bluesattack Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Προφανώς αυτή δεν ασχολείται ιδιαίτερα να σε ψάξει... Δεν εισαι ρομαντικος.Μπορει να ηταν ο μεγαλος της ανομολογητος ερωτας , να τον ψαχνει και αυτη εναγωνιως , να ρωτα με λαχταρα και κρυφες ελπιδες σε γυναικεια φορουμ , να ειναι μοιραιο να συναντηθουν καποια στιγμη , να συνομωτησει τελωσπαντων το συμπαν για να ενωθουν οι δυο αυτες ψυχες Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2014 από bluesattack 1
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ρε ειστε πολυ αυστηροι. Όσοι εχετε χωριο θυμηθείτε οταν είσασταν πιτσιρικια ή εφηβοι ξερωγω, γνωρίζατε που πηγαινε σχολείο η παρεα του καλοκαιριου; Εγω πχ ενα ονομα ηξερα και μια ευρυτερη περιοχη που εμεναν παρολο που καναμε καλη παρεα τα καλοκαιρια. Χιλια δύο μπορει να παίζουν εκτος απο το stalking. Ts ο μόνος τροπος ειναι να πιεσεις τους τριτους που λες να σου δωσουν πληροφορία ή ακομα καλυτερα να δώσουν σε εκεινη τα στοιχεια σου. Γενικα παντως ας ακουστει και καμια αλλη ιδεα γιατι κι εγω εψαχνα ενα ατομο αλλα δεν τελεσφορησε η αναζητηση (αν και στην περιπτωση μου μαλλον θα εχει δει το ραδικι ανάποδα πια)... 2
The_Colonel Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν έχουν όλοι fb πάντως. άτομα τέτοιας ηλικίας ( γύρο στα 27 δηλαδή <- επειδή πήγαιναν λύκειο το ~2005) έχουν σίγουρα αυτά ή κάποιος γνωστός τους δεν χρειάζεται να γίνεις φίλος με τον γνωστό απλά στέλνεις μήνυμα και του λές το και το... οταν δεν ξέρεις ποιο άτομα ψάχνεις (πως ειναι το FB όνομα της δηλαδή) το μυστικό ειναι να βάζεις όσο λιγότερες πληροφορίες γίνεται. δεν θα βάλεις ονοματεπώνυμο.. ξεκίνα για αρχή 2 ξεχωριστά search το ένα μόνο με όνομα και το άλλο πάλι μονο με όνομα αλλά σε greeklish και βάλε σαν πληροφορία τον τόπο καταγωγής και μετά δές ενα ενα τα άτομα που θα σου βγάλει. και συνεχίζεις με αυτή την λογική και αν δεν έχει face θα έχει skype... τέλος το όνομα των γωνιών; λέγεται τηλεφωνικός κατάλογος...
bluesattack Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Γενικα παντως ας ακουστει και καμια αλλη ιδεα γιατι κι εγω εψαχνα ενα ατομο αλλα δεν τελεσφορησε η αναζητηση (αν και στην περιπτωση μου μαλλον θα εχει δει το ραδικι ανάποδα πια)... milfαρα ? 2
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 milfαρα ? Οχι ρε συ αλλα ομολογουμένως μου αρεσει ο τροπος που σκέφτεσαι 3
Peleus17 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Πραγματικά μερικοί εδώ μέσα δεν πάτε καλά. Δεν την γουστάρω την κοπέλα γιατί μου ρίχνει 10 χρόνια. Το ότι ότι την.ψάχνω είναι γιατί θέλω να την δω μετά από τόσα χρόνια. Θέλω να μάθω άμα είναι καλά και πως τα έχει κάνει στην ζωή της. Γιατί αμέσως νομίζετε θέλω να γαμησω? Δεν είχατε ποτέ αυτό το αίσθημα της ανάγκης να βρείτε χαμένους.φίλους και γνωστούς και να μάθετε τελικά τι απέγιναν και τη έκαναν στην ζωή τους? Πραγματικά οι άνθρωποι με απογοητεύουν με αυτά που λένε. 1
Mau-Maus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 το 2004 πηγαινε ακομη λυκειο οπως λες αρα ηταν περιπου 17 χρ , τωρα ειναι 27 και σου ριχνει 10 , οποτε εσυ εισαι 17 και τοτε ησουν 7 ! σιγουρα ησασταν μονο φιλοι και οχι κολλητοι ? 2
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν εισαι ρομαντικος.Μπορει να ηταν ο μεγαλος της ανομολογητος ερωτας , να τον ψαχνει και αυτη εναγωνιως , να ρωτα με λαχταρα και κρυφες ελπιδες σε γυναικεια φορουμ , να ειναι μοιραιο να συναντηθουν καποια στιγμη , να συνομωτησει τελωσπαντων το συμπαν για να ενωθουν οι δυο αυτες ψυχες Τότε δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα, θα γίνουν όλα από μόνα τους 1
Peleus17 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ρε είναι κάπως παράξενη η κατάσταση. Απλώς όταν ήμουν μικρός μου έκανε μερικές φορές babysiting....Και ξαφνικά μετά χάθηκε. Μην το πάτε απευθείας στο πονηρό ρε παιδιά 2
The_Colonel Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Πραγματικά μερικοί εδώ μέσα δεν πάτε καλά. Δεν την γουστάρω την κοπέλα γιατί μου ρίχνει 10 χρόνια. Το ότι ότι την.ψάχνω είναι γιατί θέλω να την δω μετά από τόσα χρόνια. Θέλω να μάθω άμα είναι καλά και πως τα έχει κάνει στην ζωή της. Γιατί αμέσως νομίζετε θέλω να γαμησω? Δεν είχατε ποτέ αυτό το αίσθημα της ανάγκης να βρείτε χαμένους.φίλους και γνωστούς και να μάθετε τελικά τι απέγιναν και τη έκαναν στην ζωή τους? Πραγματικά οι άνθρωποι με απογοητεύουν με αυτά που λένε. άτομα τέτοιας ηλικίας ( γύρο στα 27 δηλαδή <- επειδή πήγαιναν λύκειο το ~2005) έχουν σίγουρα αυτά ή κάποιος γνωστός τους δεν χρειάζεται να γίνεις φίλος με τον γνωστό απλά στέλνεις μήνυμα και του λές το και το... οταν δεν ξέρεις ποιο άτομα ψάχνεις (πως ειναι το FB όνομα της δηλαδή) το μυστικό ειναι να βάζεις όσο λιγότερες πληροφορίες γίνεται. δεν θα βάλεις ονοματεπώνυμο.. ξεκίνα για αρχή 2 ξεχωριστά search το ένα μόνο με όνομα και το άλλο πάλι μονο με όνομα αλλά σε greeklish και βάλε σαν πληροφορία τον τόπο καταγωγής και μετά δές ενα ενα τα άτομα που θα σου βγάλει. και συνεχίζεις με αυτή την λογική και αν δεν έχει face θα έχει skype... τέλος το όνομα των γωνιών; λέγεται τηλεφωνικός κατάλογος... Αν δεν την βρείς και έτσι (που αποκλείεται δηλαδή μόνο το 118** κτλ να πάρεις σβάρνα σίγουρα θα βρείς κάτι ) Τότε μόνη σου ελπίδα (μόνη τζαμπέ ελπίδα και χωρίς κονέ δηλαδή..) ειναι να πας εκει που έμενε να ρωτήσεις ποιος ειναι ο σπιτονοικοκύρης να τον βρεις να ρωτήσεις αν ξέρει που μετακόμισε (ρώτα και τους ενοίκους καμιά φορά δεν ξέρεις) και να βγάλεις απο εκει άκρη. Τώρα αν θές ενα μαγικό ραβδάκι που θα σου βρεί ενα άτομο που δεν ξέρεις τίποτα για αυτό πέρα απο ονοματεπώνυμο και που έμενε παλιά χωρίς να ξοδέψεις ούτε κόπο ούτε χρόνο ούτε χρήμα λυπάμαι δεν υπάρχει... Για να πιάσεις ψάρια πρέπει να μουσκευτεί ο πισινός σου... Αν δεν θέλεις ούτε να φτάσεις σε awkward καταστάσεις πλησιάζοντας συγγενείς/γνωστούς ή φίλους ή να πληρώσεις κάνα 100άρι σε ντετέκτιβ ή να κάτσεις με τις ώρες να ψάχνεις μεθοδικά ή ολα τα παραπάνω μαζί τότε ξέχνα το. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Colonel εσυ που ξερεις τα πολλά και ο νους σου κατεβαζει δε ριχνεις καμια ιδεα και για το δικο μου στορι; Φαση πως μπορεις να μάθεις για αρχη αν ζει ή αν πεθανε καποιος ηλικιωμένος που δεν ειναι συγγενής. Νομιζω το είχα ρωτήσει και παλιότερα αυτό στις μικρές απορίες αλλα δεν... Sorry για το μινι hijack.
Star_Light Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Εδώ και παααρα πολύ καιρό ψάχνω ένα άτομο με το οποίο έχουμε χαθεί στην κυριολεξία. Δεν ξέρω καν αν ζει. Είναι αντιθέτου φίλου (να λοιπουν τα σχόλια γιατί πραγματικά δεν έτρεχε τίποτα απολύτως) και (η)ξέρω(α) σε ποια περιοχή έμενε. Πάνε τουλάχιστον 10 χρόνια που δεν ξέρω τίποτα απολύτως για αυτήν και πραγματικό θέλω να την βρω. Το όνομα της είναι Άννα και έμενε.στην Νίκαια και το 2003-2004 απ'όσο θυμάμαι πήγαινε ακόμα σχολείο(λύκειο)μόνο αυτά ξέρω. Και το επίθετο επίσης ξέρω αλλά δεν θα το αναφέρω για ευνόητους λόγους. Έχω ξεσκισει όλο το ΝΕΤ και πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ψάξω να βρω κάποιον εκτός από τα social networks? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Έλα ρε την Άννα λες απο Νικαια? με αυτη βγαινω τώρα. 2
The_Colonel Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Colonel εσυ που ξερεις τα πολλά και ο νους σου κατεβαζει δε ριχνεις καμια ιδεα και για το δικο μου στορι; Φαση πως μπορεις να μάθεις για αρχη αν ζει ή αν πεθανε καποιος ηλικιωμένος που δεν ειναι συγγενής. Νομιζω το είχα ρωτήσει και παλιότερα αυτό στις μικρές απορίες αλλα δεν... Sorry για το μινι hijack. Τι ξέρεις για το άτομο αυτό; μόνο όνομα και επώνυμο; ξέρεις ηλικία; τόπο καταγωγής; πού δούλευε κάποτε ή ό,τι άλλο;
Peleus17 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Έλα ρε την Άννα λες απο Νικαια? με αυτη βγαινω τώρα.Πες της να μου στείλει PM 1
The_Colonel Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Πες της να μου στείλει PM μπορείς να βγείς και στην Αννίτα νομίζω τους πληρώνουν αυτούς που βγαίνουν οπότε θα πάρεις και το κατι τις σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις