andreasosfp Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Καλησπερα, βρισκομαι στο σπιτι του θειου μου (περιοχη Αγ. Θωμας) το οποιο βρισκεται γυρω στα 5-6 χλμ απο το αστικο κεντρο Μεσολογγιου. Εχει Ηol και τα στατιστικα της γραμμης ειναι τα εξης: Status: Configured Current Line Status --- SHOWTIME Link Type --- Interleave Path [Go Top] Data Rate: Upstream Downstream Actual Data Rate 542 (Kbps.) 1301 (Kbps.) [Go Top] Operation Data / Defect Indication:Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 12.5 dB 11.0 dB Attenuation 30.4 dB 59.1 dB Μπορει να κανει τιποτα για βελτιωση της γραμμης?
SPANK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν νομίζω οτι μπορεί να γίνει κατι και αυτο γιατι εισαι πολυ μακριά απο το dslam (5 - 6 χιλιόμετρα) παλι καλα θα έλεγα εγω που μπορεις να εχεις και internet χωρίς αποσυνδέσεις κτλπ
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Καλησπερα, βρισκομαι στο σπιτι του θειου μου (περιοχη Αγ. Θωμας) το οποιο βρισκεται γυρω στα 5-6 χλμ απο το αστικο κεντρο Μεσολογγιου. Εχει Ηol και τα στατιστικα της γραμμης ειναι τα εξης: Status: Configured Current Line Status --- SHOWTIME Link Type --- Interleave Path [Go Top] Data Rate: Upstream Downstream Actual Data Rate 542 (Kbps.) 1301 (Kbps.) [Go Top] Operation Data / Defect Indication:Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 12.5 dB 11.0 dB Attenuation 30.4 dB 59.1 dB Μπορει να κανει τιποτα για βελτιωση της γραμμης? μπορεις να ζητησεις 9 margin αλλα δεν θα πας παραπανω απ 2 mbit οπως και κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι θα παιζει σταθερα.δεν χανεις κατι να το ζητησεις βεβαια.κατα τα αλλα με 59 attenuation οπως ειπαν τα παιδια οτι παιζεις ειναι θαυμα αν πραγματι ειναι 59 που μαλλον ειναι για να λες οτι εισαι 5 km μακρυα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα