Προς το περιεχόμενο

Αγορά tablet 3g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Έφτασε η ώρα να πάρω ένα tablet 4g και έχω το εξής δίλημμα. Έχω ένα iPad mini wifi, λαπτοπ MacBook και apple TV. Να πάρω iPad air η κάποιο Android? Τα δικό μου κινητό είναι note 3 και της συζύγου iPhone 5. Περιμένω προτάσεις :) <br>

Ευχαριστώ!!<br><br>

Αποστολή από το SM-N9005 με τη χρήση Insomnia App

Επεξ/σία από master44
Δημοσ.

δοκιμασε και android :asus nexus 7 4g (2013) 

Για ταμπλετ μιλαμε! Με αυτο το πράγμα θα βγάλει τα μάτια του!

@master44: Εφόσον έχεις Note 3, θα είσαι σε γνώριμο περιβάλλον με ενα android tab. Επίσης θες να παραμείνεις σε android γιατί ήδη χρησιμοποιεις τα google cloud services. Τώρα για το ποια ταμπλέτα... αυτό εξαρτάται και απο το budget σου. 

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι μετά από αρκετά χρόνια σε iphone έχω πάθει πλάκα με το note 3 και δεν είχα απόλύτως κανένα θέμα με την μετάβαση σε android αν και ήταν η πρώτη επαφή με το συγκεκριμένο λειτουργικό.Μου αρέσει που γενικά είναι ποιό "ανοιχτό" σύστημα και επειδή ένας από τους σκοπούς που θα επιτελεί είναι το κατέβασμα ταινιών μάλλον με βλέπω να κλείνω προς android τελικά. Έχω βάλει στο μάτι το tab s lte :)

Δημοσ.

Μια ερωτηση.Το 4G για ποιο ακριβως λογο το χρειαζεσαι?

Το θες για εξωτερικη χρηση κυριως και ποσο συχνη θα ειναι αυτη η χρηση?

Δημοσ.

To 4g το χρειάζομαι για εξωτερική χρήση κυρίως όταν πηγαίνω στο νησί ( 3-4 φορές το χρόνο) αλλά θα το χρησιμοποιώ και εντός Αθηνών.

Δημοσ.

To 4g το χρειάζομαι για εξωτερική χρήση κυρίως όταν πηγαίνω στο νησί ( 3-4 φορές το χρόνο) αλλά θα το χρησιμοποιώ και εντός Αθηνών.

Σωστό σε βρίσκω, και στην επιλογή tab S, αλλά και στην επιλογή ταμπλέτας με ενσωματωμένο GSM module... το οποιο την κάνει πράγματικο εργαλείο που αξίζει τα λεφτά του.

Στα 560 ευρώ πάει το tab S LTE απο Amazon.de.... Καλα ψώνια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.amazon.co.uk/Unlocked-Huawei-E5776s-32-Mobile-Hotspot/dp/B00B5SZHFE/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1408999925&sr=8-6&keywords=4g

Υπαρχουν και πιο φτηνα,αλλα ειναι 3G και οχι LTE!

Το αγοραζεις μια φορα και δεν ξανα ασχολησαι με το 4G/LTE μοντελα που θελουν 100αρες καθε φορα!

Το εχεις στο τσαντακι και ουτε καν το βγαζεις εξω και γλυτωνεις αρκετη απο την πολυτιμη μπαταρια των συσκευων σου on the go!

Και το ποιο συμαντικο,ειναι οταν θα εισαι σε εσωτερικο χωρο,υπαρχουν σημεια με καλο σημα και σημεια με καθολου σημα.Αντις να υποχρεωνεσαι να καθεσε εσυ με το tablet στα σημεια που εχει καλο σημα,βαζεις απλα το portable 4g router σ'αυτα τα σημεια και εσυ καθεσαι οπου θες στο εξοχικο ή το διαμερισμα!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/Unlocked-Huawei-E5776s-32-Mobile-Hotspot/dp/B00B5SZHFE/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1408999925&sr=8-6&keywords=4g

Υπαρχουν και πιο φτηνα,αλλα ειναι 3G και οχι LTE!

Το αγοραζεις μια φορα και δεν ξανα ασχολησαι με το 4G/LTE μοντελα που θελουν 100αρες καθε φορα!

Το εχεις στο τσαντακι και ουτε καν το βγαζεις εξω και γλυτωνεις αρκετη απο την πολυτιμη μπαταρια των συσκευων σου on the go!

Και το ποιο συμαντικο,ειναι οταν θα εισαι σε εσωτερικο χωρο,υπαρχουν σημεια με καλο σημα και σημεια με καθολου σημα.Αντις να υποχρεωνεσαι να καθεσε εσυ με το tablet στα σημεια που εχει καλο σημα,βαζεις απλα το portable 4g router σ'αυτα τα σημεια και εσυ καθεσαι οπου θες στο εξοχικο ή το διαμερισμα!

Το router μπορεί να το βάζω κάπου που έχει καλό σήμα αλλά εγώ αν κάθομαι τρια δωμάτια παραπέρα δεν νομίζω να έχω τόσο καλό σήμα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το router μπορεί να το βάζω κάπου που έχει καλό σήμα αλλά εγώ αν κάθομαι τρια δωμάτια παραπέρα δεν νομίζω να έχω τόσο καλό σήμα..

Απλα θελω να βοηθησω.

Παρεμπιπτοντως,3 δωματια παραπερα εχει 3 γραμμες απο τις 5,εκτως φυσικα αν τα δοματια ειναι τεραστια.

Στην δικη μου περιπτωση 3g σημα μεσα στην Λευκωσια,μονο στα 30εκατοστα διπλα απο τα παραθυρα,ειχα,γι'αυτο εστειλα πισω το usb 3g και πηρα αυτο,αλλα το 3g μοντελο.

Τι κερδισα:

1.Ποτε δε κοιταω συσκευες με 3g και δεν πληρωνω την 100+αρα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ,γι'αυτη την δυνατοτητα(Απο την ημερα που το αγορασα εχω αλλαξει 2 tablet,κανενα με 3g και ολα τα χρησιμοποιουσα εξω,συχνα.

Σε 6 μηνες παω για το 3το tablet.Μαντεψε,ουτε αυτο θα ειναι 3g μοντελο και παλι θα εχω mobile on the go και η καταναλωση θα περιοριζεται σε χρηση wifi και οχι 3G/4G/LTE!)

2.Ποτε δε σκεφτομαι,ποια συσκευη θα παρω μαζι μου οταν βγω απο το σπιτι(nexus7,T100 ή το laptop)!

3.Ενα συμβόλαιο για ολες τις συσκευες μου(smartphone,tablet,laptop),που μπορει και να ειναι συνηθως ενωμενες ταυτοχρονα ολες μαζι!

4.Δε χρειαζεται ΠΟΤΕ να εχω μαζι μου την συσκευην με την 3G συνδεση,οταν θελω να χρησιμοποιησω μια αλλη συσκευη και να σπαταλω την μπαταρια του,χωρις ουσιαστικα να τη χρησιμοποιω.

5.Επαψα να κανω ζογκλερικα για να μπορω να εχω σημα οταν το χρησιμοποιω,σε περιοχες και χωρους που δεν εχει παντου σημα(μακραν το χειροτερο προβλημα που συναντισα οταν εκανα χρηση 3G απο το smartphone)

iPad Air:

488Ε

600Ε

Samsung Tab S:

445E

565E

Αυτο θα το αντιμετωπιζεις καθε φορα που θα εχεις να επιλεξεις συσκευη!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα σαν εναλλακτική το 8.4 tab s στα 380 ευρώ με μεταφορικά DHL express και 2-3 ημέρες στο χώρο σου.

http://www.fnac.com/Tablette-Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4-Wifi-16G-Blanc/a7394778/w-4#bl=MICSamsung-GalaxyBLO1

Εδώ η πιο χαμηλή τιμή είναι 420-440 και όχι άμεσα διαθέσιμο

http://www.skroutz.gr/s/5080061/Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4-Wi-Fi-16GB.html

Επεξ/σία από alextrela172
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε λίγο θα του προτείνετε του ανθρώπου και κανα dongle με στικάκι USB 3G  :-D  :-D  :-D  Νομιζα πως μιλουσαμε για σοβαρες ταμπλετες-εργαλεία

Η ολοκληρωμένη λύση ειναι μία και είναι μια σωστή ταμπλέτα με ενσωματωμένο module 3G. Τα υπολοιπα ειναι πασαλείμματα που δεν αξίζει να κάνει καποιος για 50-100 ευρώ. 

Το να κουβαλά κανεις ακομα μια συσκευη για να δίνει ιντερνετ ειναι τρελο ακυρο. Και φυσικά δεν σημαινει οτι επειδη μια συσκευη εχει 3G καταναλωνει παραπάνω μπαταρια. Μονο αν το έχεις ανοιχτο. Αν ειναι ουσιωδες πρόβλημα η ελάχιστα χαμηλοτερη αυτονομια, ας πάρει καποιος με 20 ευρώ ενα battery pack. FYI το 3G καιει λιγοτερο απο το Wifi. 

O καθείς κάνει τις επιλογές του, και ανάλογα και την συλλογή απο bricks, καλώδια και ρεστα...

Αν ειναι κανεις παντως να καταφυγει στην λυση hotspot επειδη ειναι πολυ περιστασιακός χρήστης, ας το κάνει απο το κινητό του! Hotspot function ολα τα android έχουν. To κολλάς και σε ενα battery pack και θα σε πάει ωρες αμετρητες. Δεν υπάρχει λόγος να δινει καποιος λεφτά σε αηδιες. 

Επεξ/σία από TheAccountant
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε λίγο θα του προτείνετε του ανθρώπου και κανα dongle με στικάκι USB 3G  :-D  :-D  :-D  Νομιζα πως μιλουσαμε για σοβαρες ταμπλετες-εργαλεία

Η ολοκληρωμένη λύση ειναι μία και είναι μια σωστή ταμπλέτα με ενσωματωμένο module 3G. Τα υπολοιπα ειναι πασαλείμματα που δεν αξίζει να κάνει καποιος για 50-100 ευρώ.

Το να ακουμπας 100αρες καθε φορα για να εχεις mobile internet,το θεωρεις σοβαρη λυση εσυ?

Δλδ η ταμπλετα-εργαλειο,πιστευεις οτι χρειαζεται 3G ενσωματομενο ή απλα να εχει απλα προσβαση στο internet?

Εχεις δει στο ρουτερακι που αναφερα,κατι για usb στικακι και καλοδια? 

Το να κουβαλά κανεις ακομα μια συσκευη για να δίνει ιντερνετ ειναι τρελο ακυρο. Και φυσικά δεν σημαινει οτι επειδη μια συσκευη εχει 3G καταναλωνει παραπάνω μπαταρια. Μονο αν το έχεις ανοιχτο. Αν ειναι ουσιωδες πρόβλημα η ελάχιστα χαμηλοτερη αυτονομια, ας πάρει καποιος με 20 ευρώ ενα battery pack. FYI το 3G καιει λιγοτερο απο το Wifi. 

O καθείς κάνει τις επιλογές του, και ανάλογα και την συλλογή απο bricks, καλώδια και ρεστα...

Αν ειναι κανεις παντως να καταφυγει στην λυση hotspot επειδη ειναι πολυ περιστασιακός χρήστης, ας το κάνει απο το κινητό του! Hotspot function ολα τα android έχουν. To κολλάς και σε ενα battery pack και θα σε πάει ωρες αμετρητες. Δεν υπάρχει λόγος να δινει καποιος λεφτά σε αηδιες.

1.Ειναι αρκετα μικρο και ελαφρυ.Το μισο μεγεθος ενος πακετου τσιγαρα και οταν εισαι σε θεση να κουβαλας 10" tablet,αυτο δε θα ειναι μεγαλο προβλημα,να το χωσεις καπου!

2.

post-192952-0-74175000-1409057150_thumb.jpg

Το 4G καταναλωνει πανω απο το 1/3 περισσοτερη μπαταρια απο οτι το wifi.

Δλδ αν το tablet σου βγαζει 10ωρες με wifi,με 4G θα πεσει στις 6.5ωρες χαλαρα!!!

http://www.macrumors.com/2012/09/26/iphone-battery-life-greatly-impacted-by-cellular-signal-strength/

3.Η λυση του hotspot,ειναι καλη,αλλα στην περιπτωση που εχει tablet με mobile data,ειναι εντελος ακυρο να εχει ΔΥΟ συνδεσεις,μια για το κινητο και μια για το tablet!

Γιατι αν θελισει το παιδι παρει το ipad mini wifi μαζι του και οχι το 10αρι που θα παρει τωρα,για τον Α ή το Β λογο,ΔΕ θα μπορει να δωσει ιντερνετ απο το κινητο γιατι η συνδεση που εχει ειναι για τη καρτουλα του αλλου tablet,εκτος αν εχει δυο συμβολαια για mobile internet ή πρεπει να εχει και το αλλο tablet μαζι του!

Με αλλα λογια ευλελιξια και επιλογη =0!

Η θα εχει μονο το κινητο,για tethering ή μια portable συσκευη που θα μοιραζει σε ολες τις συσκευες internet,με ενα συμβολαιο!Αλλιως ειναι πεταμενα λεφτα,γιατι σε 2χρονια μαξ,θα δωσει αλλη μια 100αρα,για το αλλο tablet ή tablets με 4G!

4.Η λυση του battery pack,μας αποτελειωσε!!! :P

Δλδ να κουβαλας το battery pack(που ειναι πιο μεγαλο και πιο βαρυ) και να εχει συνδεδεμενο και να κρεμεται απο το tablet,ειναι καλυτερη λυση,απο το ρουτερακι,που θα το εχεις συνεχεια φυλαγμενο στο τσαντακι,χωρις να χρειαζεται καν να το βγαλεις απο εκει!

Τελος παντον,ας δωσει την 100αρα στο "σοβαρο" 4g μοντελο και θα βρει μονος του τη λυση,στα διαφορα προβληματα που θα συναντησει!

Να εισαι βεβαιος ομως,οτι σιγουρα θα θυμηθει αυτη τη συζητηση! ;)

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...