vchristod84 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Στην προσπάθειά μου να βάλω custom rom διέγραψα μέσα απ'το TWRP όλα τα δεδομένα και τη ρομ που είχε το κινητό μου. Ειναι ρουταρισμένο, unlocked και όταν μπαινει σε recovery mode μου γραφει και "TAMPERED' (δεν ξέρω τι σημαίνει). Είχα κατεβάσει την τελευταία έκδοση του cyanogenmod που έχει βγει στις 18/8/2014 με το σκεπτικό ότι θα γίνει επιτυχημένα το φλασάρισμα της ρομ αλλά δεν έγινε και τώρα είμαι χωρίς κινητό..... Μπορεί καποιος να βοηθήσει;;; Είμαι πρωτάρης και δεν το έχω ξανακάνει (προφανώς...) .
spook Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Άμα μπορείς να μπεις στο twrp recovery απλά κατέβασε και παίρνα κάποια άλλη rom ή ξανα κατέβασε την ίδια ή κάποια άλλη προηγούμενη έκδοση.
vchristod84 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Εχω κατεβάσει αλλά δεν ξέρω πώς θα την περάσω μέσα στο κινητό......
spook Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Όντως μόλις θυμήθηκα ότι το m7 δεν παίρνει sd card.Αν δεν αναγνωρίζει το pc σου την μνήμη του κινητού έστω και σαν αποθυκευτικό χώρο, το πρώτο που μου έρχεται είναι να χρησιμοποιήσεις ένα otg καλόδιο και ένα usb stick 2
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δοκιμασε να googlαρεις how to adb push files android. Ισως σου δουλεψει αυτη η μεθοδος. Αλλα μισο λεπτο, θεωρητικα η cyanogen (ως αρχειο εννοω) βρισκεται ακομα μεσα στη συσκευη. Δοκιμασες να ξαναφλασαρεις? 1
vchristod84 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δοκιμασε να googlαρεις how to adb push files android. Ισως σου δουλεψει αυτη η μεθοδος. Αλλα μισο λεπτο, θεωρητικα η cyanogen (ως αρχειο εννοω) βρισκεται ακομα μεσα στη συσκευη. Δοκιμασες να ξαναφλασαρεις? Το εχω δοκιμάσει 150 φορές αλλά μου βγάζει σχεδόν απευθείας failed μόλις ξεκινάει τη διαδικασία.....
DJ_Duker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Λογικά έχει θέμα το αρχείο που κατέβασες. Κατέβασε το πάλι και πέρνα το όπως σου είπαν τα παιδιά. Μη ξεχνάς και τα gapps.
vchristod84 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Τελικά πέρασα λογισμικό cyanogenmod αλλά δεν ξέρω πώς να βάλω applications.... Δεν έχει το play store και δεν ξεεω τι να κάνω...
iamIcarus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μετά την εγκατάσταση του cyanogenmod απαραίτητη είναι η εγκατάσταση τον "GAPPS" για να έχεις υπηρεσίες από Google οπός το Play Store. Google Apps are the proprietary Google-branded applications that come pre-installed with most Android devices, such as the Play Store, Gmail, Maps, etc. Due to licensing restrictions, these apps cannot come pre-installed with CyanogenMod and must be installed separately Θα βρεις link για να κατεβάσεις τα GAPPS για κάθε cyanogenmod έκδοση στο wiki http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps
vchristod84 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Το εκανα κι αυτό αλλά έφαγε φρίκη το κινητό και μου έβγαζε συνέχεια κάποιο πρόβλημα και δεν άνοιγε, μέχρι που ξαναφλασαρα τη Ρομ.
kataramenos32 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Αληθεια για ποιο λογο θες CM σε HTC One?Το sence ειναι ελαφρυ και ωραιο απο μονο του
vchristod84 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Αληθεια για ποιο λογο θες CM σε HTC One?Το sence ειναι ελαφρυ και ωραιο απο μονο τουΉθελα περισσότερη παραμετροποίηση και επίσης είχα διαβάσει οτι η συγκεκριμένη Ρομ σου εξοικονομεί πολλή μπαταρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα