SteelLord Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 σας εχω σκοτισει μωρε.. αλλα ενταξει βρηκα πληκτρολογιο sata αλλα μετα στν αρχη μου ζηταει drivers.. και απλα δεν ξερω.,. θα το ψαξω βεβαια αλλα θελω και δικια σας γνωμη..
arma1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ειναι δυνατον φιλε μου να κανεις εγκατασταση τα win 7 και να μην αναγνωριζει πληκτρολογιο η ποντικη? που τα βρηκες τα win?
SteelLord Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ειναι δυνατον φιλε μου να κανεις εγκατασταση τα win 7 και να μην αναγνωριζει πληκτρολογιο η ποντικη? που τα βρηκες τα win? σαυτο βρηκα λυση εβαλά ps2 πληκτρολογιο οπως μου ειπε και ο παραπανω το θεμα μου τωρα ειναι οτι στο setup μου ζηταει drivers για να συνεχισω τν εγκατασταση και δεν ξερω τι drivers θελει .. μου λεει a required CD/DVD driver is missing and then the installation won't continue until I locate said driver. ..
arma1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 μαλλον κατι λειπει απο το cd των windows , δεν εχει γραφτει σωστα η δεν υπαρχει , κατεβασε απο εδω τα win που θελεις http://www.pcsteps.gr/1545-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-7-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-microsoft/
SteelLord Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 μαλλον κατι λειπει απο το cd των windows , δεν εχει γραφτει σωστα η δεν υπαρχει , κατεβασε απο εδω τα win που θελεις http://www.pcsteps.gr/1545-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-7-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-microsoft/ τα κατεβασα και παλι τα ιδια μου λεει.. πραγματικα εχω μπερδευτει πολυ ... εχω σπασει το κεφαλι μου εντελος ομως..
SteelLord Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 τι μητρικη εχεις? ASRock Z77 Pro4-M
micos000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) a required CD/DVD driver is missing and then the installation won't continue until I locate said driver. .. Μάλλον εννοείς RAID Drivers. Κατά πάσα πιθανότητα, με τους πειραματισμούς σου έχεις ενεργοποιήσει τον raid controller ή έχεις δηλώσει τον δίσκο σαν raid και γι' αυτό σου ζητάει drivers. Δες στο bios εκεί που είναι ο δίσκος μήπως έχεις κάνει κάτι τέτοιο. EDIT: Και επειδή μια ανάγνωση στο manual της μητρικής ποτέ δεν βλάπτει...->page 44 / chapter 2.19.2 2.19.2 Installing Windows® 7 / 7 64-bit / VistaTM / VistaTM 64-bit Without RAID Functions If you want to install Windows® 7 / 7 64-bit / VistaTM / VistaTM 64-bit OS on your SATA / SATA2 / SATA3 HDDs without RAID functions, please follow the steps below. Using SATA / SATA2 / SATA3 HDDs with NCQ function STEP 1: Set Up UEFI. A. Enter UEFI SETUP UTILITY Advanced screen Storage Coniguration. B. Set the option “SATA Mode Selection” to [AHCI]. (For SATA2_2 to SATA2_5, SATA3_0 and SATA3_1 ports.) Set the option “ASMedia SATA3 Mode” to [AHCI]. (For SATA3_A0 and SATA3_A1 ports.) STEP 2: Install Windows® 7 / 7 64-bit / VistaTM / VistaTM 64-bit OS on your system. Using SATA / SATA2 / SATA3 HDDs without NCQ function STEP 1: Set Up UEFI. A. Enter UEFI SETUP UTILITY Advanced screen Storage Coniguration. B. Set the option “SATA Mode Selection” to [iDE]. (For SATA2_2 to SATA2_5, SATA3_0 and SATA3_1 ports.) Set the option “ASMedia SATA3 Mode” to [iDE]. (For SATA3_A0 and SATA3_A1 ports.) STEP 2: Install Windows® 7 / 7 64-bit / VistaTM / VistaTM 64-bit OS on your system. Τώρα, τι είναι το NCQ και αν το χρειάζεσαι, δεν ξέρω. RTFM Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2014 από micos000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα