Προς το περιεχόμενο

Απο 32 bit στα 64 bit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω το pc μου να το κανω 64 bit διοτι εχω 4 gb ram και μου χρησιμοποιει μονο τα 3.15 gb ram.. και απλα θελω να τα αλλαξω σε 64 bit.. είναι δυνατον να τα αλλαξω;

Δημοσ.

πρέπει να αγοράσεις/κατεβάσεις από τον "θείο" τα 64 bit

το εχω κανει .. δεν ρωταω τυχαια... απλα εχω θεμα και δεν μπορω να τα εγκαταστήσω και επειδή δεν βρισκω λυση ρωταω αμα οντως γινεται να τα εγκαταστήσω και προσπαθω αδικα.. αν και εχω ψαξει και αποτι βλεπω ότι οντως δεν γινεται..

Δημοσ.

το εχω κανει .. δεν ρωταω τυχαια... απλα εχω θεμα και δεν μπορω να τα εγκαταστήσω και επειδή δεν βρισκω λυση ρωταω αμα οντως γινεται να τα εγκαταστήσω και προσπαθω αδικα.. αν και εχω ψαξει και αποτι βλεπω ότι οντως δεν γινεται..

μπορεις να διευκρινισεις περισσοτερο πανω σε αυτο?

επισης αν δεν βαριεσαι κανε μια "χρηση πληρους επεξεργασιας"

στo αρχικο σου ποστ ωστε να διορθωσεις τον τιτλο του thread. 

Δημοσ.

μπορεις να διευκρινισεις περισσοτερο πανω σε αυτο?

επισης αν δεν βαριεσαι κανε μια "χρηση πληρους επεξεργασιας"

στo αρχικο σου ποστ ωστε να διορθωσεις τον τιτλο του thread. 

το νοημα είναι το ιδιο και στον τιτλο και στην ερωτηση.. αμα μου πει καποιος ότι δεν γινεται θα μου λυση την απορια και τον κοπο που κανω και ψαχνω τοσες ωρες ότι δεν γινεται τα 32 Bit στα 62 bit.. και ετσι θα ξενερωσω την ζωη μου αμα μου πει καποιος ότι αληθευει... Λολ

Δημοσ.

το νοημα είναι το ιδιο και στον τιτλο και στην ερωτηση.. αμα μου πει καποιος ότι δεν γινεται θα μου λυση την απορια και τον κοπο που κανω και ψαχνω τοσες ωρες ότι δεν γινεται τα 32 Bit στα 62 bit.. και ετσι θα ξενερωσω την ζωη μου αμα μου πει καποιος ότι αληθευει... Λολ

Για να πας απο 32bit λειτουργικο συστημα σε 64bit, πρεπει να κανεις φορματ. Δηλαδη να κανεις clean εγκατασταση 64bit εκδοσης λειτουργικου συστηματος. Ειτε αυτο ειναι Windows ειτε Linux κτλ. Αν το Hardware σου ειναι πολυ παλιο, υπαρχει περιπτωση ο επεξεργαστης σου να μην υποστηριζει 64bit λειτουργικο.

Aυτο που σου προτεινα στο προηγουμενο post μου να διορθωσεις.. μαλλον πλεον καταλαβες οτι ειναι το :-D 

Δημοσ.

οτι σου ειπαν τα παιδια συν οτι αν εχεις γνησια windows 32 bit μπορεις να περασεις με τα ιδια κλειδια την ιδια εκδοση σε 64 bit

Δημοσ.

Για να μη μπλέκεις, θες 64bit windows, άρα 64bit επεξεργαστή. Έχεις 64bit επεξεργαστή;

τον i5 2500 εχω και αλλωστε : Core 2,  Core i3/i5/i7 υποστηριζουν 64 bit οποτε λιγο απιθανο να πω οτι ο επεξεργαστης μου φταιει σαυτο! 

μαλιστα οποτε θα τον κανω format με τα windows 32 bit πρωτα και μετα θα βαλω 64; 

Δημοσ.

απ ευθείας τα 64άρια θα βάλεις.

αυτο ειναι το θεμα οτι απευθειας δεν μπορω να τα βαλω διοτι μαλακιζεται δεν τρεχει το setup.exe, εχω δοκιμασει οτιδηποτε μ λεει το ιντερνετ αλλα ματαια λυση δεν εχω βρει.. 

Δημοσ.

εγραψες τα win iso σε εικονικο δισκο και κανοντας reboot ξεκινας απο αυτο? αν ναι και δε ξεκινα μαλλον δε το εγραψες σωστα

Δημοσ.

εγραψες τα win iso σε εικονικο δισκο και κανοντας reboot ξεκινας απο αυτο? αν ναι και δε ξεκινα μαλλον δε το εγραψες σωστα

βασικα το προσπαθησα αυτο και τα ειχα περασει σε usb με ενα προγραμμα αλλα μετα στο μενου ειχα μπερδευτει και δεν ηξερα τι να κανω και το αφησα για να βρω αλλο τροπο.. 

Δημοσ.

καλα εκανες και το εγραψες σε usb αλλα πρεπει μετα να ρυθμισεις απο το bios να ξεκινησει το pc απο usb, καλο προγραμμα και free για εγραφη σε dvd η usb ειναι το windows 7 download tool ,πολυ απλο

Δημοσ.

καλα εκανες και το εγραψες σε usb αλλα πρεπει μετα να ρυθμισεις απο το bios να ξεκινησει το pc απο usb, καλο προγραμμα και free για εγραφη σε dvd η usb ειναι το windows 7 download tool ,πολυ απλο

με αυτο το προγραμμα το εκανα ολο αυτο. στο usb απλα στο μενου μπερδευομαι.. τν asrock z77 pro εχω.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...