν ενα ftritz μόντεμ που κόστιζε 170 ευρώ. Θα το πληρωνα 5 ευρώ έξτρα στο λογαριασμό του μήνα και θα έπρεπε να το γυρίσω και πίσω. Κάτι που είναι ασύμφορο. Αν γνωρίζει κάποιος άλλος ας μου πει παρακαλώ
poihths Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 θα του δωσεις μια ip σαν αυτη που εχει το πισι σου κ θα το συνδέσεις πανω στο μοντεμ... δεν λες λεπτομέρειες για το boz όμως γι αυτο κ δεν σε βοηθάει κανεις ...
stylatos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Απλα είναι ενα μόντεμ που μου έχουν κλειδωμένο το wifi απο το εργοστάσιο για να αγοράσω το δικο τους fritz μόντεμ. Ψάχνω κάποιο τροπο να μπορω να συνδεσω ενα έξτρα ρουτερ σε αυτό.
poihths Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 για πες μας ποιο είναι... ή εστω βγάλτο μια φωτογραφια
stylatos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 http://www.icbn.com.tw/product.php?act=view&no=26
poihths Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 πες μας την ΙΡ που παιρνει το πισι σου όταν συνδέεται απευθειας με καλώδιο στο συγκεκριμένο ρουτερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα