newtech Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σας. Θελω να ρωτήσω αν ξερει κανείς πόσο εχει η πιο φτηνή SIM κάρτα για κινητό. Δεν με ενδιαφέρει η εταιρία.. απλα να ειναι φτηνή και ας μην εχει μονάδες μεσα (για εισερχόμενα μηνύματα την θέλω). Ευχαριστω
Aris05 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 5 ευρώ και νομίζω οι περισσότερες εταιρίες σου έχουν ως δώρο 5 ευρώ για οποιαδήποτε κλήση,για να σου δώσουν όμως πρέπει να έχεις μαζί σου ταυτότητα Για οποιαδήποτε χρήση*
arc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Η φθηνότερη είναι η wind f2g για δωρεάν δοκιμή δικτύου. Πας με την ταυτότητα και στη δίνουν τζάμπα. 1
d_gkal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 f2go και q τις έδινε εντελώς δωρεάν η wind στα κατάστημάτα
paylidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Και η βονταφον δωρεάν τις έδινε πριν ένα τρίμηνο. Σήμερα ξέρω ότι 100% σίγουρα τις δίνει η wind (ήταν ένας στο ταμείο στα public και ήθελε να την πληρώσει και το άκουσα ότι είναι δωρεάν)
atrias Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 εγώ πάλι θα σου πρότεινα να βάλεις cosmote ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ χωρίς πάγιο αφού το θέλεις μόνο για εισερχόμενα sms αν είναι καρτοκινητό θα πρέπει να βάζεις κάρτες για να μην απενεργοποιηθεί η γραμμή σου ενώ με το συμβόλαιο νομίζω δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HCP/xml/Personal__contractplans__contractplan_zero_fee_prs/section/Postpaid_OtherPlans_Prs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα