Σαϊνόμπι Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 δοκιμασε και το Rufus, ειναι πολυ απλο στη χρηση του
arma1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 η μητρικη σου μια χαρα ειναι , απορω πως μπερδευεσαι , με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα ριξε μια ματια στα λινκ http://toptech4u.gr/2013/02/14/2304-windows-78-usbdvd-download-tool-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-windows/ http://ronin.gr/how-to-install-windows-7
SteelLord Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 η μητρικη σου μια χαρα ειναι , απορω πως μπερδευεσαι , με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα ριξε μια ματια στα λινκ http://toptech4u.gr/2013/02/14/2304-windows-78-usbdvd-download-tool-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-windows/ http://ronin.gr/how-to-install-windows-7 θα το δοκιμασω αυριο και θα σας πω.. ty u οτι εχω στο pc των 32 θα πανε λογικα στα windows old ετσι; οποτε να μν μετακινησω κατι games βιντεο κτλπα π εχω στο pc ;
arma1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 το οτι εχεις 32 στο pc δε σημαινει κατι, απλα πρεπει να βρεις τα γνησια win 64 bit την ιδια εκδοση που εχεις στην 32 bit πχ home premium για να τα ενεργοποιησεις με τα ιδια κλειδια, αυτο αν εχεις γνησια windows
vrykolakas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 1)Γιατί δε δοκιμάζεις με dvd που είναι πιο απλό, αφού δυσκολεύεσαι με το usb? 2) Ναι, θα πάνε στα old. Αλλά αυτό ισχύει μόνο για τα αρχεία. Π.χ. τα εγκατεστημένα προγράμματα δε θα τρέχουν (τουλάχιστον πολλά απ' αυτά).
Xristaras12 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 κάτσε γιατί έχει γίνει χαμός. τα 32μπιτ windows δεν μπορούν να τρέξουν 64μπιτ εφαρμογές κλπ.Αρα αν μέσα απο τα 32μπιτα πας να τρέξεις το 64μπιτο setup των 64bit windows είναι απόλυτα λογικό να μην τρέχει. δεύτερον,θα κάνεις BACKUP ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ,SAVES ΚΛΠ ΚΛΠ γιατί θα ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 64ΜΠΙΤ,δεν θα αφήσεις μέσα partitions με Παλιά windows κλπ. κατεβάζεις το windows 7 usb dvd tool,βρίσκεις στικάκαι >4GB και το 64bit windows iso που θες,τρέχεις το πρόγραμμα και ακολουθείς τις οδηγίες. Αφού φτιάξεις το stick και είναι έτοιμο,κατεβάζεις DRIVERS να μην τους ψάχνεις τελευταία στιγμή απ το site της μητρικης και της κάρτας γραφικών.
SteelLord Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 εβαλα τα windows 7 με το dvd tool στο usb stick. και μετα εκανα επανεκκινηση το pc και μετα φ1 για να το τρεξω τελος παντων.. τιποτα παλι δεν το βρισκω.. δυο usb εχω αλλαξει δεν λεει να γινει/.
arma1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 δε το κανεις σωστα, μπες bios και ρυθμισε απο εκει να εχει σαν πρωτη επιλογη εκκινησης το usb, οταν ανοιγεις το pc σου γραφει στην αρχη με πιο κουμπι μπαινεις στο bios
micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Γιατί δεν το κάνεις με dvd να είσαι σίγουρος και παιδεύεσαι με usb; Κάποια usb απλά, δεν μπουτάρουν. Κάψε το iso με το imageburn.
SteelLord Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 ενταξει βρηκα τν λυση με το usb και ενταξει ολα κομπλε και με βγαζει στο μενου.. αλλα το θεμα ειναι οτι οταν ειμαι στο setup δεν λειτουργει το πληκτρολογιο και το ποντικι για να το συνεχισω... τι παιζει;
SteelLord Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 πως γινεται να αλλαξω το Legacy usb support στο auto ;
SteelLord Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 βοηθηστε με εχω θεμα.. το εβαλα το legact mode σε auto για να δω αμα μπορει να υποστηριξει το setup το ποντικη και το πληκτρολογιο τιποτα.. στο τελος διαβαζω το οτι αμα το απανεργοποιησω θα μπορεσει να τα υποστηριξη.. τελεια.. το απενεργοποιω και μετα παω να πατησω f11 για το boot menu να bootarw τιποτα βλεπω οτι δεν υποστηριζει ουτε στν αρχη το ποντικη και το πληκτρολογιο.. καμια λυση πλζ.. εχω τα νευρα μου τοσα πολλα για να βαλω τα 64 bit,..
micos000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Βρες ένα απλό ps2 πληκτρολόγιο να κάνεις τη δουλειά σου ή κάνε reset στο bios για να μηδενιστούν οι ρυθμίσεις και να μπορέσεις να ξαναδουλέψεις το πληκτρολόγιο. Αποστολή από το Lenco KidzTab-70 με τη χρήση Insomnia App
Federacion Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Έλεος.. Πραγματικά στεναχωριέμαι. Έχεις κάποιον γνωστό να το κάνετε μαζί; Είναι σίγουρα η πρώτη σου φορά και είναι φοβερό να σε βλέπω να ταλαιπώρησε τόσο. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
SteelLord Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Έλεος.. Πραγματικά στεναχωριέμαι. Έχεις κάποιον γνωστό να το κάνετε μαζί; Είναι σίγουρα η πρώτη σου φορά και είναι φοβερό να σε βλέπω να ταλαιπώρησε τόσο. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App ναι ειναι πρωτη φορα .. ps2 πληκτρολογιο αντε γυρευε το τωρα,.. θα παω να κοιταξω αμα εχω τιποτα λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα