lary7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μια χαρα, χριστουγεννα παει ο κουμπαρος μου USA οποτε ειναι ιδανικη παραγγελια! Αν και τα 2gig RAM ειναι λιγα, η χρήση SSD βοηθαει την κατασταση, και μεσω της SD card μπορει να αποκτησει κανεις μεγαλο ''αργο" αποθηκευτικο χωρο. Γενικα για "λαπτοπ να υπαρχει" ειναι σουπερ σε αυτην την τιμη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Και με τα 2 ήθελε. Μην κάνεις οικονομια εκει που δεν χρειάζεται.. το δεξί πήγαινε για το ποιο πόδι που θα μπαίνει στο bios "με την διαφορά ότι η μηχανή αναζήτησης Bing είναι προεπιλεγμένη στον Internet Explorer" Δηλαδή δεν μπορώ να πάω στα settings και να την αλλάξω σε www.google.gr σε περίπτωση που θέλω να μείνω με τον IE;; προφανώς και θα μπορείς, απλά είναι τα default 2
DooM_STeR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 μακαρι να μην έχουν κολοbios οπως τα καινουρια chromebook, ωστε να βαλω debian οχι τιποτε αλλο αλλα το debian chromebook που ειχα (acer720) , ειναι τόσο βολικό που το έχει πάρει παραμάζωμα η γυναίκα μου, και έχω μήνει χωρίς λαπτοπ
georgepppo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Για όσους λένε πως η Ram είναι λίγη http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/system-requirements και κάτι ακόμα, τώρα με την ενοποίηση των Windows οι απαιτήσεις συστήματος θα πέσουν στα 512mb ram.... δηλαδή τα κινητά θα θέλουν 1gb και οι υπολογιστές 512 δεν νομίζω να γίνει αυτό η ραμ είναι το πιο φτηνό πράγμα στον υπολογιστή και εκεί δεν χρειάζονται περικοπές. πάντως δεν είναι και πολύ αδύνατο αν αναλογιστείς ότι το ps3 έχει 256mb ram
thief7710 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Με τα 2GB RAM μέχρι το BIOS θα μπεις. Μπορει να διαφωνω με το περιεχομενο του ποστ, παρ'ολα αυτα δεν θα κρυψω οτι γελασα LOL 1
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 δηλαδή τα κινητά θα θέλουν 1gb και οι υπολογιστές 512 δεν νομίζω να γίνει αυτό η ραμ είναι το πιο φτηνό πράγμα στον υπολογιστή και εκεί δεν χρειάζονται περικοπές. πάντως δεν είναι και πολύ αδύνατο αν αναλογιστείς ότι το ps3 έχει 256mb ram ίσως εννοεί ότι επειδή πολλά windows κινητά έχουν 512 πάνε εκεί οι απαιτήσεις. Δε νομίζω να γίνει αυτό. Για την πλήρη ενοποίηση έχουμε ακόμα καιρό οπότε θα υπάρχουν φτηνά windows κινητά με 2gb ram, που πιστεύω θα είναι το μίνιμουμ για να τρέχουν όλα ομαλά
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορεί το Asus t100 με τιμή περίπου 330€ που περιλαμβάνει κανονικά windows 8.1 (όχι τα bing) με οθόνη αφής ξεχωριστό πληκτρολόγιο και μέσα διάβασα έχει και κωδικό για Microsoft Office 2013. Αρνητικό μόνο η οθόνη που είναι 10,1 και όχι 14 ιντσες. To έχω - ισχυρό (quad core)- γρήγορο- detachable touch screen όχι καλή όμως (όχι πολύ φωτεινή) - 32 GB ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ λίγα..... 1 USB... Αυτονομία τουλάχιστον 7-8 ώρες Και φυσικά non upgredable storage (hard disk /ram)-αν και στο εξωτερικό κυκλοφορεί έκδοση με sdd Τα 32 GB τελειώνουν πολύ γρήγορα εάν σκεφτεί κανείς ότι τα μισά είναι πιασμένα απο το OS (και πρέπει να γίνει και το internet activation/update/install του office Που προαναφέρθηκε).... Η αλήθεια είναι ότι με 330 euro δεν παίρνεις ούτε win 8.1 -ούτε office (διότι σου δίνουν και κωδικό ενεργοποίησης για home & student version - no outlook) Με λίγα λόγια μας δουλεύουν -χρειάζεται τουλάχιστον 64 GB και πάνω HD και 4 GB RAM....
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Πολύ καλύτερη λύση από τα chromebooks...θα ήταν καλή σκέψη να βγάζαν και μια έκδοση με τεσσάρα μνήμη ραμ με κάνα 40 δολάρια παραπάνω. Το μόνο που φοβάμαι είναι η τιμή στην Ελλάδα...αν το κρατήσουν σε αναλογία ευρώ δολλάριο 1:1 τότε θα είναι μια χαρά...αν το πάνε κάνα 50ευρώ παραπάνω χάνει τελείως το value for money. Θα είναι κάπως παραπάνω πιστεύω, τουλάχιστον για αρχή. Τα 249€ που είπες και συ είναι πολύ πιθανά!
georgepppo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 ίσως εννοεί ότι επειδή πολλά windows κινητά έχουν 512 πάνε εκεί οι απαιτήσεις. Δε νομίζω να γίνει αυτό. Για την πλήρη ενοποίηση έχουμε ακόμα καιρό οπότε θα υπάρχουν φτηνά windows κινητά με 2gb ram, που πιστεύω θα είναι το μίνιμουμ για να τρέχουν όλα ομαλά αυτό είναι και το λογικό,να γίνει η ενοποίηση προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω,τόσα χρόνια τα κινητά γίνονται pc και όχι τα pc κινητά......
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 To έχω - ισχυρό (quad core) -όχι καλή οθόνη (όχι πολύ φωτεινή) - 32 GB ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ λίγα..... 1 USB... Αυτονομία τουλάχιστον 7-8 ώρες Η αλήθεια είναι ότι με 330 euro δεν παίρνεις ούτε win 8.1 -ούτε office (διότι σου δίνουν και κωδικό ενεργοποίησης για home & student version - no outlook) Τα 32 GB τελειώνουν πολύ γρήγορα εάν σκεφτεί κανείς ότι τα μισά είναι πιασμένα απο το OS (και πρέπει να γίνει και το internet activation/update/install του office Που προαναφέρθηκε)....Αρα μικρό storage και μόνο 2 GB RAM (non expandable) Με λίγα λόγια μας δουλεύουν -χρειάζεται τουλάχιστον 64 GB και πάνω HD και 4 GB RAM.... Οπότε για να δούμε και το HP.. το έχω και γω και με έχει βολέψει απίστευτα
AlienTechGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 δηλαδή τα κινητά θα θέλουν 1gb και οι υπολογιστές 512 δεν νομίζω να γίνει αυτό η ραμ είναι το πιο φτηνό πράγμα στον υπολογιστή και εκεί δεν χρειάζονται περικοπές. πάντως δεν είναι και πολύ αδύνατο αν αναλογιστείς ότι το ps3 έχει 256mb ram 512MB έχει το PS3 απλά είναι χωρισμένη σε 256MB για το σύστημα και 256MB για τα γραφικά!
Bourdoulas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συγκρίνετε την π@@τσ@ με την βούρτσα.
Odyss3us Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 To έχω - ισχυρό (quad core)- γρήγορο- detachable touch screen όχι καλή όμως (όχι πολύ φωτεινή) - 32 GB ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ λίγα..... 1 USB... Αυτονομία τουλάχιστον 7-8 ώρες Και φυσικά non upgredable storage (hard disk /ram)-αν και στο εξωτερικό κυκλοφορεί έκδοση με sdd Τα 32 GB τελειώνουν πολύ γρήγορα εάν σκεφτεί κανείς ότι τα μισά είναι πιασμένα απο το OS (και πρέπει να γίνει και το internet activation/update/install του office Που προαναφέρθηκε).... Η αλήθεια είναι ότι με 330 euro δεν παίρνεις ούτε win 8.1 -ούτε office (διότι σου δίνουν και κωδικό ενεργοποίησης για home & student version - no outlook) Με λίγα λόγια μας δουλεύουν -χρειάζεται τουλάχιστον 64 GB και πάνω HD και 4 GB RAM.... έχω το 8αρι Lenovo με z3770 baytrail 2gb ram 32bit windows 64gb e-mmc drive + 64gb micro SD όλα απροβλημάτιστα σφαιρατα και σε fullhd οθόνη παρακαλώ (το bios είναι κλειδωμένο και ίσως γιαυτο το ξεγελάει και καταφέρνει και το περνάει...) Μια σύγκριση επεξεργαστών με έναν από τους δυνατότερους baytrail εδώ - ισχνες οι διαφορες: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Atom-Z3795-vs-AMD-A4-Micro-6400T 1
imvrios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μόνο για να λέει η Microsoft ότι έχει ανταγωνιστική οικονομική λύση των Chromebooks. Βέβαια η ίδια δε διαθέτει μία έκδοση του surface σε αυτά τα λεφτά. Στα 200€ θα έχει ακόμα χειρότερη ποιότητα κατασκευής και από τα φθηνά Pavilions και τρέμω μόνο στη σκέψη
el97639 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 To laptop των 100 δολαριων γεννησε τα netbooks και το chromebook αυτο. Τραγικα λιγος ο δισκος που ειναι το μεγαλυτερο μειον για να γινει πραγματικα αναρπαστο. Λογικα θα ειναι κ πολυ λεπτο οποτε χτυπα κ τα ultrabooks κ macbook air που κανουν τα 5 πλασια με την διαφορα οτι ειναι για πιο απλη χρηση. Αν υπαρχει κοσμος που παιρνει chrome ομως win8 netbook-ultrabook με 14' με 200$ θα κανει τρελες πωλησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα