AlexXd Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Γεια σας! Πριν λίγες μέρες προσπάθησα να κατευάσω από το Play Store μια εφαρμογή και μου έβγαλε τη παρακάτω ένδειξη. Προσπάθησα να κατεβάσω και μία άλλη εφαρμογή αλλά τίποτα. Τι μπορώ να κάνω για να λύσω το πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2014 από AlexXd
stevengreeceGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Και σε εμενα το ιδιο. Τι ειναι αυτο? Σπυ εχει γεμισει ολος ο αποθηκευτικος χωρος;
AlexXd Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Όχι, έχω αρκετό αποθηκευτικό χώρο ακόμα.. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2014 από AlexXd
stevengreeceGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Το δικο μου ρωτας; Επισης μπειτε εδω. Τελικα βρηκα πληροφοριες γιατι μας κολαειhttps://support.google.com/googleplay/troubleshooter/4592924?hl=elΔιαλεξε ενα προβλημα, ή ολα για να το επιλησεις ενα ενα.
stevengreeceGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Εγω εχω lenovo a3000-h. Εχω γεματι την μνημη. Μου εμεμειναν 300MB. Για να κατεβασω εφαρμογες πρεπει να εχω πανω απο 500 mb.
coolerman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Εγω εχω lenovo a3000-h. Εχω γεματι την μνημη. Μου εμεμειναν 300MB. Για να κατεβασω εφαρμογες πρεπει να εχω πανω απο 500 mb. Memory external(micro Sd) δεν δέχεται; Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2014 από coolerman
AlexXd Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Εγώ έχω το ZTE S8Q..Από χώρο δεν έχω πρόβλημα.. Έχω και 16άρα sd..
arc Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα σε κινητό φίλου. Μετά απο δοκιμές κατάλαβα οτι έφταιγε το τελευταίο update του play store. Προφανώς πρέκυψε κάποια ασυμβατότητα που θα διορθωθεί σε κάποιο επομενο update. Λύση που προτείνω (πριν ξεκινήσετε να εχετε ετοιμο τον κωδικό του λογαριασμού που μπαίνετε στο Playstore - κάπου θα το ζητήσει, δεν θυμάμαι που.) Πάτε στο playstore -> Ρυθμίσεις και απενεργοποιείστε τα αυτόματα updates Πάτε ρυθμίσεις -> εφαρμογές -> Πλαισιο Υπηρεσιών Google -> Διακοπή και Καθαρισμός δεδομένων Πάτε ρυθμίσεις -> εφαρμογές -> Google Play store -> Αφαιρεση αναβάθμισης Πάτε ρυθμίσεις -> εφαρμογές -> Google Play store -> Διακοπή και Καθαρισμός δεδομένων Κλείνετε το internet Επανεκκίνηση του κινητου (ΧΩΡΙΣ INTERNET) Πάτε στο playstore -> Ρυθμίσεις και απενεργοποιείστε τα αυτόματα updates (αν εχουν ενεργοποιηθεί) Συνδεθείτε στο internet κανονικά Δοκιμάστε αν έφτιαξε και αν οχι επαναλάβετε. Το βασικό ειναι να εχετε παλαιότερη έκδοση του Playstore Και να μην κανει αυτόματα updates.
AlexXd Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Βασικά, έχω περίπου 400 mb διαθέσιμο χώρο αλλά έχει τύχει να είχα και περισσότερες εφαρμογές..
_chris_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 το ίδιο πρόβλημα και σε μένα σε κινητό. και μιας και βλέπω ότι μαζευόμαστε πολλοί, είναι καθαρά θέμα του android. μια χαρά χώρο έχω. απ ότι φαίνεται ο φίλος που λέει ότι εμφανίστηκε μετά απο update στο store έχει δίκιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα