Lucifer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ρε είναι κάπως παράξενη η κατάσταση. Απλώς όταν ήμουν μικρός μου έκανε μερικές φορές babysiting.... ΝΕΥΡΙΚΟ 10
Lucifer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 ψάχνεις την babysitter σου και το προλογίζεις "είναι κάπως παράξενη η κατάσταση", κλαίω ρε συ. "παιδιά ψάχνω ένα φιλαράκι, το 85 δούλευε σίγουρα στο Ήρα το μαιευτήριο και τα λέγαμε ωραία, δεν παίζει τίποτα ερωτικό απλώς μου 'χει ρίξει ένα κωλοσκάμπιλο μια φορά όταν με ξεγέννησε, οι άλλοι γυναικολόγοι είναι κομπλεξικοί και δε μου λένε που μένει" 14
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Τι ξέρεις για το άτομο αυτό; μόνο όνομα και επώνυμο; ξέρεις ηλικία; τόπο καταγωγής; πού δούλευε κάποτε ή ό,τι άλλο; Ονομα επωνυμο, οτι εργαζοταν καποια στιγμη στο υπουργειο εσωτερικων, ηλικια στο περιπου και ευρυτερη περιοχη που εμενε στην Αθήνα όπου ειναι και ο τοπος καταγωγης. Επισης οτι νοσηλεύτηκε καποια στιγμη σε καποιο ιδρυμα (ψυχιατρικο) αλλα οχι σε ποιο. Το γκουγκλ δεν βγαζει κανενα αποτελεσμα παρολο που το επωνυμο ειναι ιδιαιτερο. Plus δεν εχει καποιον προσβάσιμο συγγενη παρα μονο μια ανιψια που εχει αλλο επωνυμο (αγνωστο σε εμενα). Α και ξερω πως δεν υπάρχει στους εκλογικους καταλογους (το εψαξα με βαση το ονομα πατρος και την χρονολογια γέννησης ανα ετος που υπολογιζα).
The_Colonel Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ρε είναι κάπως παράξενη η κατάσταση. Απλώς όταν ήμουν μικρός μου έκανε μερικές φορές babysiting....Και ξαφνικά μετά χάθηκε. Μην το πάτε απευθείας στο πονηρό ρε παιδιά ναι και εγώ θυμάμαι μια φίλη της θείας μου που είχαμε συχνά πυκνά συναναστροφές όταν ήμουν 6-8 είχαμε αναπτύξει μια τρυφερή σχέση (καταλάβαινε ότι την γουστάρω και το έπαιζε ζουζουνίτσα ) όταν έφυγε για μια δουλειά μακριά μου είχε δώσει και μια τρίχα απο τα ξανθά μαλλάκια της και την είχα κρατήσει για μερικούς μήνες... Στην εφηβεία (ειδικά τα καλοκαίρια ) σκεφτόμουν πως να παιχτεί να την ξαναδώ για να την.... ξαναγνωρίσω αλλά κάπου στα 18 μου παντρεύτηκε και χάθηκαν οι ελπίδες μου για την milfάρα έτσι παράτησα το concept
carlmikaze Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Απλώς όταν ήμουν μικρός μου έκανε μερικές φορές babysiting πήγα να πνιγώ. Ρε είναι κάπως παράξενη η κατάσταση. άντε καλέ 2
Peleus17 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Να κλειδωθεί το τοπικ. Ευχαριστώ για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις