rafinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί το Android SDK πιάνει τόσο πολύ χώρο στον σκληρό δίσκο; Εγώ έχω για εκδόσεις 4.* και νομίζω και την 2.3.* και πιάνει περίπου 8GB απλά δεν μπορώ να καταλάβω... γιατί τόσα GB
TheELF Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Γιατί είναι developer kit δηλαδή εργαλειοθήκη για προγραμματιστές που έχει ένα κάρο πράγματα που εσένα μπορεί να μην σε νοιάζουν αλλά χρειάζονται σε άλλους.
seedrr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 To προβλημα δεν ειναι ο χωρος αλλα και η ποσοτητα των αρχειων ... που ειναι παρα πολλα . Καθε φορα που ενα προγραμμα πχ. οπως τα antivirus πρεπει να τα διαβασει ολα κανει μια ωρα . Δεν μπορεις να κανεις κατι αναγκαστικα πρεπει να τα το υποστεις.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μήπως έχεις σηκώσει κανα Virtual Device στον ίδιο φάκελο;
ParhsG Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μπορεις να βγαλεις καποια που δε θες. Με ssd μικρο ειναι λιγο προβλημα!
rafinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μήπως έχεις σηκώσει κανα Virtual Device στον ίδιο φάκελο; Βασικά έχω virtual device... αλλά εγώ δεν δημιούργησα κάτι όπως έκανα το install (ο Θεός να το κάνει install αυτό...) Αυτή την απορία την έχω πολύ καιρό απλά είπα ας ρωτήσω Πάντως όντως το πλήθος των αρχείων είναι τεράστιο... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Από ότι κατάλαβα δεν έχω κάνει κάτι λάθος (αυτό φοβόμουν )
dancer_69 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Αν δεν το χρειάζεσαι για ανάπτυξη εφαρμογών αλλά μόνο για το adb, σου χρειάζεται μόνο ο φάκελος platform tools. Μπορείς άλλωστε από τον sdk manager να αφαιρέσεις ότι δε χρειάζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα