Millennium Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δεν είναι απλά θέμα υποστηρίξης αλλά και αποτελέσματος από άποψης σταθερότητας,θερμοκρασιών,bios και δυνατοτήτων του chipset.
SWtt Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 https://www.mediafire.com/?46r9a4k7g70zk7lνα παει να γαμ**** ανεβασα 20 ευρω το budget μ αλλα εβαλα καλυτερη μητρικη...να καταληξω σε αυτο?
Millennium Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 2x4 ram βάλε.Την χωρίς "LE" έκδοση αυτής της μητρικής καλύτερα,και μια ψύκτρα.
SWtt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 με τα 750-770 Millenium θα μπορουσα να κατασκευασω gaming system me fm2+ που οπως μου ειπες pm {Το fm2+ ειναι πιο καινουριο με pci 3.0,HSA υποστηριξη+καποια αλλα πραγματακια και πιο συγχρονο ενεργειακα} και να εχω και ssd? Αν μ εκανες μια συνθεση θα σου ημουν ευγνωμων(ηδη με εχεις βοηθησει αρκετα)!
Millennium Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Στη προηγούμενη σελίδα έχει σύνθεση σε fm2+ με ssd (χωρίς ηχεία).
SWtt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Αρα εχουμε φτασει εδω: 1) https://www.mediafire.com/?lv3q86ijpwr1wh6 , ο οποιος ειναι am3+ kai το μονο που θελει ειναι μια ψυκτρα που θα την βαλω αργοτερα για να μην φυγω πολυ απο το budget. 2) https://www.mediafire.com/?aqwd2q9bsoa3yoy, ο οποιος ειναι fm2+ me ssd αλλα ξεφευγει πολυ απο το budget. Τ τελικο ερωτημα ειναι ποιον απο τους 2(εαν επιλεχ8ει ο 2ος θα πρεπει να γινουν καποιες μετατροπες για να πεσει λιγο η τιμη του).Θεωρω οτι ο 1 ειναι λιγο καλυτερος..... Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2014 από SWtt
cabdik Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 γενικα καλυτερο σε ισχυ ειναι το συστημα με τον 6300. αλλα αν σε ενδιαφερει κατα 80% το gaming και δεν ασχολεισαι με επεξεργασια-rendering βιντεο, θα βολευτεις μια χαρα και με τον 750..! αν το ψαξεις λιγο στο e-shop μπορεις να ψαλιδισεις λιγο το μπατζετ..! π.χ εχεις 2 διαφορετικα κουτια στις συνθεσεις που εχουν διαφορα 10€...!! αν αλλαξεις και τις μνημες με αυτες http://www.e-shop.gr/kingston-hx318c10fwk2-8-8gb-2x4gb-ddr3-1866mhz-hyperx-fury-white-series-dual-channel-kit-p-PER.550893, οι οποιες ειναι και 1866ΜΗΖ αλλα και εχουν χαμηλη ψυκτρα, ωστε να μην εχεις θεματα αργοτερα με την τοποθετηση aftermarket ψυκτρας. οποτε αυτοματως εχεις -15€..!! 1
SWtt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 γενικα καλυτερο σε ισχυ ειναι το συστημα με τον 6300. αλλα αν σε ενδιαφερει κατα 80% το gaming και δεν ασχολεισαι με επεξεργασια-rendering βιντεο, θα βολευτεις μια χαρα και με τον 750..! αν το ψαξεις λιγο στο e-shop μπορεις να ψαλιδισεις λιγο το μπατζετ..! π.χ εχεις 2 διαφορετικα κουτια στις συνθεσεις που εχουν διαφορα 10€...!! αν αλλαξεις και τις μνημες με αυτες http://www.e-shop.gr/kingston-hx318c10fwk2-8-8gb-2x4gb-ddr3-1866mhz-hyperx-fury-white-series-dual-channel-kit-p-PER.550893, οι οποιες ειναι και 1866ΜΗΖ αλλα και εχουν χαμηλη ψυκτρα, ωστε να μην εχεις θεματα αργοτερα με την τοποθετηση aftermarket ψυκτρας. οποτε αυτοματως εχεις -15€..!! Με την 1η συνθεση πιστευεις θα ειμαι κομπλε και θα μπορω να παιζω ο,τι παιχνιδι θελω για τα επομενα 2-3 χρονια σε high settings(ξερω οτι οι απαιτησεις αλλαζουν συνεχως αλλα θεωρεις οτι αυτο το pc einai δυνατο και εχει τα φοντα να ανταπεξελθει σε αυτες?).Αν εν τελει επιλεξω την 1η συνθεση(που μαλλον σε αυτην καταληγω) μετα απο 2-3 μηνες θα βαλω σιγουρα μια ψυκτρα και αν εχω και καποια παραπανω χρηματα εναν ssd!
Millennium Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Σε αρκετά παιχνίδια θα μπορείς να παίζεις σε high.Στη πρώτη θα χρειαστείς ψύκτρα.Βάλε και ένα καλύτερο κουτί όπως το arcadia.
SWtt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Σε αρκετά παιχνίδια θα μπορείς να παίζεις σε high.Στη πρώτη θα χρειαστείς ψύκτρα.Βάλε και ένα καλύτερο κουτί όπως το arcadia. ναι αυτο θα βαλω,απλως ειναι εξαντλημενο και περιμενουν νεα παραλαβη 3 σεπτεμβριου....ψυκτρα οπως ειπα θα αρκεστω με την στοκ γ κανα 2μηνο και θα την βαλω αργοτερα....να προχωρησω σε αυτον δηλαδη?
cabdik Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 φιλε μου, για να εχεις υποψη σου ολα τα ενδεχομενα, πρεπει να ξερεις οτι η ΑΜ3+ πλατφορμα βρισκεται σε ενα κρισιμο σημειο. δεν ξερει κανεις αν θα υπαρξει επομενη γενια επεξεργαστων. αρα, οi FX -ΙΣΩΣ- να ειναι και οι τελευταιοι CPU για αυτην. ΠΡΟΣΕΞΕ..!! δεν λεω οτι δεν θα υπαρξει, αλλα κανεις δεν ξερει, καθως η AMD δεν εχει ανακοινωσει τιποτα..!! η FM2+ εχει ηδη πλανα για το μελλον..!! αυτα δεν τα λεω για να σε αποτρεψω απο την αγορα της μιας εναντι της αλλης (αλλωστε κι εγω AM3+εχω, οπως βλεπεις!!), αλλα για να εισαι ενημερος για ολα τα ενδεχομενα.
SWtt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 xaaxax οπως παει το πραγμα δεν προκειται να παρω pc ...... εχω πραγματικα μπερδευτει και σε συνδυασμο με το οτι δεν γνωριζω και πολλα απο συνθεσεις υπολογιστων(μεταξυ μας τιποτα) δεν ξερω τι να αγορασω!
cabdik Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 κατ' αρχας δεν χρειαζεται να ανοιγεις αλλο θεμα, για την ιδιο αντικειμενο....!!!! συνεχιζουμε εδω τη συζητηση, για να μην εχουμε μπερδεματα..?
SWtt Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 κατ' αρχας δεν χρειαζεται να ανοιγεις αλλο θεμα, για την ιδιο αντικειμενο....!!!! συνεχιζουμε εδω τη συζητηση, για να μην εχουμε μπερδεματα..? σωστα....λοιπον απο οτι βλεπω θα καταληξω στον fx6300 αλλα θα το σκεφτω λιγακι ακομα(αν μ γινει καμια καλυτερη προταση που οπως βλεπω δεν προκειται γτ ειναι οτι πιο vfm αυτη η συνθεση απο ο,τι καταλαβαινω)!
TheELF Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 σωστα....λοιπον απο οτι βλεπω θα καταληξω στον fx6300 αλλα θα το σκεφτω λιγακι ακομα(αν μ γινει καμια καλυτερη προταση που οπως βλεπω δεν προκειται γτ ειναι οτι πιο vfm αυτη η συνθεση απο ο,τι καταλαβαινω)! Vfm είναι αλλά όχι πάνω στο gaming αφού παίζει πολύ καλά μόνο μια συγκεκριμένη κατηγορία παιχνιδιών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα