Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον θα κοιτάξω σε accent 2001 2002 τελικά εκτός αν βρω κανά xsara ευκαιρία (έχω κόλλημα με τα citroen) . Γενικά αποτι διαβασα τα accent και γενικότερα τα hyundai ειναι σκυλιά και με φτηνά ανταλλακτικά.

Εχω accent του 2003 (to facelift και καμία διαφορά με το hyundai του 2001 που λες) . 

Ας αρχίσω με το βασικό και μετά θα σου πω την άποψη μου για το accent.

Καταρχάς με 2000 ευρώ ασφαλές αμάξι ειδικά όταν έχεις παιδιά ΔΕΝ παίρνεις. 

Δεύτερον ότι αμαξι πάρεις με 2000 ευρώ και accent να ναι σίγουρα θα θέλει μαζέματα . Οπότε σχεδόν ξέχνα το να βρεις ένα αμάξι με 2000 ευρώ και να μην θέλει καποια εξτρα χρήματα για μαζέματα.

Όσον αφορά το accent η παθητική του ασφάλεια με τα τότε δεδομένα που βγήκε στο εμπόριο είναι κάτω του μετρίου. Απο εξοπλισμό είναι οκ . Μπορεις να βρεις με 1700 ευρώ accent full extra με 4 αεροσακους ABS ηλεκτρικα παραθυρα και καθρέπτες κτλ κτλ .

Απο αξιοπιστία σκυλί και φθηνά ανταλλακτικά . Σαφώς όμως είναι αμάξι 11 χρονών και πάνω οπότε μαζέματα θα θέλει . Μπορεί να θέλει λάστιχα μπορεί να θέλει αμορτισερ  κτλ .  Γενικά τα hyundai δεν βγάζουν λειτουργικά προβλήματα αλλά όσο περνάνε τα χρόνια το αμάξι δεν είναι όπως πριν οδηγικά. Δεν είναι αμάξι να το έχεις για πολλά χρονια όπως τα γερμανικά. Αρχίζουν περιεργοι θόρυβοι θέματα με συμπλέκτη και σασμάν  (όχι βλάβες το αμάξι παραμένει λειτουργικό ) Για να σου δώσω να καταλάβεις έχω θορύβους στην κρεμαγιέρα και στην μπροστά ανάρτηση. Δεν εντοπίζεται καμία βλάβη είναι πλήρως λειτουργικό το αμάξι .Θέλω να σου πω ότι τα παλιά hyundai όταν περάσουν τα χρόνια δεν είναι σαν καινούρια στην συμπεριφορά τους όπως θα ναι ενα γερμανικό (αυτό ισχύει για την παλιά hyundai γιατί τα τωρινά hyundai σε κάποιους τομείς ξεπερνάνε και τους Γερμανούς)

Μακριά απο citroen xara και λοιπά μοντέλα τόσο παλιά. Αρκετά προβλήματα καθώς και μακρια απο κάθε Γαλλικο παλιό αμάξι .

Εμένα είναι στα 119000 χλμ και ήδη απο πέρυσι θέλει μαζέματα  (αμορτισερ top mounts αλλαγή σετ δισκοπλακες μπροστά λόγο φθοράς, μερικα ψιλο ασήμαντα ηλεκτρολογικα προβλήματα)

Γενικα αμάξι 10ετίας μην περιμένεις να είναι σε όλα του τέλεια και να μην ζητάει έστω κάτι . Το θέμα είναι να μην βγάζει σοβαρά προβλήματα .

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...