tsi1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 γεια σας έχω ένα sony vaio laptop με επεξεργαστή και κάρτα γραφικών που φαίνονται στις φωτογραφίες και 4gb ram.Αναρωτιόμουν αν ξέρετε πως θα μπορούσα να κάνω overclock στην gpu ή απλά να ενισχύσω με κάποιον τρόπο την επίδοση της.
TheELF Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μπορείς να δοκιμάσεις με το rivatuner ή το amd overdrive,αλλά ιδίως σε laptop παίζεις με την φωτιά ,κυριολεκτικά αν δεν υπερθερμαίνεται ήδη τώρα με το overclock πιθανόν να έχεις πρόβλημα. Ακόμα και αν ανεβαίνει η vga μην περιμένεις θαύματα,θα είναι ελάχιστη η διαφορά και το ποιο πιθανό να μην την καταλαβαίνεις καν.
tsi1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 έχω προσπαθήσει να κάνω overdrive αλλά δεν υπάρχει επιλογή για overdrive στο amd catalyst control center . μπορείτε να μου πείτε κάποιο καλό πρόγραμμα για gpu overclock?
TheELF Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μπορεί να μην γίνεται επειδή είναι Laptop και την έχουν κόψει αυτήν την λειτουργία λόγου θερμότητας,μπορείς να δοκιμάσεις και με το msi afterburner αν θες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα