epote Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Αναφορά σε κείμενο re paidia h eikona to psx einai oloidia me tou Apple Mac G5!!!! polu gamato!!! eksalou kai h kardia tou ps2 einai enas korifaios G4 me 6.4 Gigaflop apodosi... gamato! oxi, h reality engine o epeksergasths tou ps2 einai ths mips o R4000 tropopoihmenos Αναφορά σε κείμενο telika to box phre ton poulo,vlepo ta longhorn se aplhsiasth timh kathos tha prepei na kalypsoun kai tis xasoures tou box nai les kai plirosame pote gia ta windows...
psilos2000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Αναφορά σε κείμενο nai les kai plirosame pote gia ta windows... Εγω ξέρω πολλούς που ειναι εσωκλειστοι στο Δαφνι μέτα απο ενασχόληση με το συγκεκριμένο λειτουργικο ! 8) Οπότε μην νομίζεις epote οτι τα λεφτά είναι το μόνο τίμημα!
epote Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Αναφορά σε κείμενο Οπότε μην νομίζεις epote οτι τα λεφτά είναι το μόνο τίμημα! kala,egine epitopou sxolio ston hal gia na ginei to logo tou insomnia ayto APSOGO:D
psilos2000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Θέλω ευρώπουλα για τα copyrights! Κ επίσης οπότε βλέπω το HAL μου θυμίζει το HALακατεβάκης (απο τους απαράδεκτους!! ) Κ για να μην βγω έκτος θέματος, να πω οτι μην πιστευεται κάθε φωτογραφία που κυκλοφορεί στο net για το playstation γιατι κ για το 2 είχαμε γεμίσει πιθανές φωτογραφίες κ κατα την αποψή επικράτησε η χειρότερη σχεδιαστικά ιδεα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.