fkalafati Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 όταν ανοίξω το netbook μου πώς μπορώ να αναγνωρίσω αν έχει τρεβήξει υγρασία;
SPANK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Εκτος των αλλων αν δεν εχει κανενα πρόβλημα το laptop και δεν σου εχει πέσει υγρό επάνω δεν θα εχει υγρασία γιατι για να πιάσει απο μόνο του δεν γίνεται
fkalafati Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 δεν μου είχε πέσει υγρό ποτέ και όταν το είχε δει τεχνικός για το πληκτρολόγιο επειδή δεν δουλεύει κανένα πλήκτρο, μου είπε ότι έχει λέει υγρασία και μου έκανε εντύπωση.το netbook ειναι compaq mini 110 και αποφάσισα να αλλάξω πληκτρολόγιο γιατί ο τεχνικός μου φάνηκε ότι να'ναι τύπος
vrykolakas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μήπως παίζει κανα πιτσιρίκι στο σπίτι κι έκανε αυτό καμιά βρωμοδουλειά και μετά το έπαιζε Κινεζάκι που τρώει πολύ ρυζάκι;
fkalafati Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 όχι,είμαιφοιτήτρια και τον χρησιμοποιώ μονάχα εγώ.και τον άνοιξα για ναδω τι παίζει και δεν βλέπω καμία διαφορά σεσχέση με την αρχή που τον είχα ανοίξει και γι'αυτό ρωτάω μήπως πρέπει να ελένξω κάτι άλλο πιο προσεχτηκά
SPANK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Κατι αλλο δεν μπορείς να δεις εσυ μπορεί να έκανε απλα λάθος ο τεχνικός ή να μην γνώριζε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα