Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας παραθέτω τα στατιστικά της γραμμής μου(Πακέτο Hol 24αρι). Μετά απο πολλές δοκιμές με ρουτερς κατέληξα στο Τhomson TG585 V8. Eιναι το μόνο που έχει το λιγότερο attenuation.

Για 45db attenuation ίσως να έπρεπε να κλειδώνω λίιιιιγο καλύτερα;

post-154729-0-55530100-1408466504_thumb.png

• Super Moderators
Δημοσ.

θεωρητικά μέχρι 7, πρακτικά όμως εξαιτίας παρεμβολών είσαι στα 4.5mbps, θα μπορούσε να είναι χειρότερα...

Δημοσ.

καλα εισαι δεν ειναι ασχημα.το thomson ειναι απο τα πιο σταθερα σε χαλια γραμμες.ζητα απο την Hol να σου βαλει 9 margin αμα δεν τοο εχεις ζητησει.βλεπω 7 margin τωρα και δεν ξερω αν εχεις 9 ή 11 margin απο default.αλλιως κανε Reboot το ρουτερ και δες αν ειναι 11 to margin ή οχι.επισης οτι ενα ρουτερ σου δειχνει λιγοτερο attenuation απο τα αλλα δεν σημαινει απολυτως τιποτα.δεν σημαινει οτι δηλαδη θα παιζει πιο σταθερα ή θα συγχρονισει περισσοτερο.ειναι απλα ενα νουμερο.και απλα απο ρουτερ σε ρουτερ διαφερει το chipset οποτε το καθε ρουτερ αντιλαμβανεται διαφορετικα το attenuation.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Πουλινε 6αρι προφίλ έχω  :-D .H γραμμή πρέπει να είναι ασταθής και αυξομειώνεται συνεχώς καμιά φορά φτάνει και 2  :fear: αλλα ευτυχώς dc δεν έχω. Νταξ δεν λέω ευχαριστημένος είμαι δεν περίμενα τίποτα τρελό αλλά ήλπιζα να κλειδώνω σε κανα 6Mbps

Δημοσ.

αφου σου εβαλαν 6 αρι σε τετοια γραμμη μια χαρα εισαι.καλα ναι με τετοιο attenuation Μην περιμενεις να παιζει σταθερα η γραμμη οποτε δεν με παραξενευει το σκαμπανεβασμα που λες στο margin

αν καποια στιγμη μπουν τα νεα kv τοτε ναι θα δεις ασπρη μερα.

Δημοσ.

Νέα kv; Στα ήδη υπάρχοντα ή πιο κοντά στο σπίτι μου;

οχι mini dslam αλλα τα νεα kv.αν δεις το guide για το adsl στην υποογραφη μου θα καταλαβεις.στην ουσια ξηλωνουν τα παλια καφαο και βαζουν νεα καφαο τα οποια λεγονται kv και εκειμεσα εχει και μηχανηματα για vdsl.οποτε αντι να παιρνεις ιντερνετ απο το αστικο κεντρο που ειναι πχ στα 5 km μακρυα παιρνεις ιντερνετ απο το kv το οποιο αντε να ειναι 500 μετρα μακρυα.οποτε μπορεις να παιξεις και vdsl.στην ουσια γινεται αντικατασταση του παλιου καφαο με καινουριο το οποιο φαινεται οτι ειναι καινουριο(ειναι πιο μεγαλο πιο καινουριο ).δεν θα ειναι πιο κοντα στο σπιτι σου.θα ειναι εκει που ηταν το καφαο.αν τα δεις να τα εχουν αλλαξει τοτε καλως.αλλιως δεν μπορεις να κανεις τιποτα.αν εισαι καμια επαρχια ναι χλωμο το κοβω να τα εχουν αλλαξει μια που λιγες περιοχες και μεγαλες περιοχες εχουν αλλαξει τα καφαο.το mini dslam ειναι αλλη ιστορια και συνηθως ειναι ενα dslam που μπαινει καπου για να εξυπηρετησει τους λιγους κατοικους που μπορει να ειναι εκει στην περιοχη αλλα ειναι πολυ μακρια απο το αστικο κεντρο για να εξυπηρετηθουν .οποτε αν επαιζαν απο το αστικο κεντρο δεν θα ειχαν καθολου adsl.οποτε τους βαζουν Mini dslam για να εχουν ιντερνετ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...