MissPandaren Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Γεια χαρά παιδιά.Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να ρωτήσω πότε μπορώ να καταχωρήσω μια αγγελία πώλησης?Ευχαριστώ εκ των προτέρων
infin1tyGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Νομίζω δεν υπάρχει κάποια προϋπόθεση για posts ή ημέρες. Από τώρα μπορείς.
MissPandaren Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μήπως επειδή έχω το Adblock να μην το ανοίγει?
triastros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Καλως όρισες καταρχάς.Σου βγάζει κάποιο μήνυμα?
redhotstef Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Γεια χαρά παιδιά.Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να ρωτήσω πότε μπορώ να καταχωρήσω μια αγγελία πώλησης?Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γιατι δεν ανεβαζες την αγγελια σου εκ των προτερων στην χρυση ευκαιρια η στο αγγελιοπολις; Απο τωρα μπορεις παντως να ανεβασεις. Αρκει βεβαια να βαλεις το προιον σου σε πολυ πολυ καλη τιμη!!
MissPandaren Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Καλως όρισες καταρχάς.Σου βγάζει κάποιο μήνυμα? Καλώς σας βρήκα Εντάξει τη βρήκα την άκρη και ανέβασα την αγγελία.Ευχαριστώ Γιατι δεν ανεβαζες την αγγελια σου εκ των προτερων στην χρυση ευκαιρια η στο αγγελιοπολις; Απο τωρα μπορεις παντως να ανεβασεις. Αρκει βεβαια να βαλεις το προιον σου σε πολυ πολυ καλη τιμη!! Την έχω ανεβάσει ήδη.Και από εδώ είμαι εντάξει απλά δεν έπρεπε να πάω στη γενική κατηγορία πχ Laptop αλλά σε υποκατηγορία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα