Προς το περιεχόμενο

Provlima antigrafis antigrafou DVD apo DVDx copy

grkostis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon paidia akouste to provlima mou.

Exo antigrapsei polla dvd me to programma DvdX Copy.To provlima mou einai oti to idio programma den mporei na antigrapsei to antigrafo.Eno grafei apo to gnisio den mporei na antigrapsei apo to antigrafo se allo antigrafo.

Ti liseis proteinetai paidia giati to antigrafo mallon to kleidonei molis to dimiourgei to sugkekrimeno programma.

:roll:

Δημοσ.

DVDDecrypter,Iso>Read,mount(μέσω Daemon Tools) σε εικονικό Drive και από κει με το DVDXCopy....

Δουλεύει,σίγουρα.Αν θες περισσότερα,πες,εδώ είμαστε...

Δημοσ.
DVDDecrypter' date='Iso>Read,mount(μέσω Daemon Tools) σε εικονικό Drive και από κει με το DVDXCopy....

Δουλεύει,σίγουρα.Αν θες περισσότερα,πες,εδώ είμαστε...[/quote']

To dvd descrypter to exo.Pes mou perissotera gia to deamon tools pou tha to vro :)

Episis to dvdx xopy pos tha diavasei apo to eikoniko drive?

Pos mporo na to rythmiso na grapsei apo ekei?

Δημοσ.

Θα ψάξω να σου βρώ d/l(plz,mods,είναι free).Θα ποστάρω δημόσια σε λίγο.Μέχρι τότε,για δοκίμασε με το Decrypter->Iso->Read,Iso->Write,μήπως τσιμήσει.Θα το δοκίμαζα μόνος μου,αλλά έχω βάλει να ψήνεται κάτι,δεν το κόβω στη μέση...

Διόρθωση:

http://www.daemon-tools.cc/portal/download.php?mode=ViewCategory&catid=5

Έχει και help.Χονδρικά:Το τρέχεις(αφού το κατεβάσεις βέββαια-lol) άπαξ.Σου δημιουργεί ένα καινούργιο Virtual Drive.Εκεί,με δεξί πλήκτρο,κάνεις mount το iso(που έχει δημιουργήσει το decrypter).Αυτόματα το αναλύει σε "φορμα"dvd.Με αρχεία "AUDIO_TS" και "VIDEO_TS".Μη σε νοιάζει,το αναγνωρίζει αυτόματα το dvdxcopy αυτό το εικονικό drive.Απλώς δώστου 30sec....Και φυσικά δεν θα έχεις τπτ στο κανονικό drive.Και μην ξεχάσεις όταν το γράψεις να κάνεις unmount το image.Θα σου χρειαστεί το virtual drive και για άλλες εγγραφές...

Δημοσ.
Θα ψάξω να σου βρώ d/l(plz,mods,είναι free).Θα ποστάρω δημόσια σε λίγο.Μέχρι τότε,για δοκίμασε με το Decrypter->Iso->Read,Iso->Write,μήπως τσιμήσει.Θα το δοκίμαζα μόνος μου,αλλά έχω βάλει να ψήνεται κάτι,δεν το κόβω στη μέση...

To vrika to deamon den kanei omos gia to dvdx xopy.

Tora psino to iso mesw descrypter.Na doume to apotelesma. :shock:

Δημοσ.

To descrypter ekane doulia telika.To mono kako sto teliko dvd oi titiloi tou telos pou scrolaroun apo pano pros ta katw tremoun.

Xilia euxaristo gia tin voitheia :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...