Bimmermeister Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα παιδιά,θέλω να αγοράσω έναν κλώνο Iphone 5s,ο οποίος θα ήθελα να ήταν όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται στο αυθεντικό τηλέφωνο.Αγοράζω συχνά από Κίνα τηλέφωνα,αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με κλώνους...οπότε θα ήθελα(εφόσον υπάρχει) έναν κλώνο ο οποίος θα ήταν εξωτερικά "ολόιδιος" με το αυθεντικό με όλα τα γραμματάκια κλπ και οπωσδήποτε να είναι 4πύρηνο ή καλύτερο με μια κάμερα της προκοπής.Ευχαριστώ!
stevengreeceGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν ξερω αν ειναι καλο αλλα δες το. Ακριβως τα ιδια. Σημα της apple. Ειναι το goophone iphone5s.http://m.youtube.com/watch?v=HYqXTFC2MqU Δες και καμια κριτοκη για αυτο.
Donalhioy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Οσο καλος κλονοσ και να ειναι, αξιζει περισσοτερο να παρεις εναν μη κλονο στα ιδια χρηματα... αποψη μου ειναι οτι το 5s ειναι μεγαλη μουφα για τα δεδομενα της apple
kataramenos32 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ποτε κλωνους παιδια ειναι οτι χειροτερο
arc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 @ts Οι κλώνοι φτιάχνονται με γνώμονα να μοιάζουν με το αυθεντικό και οχι με βάση την ποιότητα κατασκευής και χαρακτηριστικών του. ΑΝ προσπαθούσαν να αντιγράψουν χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής, τοτε το κόστος θα έφτανε το κόστος του αυθεντικού, οπότε bye-bye κέρδος. Άρα αν θες να κουβαλάς κάτι που μοιάζει με iphone, η πρόσταση του steven είναι καλή. Αν όμως θες να είναι και καλό ... δεν γίνεται, δεν υπάρχει κάτι. 1
eddie1996 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Και από εμένα καλύτερα μακριά από κλώνους και καλύτερα ένα αξιόπιστο κινέζικο τηλέφωνο.
harris78 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 @ts Οι κλώνοι φτιάχνονται με γνώμονα να μοιάζουν με το αυθεντικό και οχι με βάση την ποιότητα κατασκευής και χαρακτηριστικών του. ΑΝ προσπαθούσαν να αντιγράψουν χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής, τοτε το κόστος θα έφτανε το κόστος του αυθεντικού, οπότε bye-bye κέρδος. Άρα αν θες να κουβαλάς κάτι που μοιάζει με iphone, η πρόσταση του steven είναι καλή. Αν όμως θες να είναι και καλό ... δεν γίνεται, δεν υπάρχει κάτι. Και εγώ είμαι ενάντια σε οποιασδήποτε μάρκας κλώνο για 2 βασικά λόγους: ποιότητα και πιστοποιήσεις πχ SAR. Αυτό όμως που λες δεν ισχύει. Σε brand τηλέφωνο ειδικά στα iphone σχεδόν τα 2/3 της τιμής είναι το brand της apple και όχι το κόστος κατασκευής. Σπάνια (πολύ σπάνια) όμως βρίσκεις κλώνους εφάμιλλης ποιότητας με το αυθεντικό αλλά εκεί είναι λαχείο γιατί δεν μπορείς να το ξέρεις αν δεν το πάρεις και δεν το ανοίξεις (σε όσους φυσικά γνωρίζουν από ηλεκτρονικά και τηλεπικοινωνίες...)
panos2171 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Και εγώ είμαι ενάντια σε οποιασδήποτε μάρκας κλώνο για 2 βασικά λόγους: ποιότητα και πιστοποιήσεις πχ SAR. Αυτό όμως που λες δεν ισχύει. Σε brand τηλέφωνο ειδικά στα iphone σχεδόν τα 2/3 της τιμής είναι το brand της apple και όχι το κόστος κατασκευής. Σπάνια (πολύ σπάνια) όμως βρίσκεις κλώνους εφάμιλλης ποιότητας με το αυθεντικό αλλά εκεί είναι λαχείο γιατί δεν μπορείς να το ξέρεις αν δεν το πάρεις και δεν το ανοίξεις (σε όσους φυσικά γνωρίζουν από ηλεκτρονικά και τηλεπικοινωνίες...) Δε διαφωνώ με αυτό που λες ωστόσο το γιωτόφωνο έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Γνώμη μου κάτι από τις γνωστές εταιρίες (LG, Samsung, Sony) και για πιο φθηνές λύσεις από τις γνωστές κινέζικες. Με τα μισά λεφτά του iphone, μην πω λιγότερα έχεις ένα κινητό με specs που ούτε στον ύπνο του...
arc Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Αυτό όμως που λες δεν ισχύει. Σε brand τηλέφωνο ειδικά στα iphone σχεδόν τα 2/3 της τιμής είναι το brand της apple και όχι το κόστος κατασκευής. Μην υπολογίζεις μόνο την εμφάνιση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά υπολόγιζε και το κόστος του ios και οτιδήποτε κινείται γύρω από αυτό. Δεν αντιγράφεις απλώς ένα φτυάρι ή μια κανάτα. Επίσης το κόστος κατασκευής πέφτει μετά απο παζάρια και τεράστιο όγκο παραγωγής. Αν αυριο βγω στην κινέζικη αγορά και παραγγείλω 5.000 κομμάτια αντίγραφα του iphone ΑΛΛΑ με τεχνολογικά χαρακτηριστικά του iphone, το κόστος σίγουρα θα ειναι πιο ακριβό (ναι πιο ακριβό) από το αντίστοιχο κόστος παραγωγής του αυθεντικου iphone. Anyway μακρια απο κλώνους σε ηλεκτρονικά γιατί ο αγοραστής ακριβοπληρώνει μια πατάτα και οι μόνες εξαιρέσεις ειναι αυτοί που θέλουν να δείχνουν μηλαράκι χωρίς να εχουν την αντίστοιχη τσέπη ή απλώς έχουν μυαλό «περιορισμένης ευθύνης» (και για να μην αρχίσουν κάποιοι καπετάνιοι, εννοώ περιπτώσεις τύπου 60χρονου (ή 14χρονου) που ζητά απο τον γιο (πατέρα) του iphone
Bimmermeister Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Ρε παίδες το ξέρω ότι οι απομιμήσεις είναι οι χειρότερες,αλλά είναι ένα κοριτσάκι και θέλει οπωσδήποτε Iphone,το ξέρει ότι είναι κλώνος αυτό που θα της πάρω και δεν την ενδιαφέρει,απλά της αρέσει το Iphone σαν εμφάνιση κι επειδή είναι μικρό..και θέλω να τις πάρω έναν κλώνο που θα έχει και λίγο ψυχή από θέμα επιδόσεων..όχι κανένα ψόφιο διπύρηνο...θέλω τουλάχιστον 1GB Ram και 4 πύρηνο επεξεργαστή...Βοηθήστε λίγο!
kataramenos32 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Ρε παίδες το ξέρω ότι οι απομιμήσεις είναι οι χειρότερες,αλλά είναι ένα κοριτσάκι και θέλει οπωσδήποτε Iphone,το ξέρει ότι είναι κλώνος αυτό που θα της πάρω και δεν την ενδιαφέρει,απλά της αρέσει το Iphone σαν εμφάνιση κι επειδή είναι μικρό..και θέλω να τις πάρω έναν κλώνο που θα έχει και λίγο ψυχή από θέμα επιδόσεων..όχι κανένα ψόφιο διπύρηνο...θέλω τουλάχιστον 1GB Ram και 4 πύρηνο επεξεργαστή... Βοηθήστε λίγο! Ειδικα για κοριτσακι μην παρεις κλωνο το sar τους φτανει στο θεο 2
lifeowner771 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Ρε παίδες το ξέρω ότι οι απομιμήσεις είναι οι χειρότερες,αλλά είναι ένα κοριτσάκι και θέλει οπωσδήποτε Iphone,το ξέρει ότι είναι κλώνος αυτό που θα της πάρω και δεν την ενδιαφέρει,απλά της αρέσει το Iphone σαν εμφάνιση κι επειδή είναι μικρό..και θέλω να τις πάρω έναν κλώνο που θα έχει και λίγο ψυχή από θέμα επιδόσεων..όχι κανένα ψόφιο διπύρηνο...θέλω τουλάχιστον 1GB Ram και 4 πύρηνο επεξεργαστή... Βοηθήστε λίγο! Επειδη προκεται για κοριτσακι..Μπορεις να βρεις και 3gs απο αγγελιες,σε πολυ καλη κατασταση με κουτια κτλπα με 100 ευρω περιπου..Δεν νομιζω να σερνεται λιγοτερο σε σχεση με ενα κλωνο..Και με λιγο λιγοτερα απο 200,παιρνεις το 4..Επειδη απο οτι εχω καταλαβει,μιλαμε για μικρο σε ηλικια κοριτσι,δεν θα εχει θεμα με τη ταχυτητα..Ποσο μαλλον οταν το συγκρινεις με ενα κλωνο..
Peleus17 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Γιατί δεν της παίρνεις ένα OnePlus έτσιγια να γουστάρει?
Bimmermeister Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Ρε παίδες είστε με τα καλά σας???Μια ερώτηση έκανα και ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του...αυτό θέλει και τέλος.Αν μπορείτε να βοηθήσετε καλώς..αν όχι τι ποστάρετε???Iphone 5s κλώνο ζήτησα...ούτε OnePlus ούτε Xiaomi Mi4. 1
haHa Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Ρε παίδες είστε με τα καλά σας???Μια ερώτηση έκανα και ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του...αυτό θέλει και τέλος.Αν μπορείτε να βοηθήσετε καλώς..αν όχι τι ποστάρετε???Iphone 5s κλώνο ζήτησα...ούτε OnePlus ούτε Xiaomi Mi4. Kαλος κλωνος του iphone 5s ειναι το iphone 4 με κοστος κατω απο 200€. Μαλιστα τρεχει το ιδιο λειτουργικο... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα