Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά αποκλείεται να μην υπάρχει δικό της facebook ή γνωστού της... απλά δεν ξέρει να ψάχνει.. αν δεν ξέρει ούτε κανέναν γνωστό της τότε τι σόι φίλος ήταν; μήπως απλά εχει απωθημένα με κάποιο γκομενάκι που βγήκαν 2,3 βόλτες μαζί ;

μου εχεθ τυχει αυτο να μην εχει φβ και κοινος γνωστος να μην δεχεται το αιτημα φιλιας  :mad:

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

κάνε add στο fb σε ότι λύκειο Νίκαιας βρεις και ψάξε,

ψάξε το επίθετο στον οτε          http://11888.ote.gr/web/guest/home

περιοχή Νίκαια, και ξεκίνα να τη ζητάς

Ήμουν έτοιμος να πω το ίδιο, βασικά όμως από ότι κατάλαβα η κοπέλα δεν μένει πλέον στην Νίκαια. Αναγκαστικά στην αναζήτηση θα βάλει μόνο όνομα και επώνυμο και ότι βγάλει. Εγώ προσωπικά έχω βρει φίλους έτσι.

Δημοσ.

Ρώτα στο λύκειο

Ε ναι γιατί 10 χρόνια το καταπληκτικό reunion office του σχολείου θα ξέρει τα πάντα για τους απόφοιτους του... :P

Ψάχνεις να βρεις κοινούς σας γνωστούς (και το ιντερνετ και στην πραγματική ζωή)...εφόσον λες είσασταν φίλοι θα ήξερες ονοματεπώνυμα 3-4 πολύ φίλων της...ε ψάξε εκείνους..όλο και κάποιος θα έχει κρατήσει επαφή..επίσης το που έμενε τότε...διεύθυνση.

edit: Μετά είδα ότι δεν ξέρεις ούτε σε τι σχολείο πήγαινε...καλά τι κομπλεξικοί φίλοι...δεν είπαμε να τους κάνεις κολλητούς..να τους κάνεις μια ερώτηση είπαμε...τι θα σου πούνε "Ξέρουμε αλλά δεν σου λέμε?"...σχολείο δεν ξέρεις...φίλους δεν ξέρεις και αυτούς που ξέρεις "δεν θα θέλουν να σου πουν"...τι έρμοι κολλητοί ήσασταν?

Ψιλοstalking σκηνικό μου θυμίζει η φάση παιδιά... :)

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν πήγαμε μαζί σχολείο και δεν ξέρω σε ποιο πήγε! Αλλά και να ήξερα δεν νομίζω να μου έδιναν κάποια πληροφορία!!! Αυτό με τον το έχω κάνει πολλές φορές και το κάνω άμα τακτά διαστήματα!

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν πήγαμε μαζί σχολείο και δεν ξέρω σε ποιο πήγε! Αλλά και να ήξερα δεν νομίζω να μου έδιναν κάποια πληροφορία!!! Αυτό με τον το έχω κάνει πολλές φορές και το κάνω άμα τακτά διαστήματα!

Κατά συρροή stalker δλδ?

ΥΓ Επίσης τι φίλος είναι αυτός που κάνεις παρέα μαζί του και δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε μια κουβέντα σε ποιο σχολείο πας? Πλάκα κάνουμε ρε παιδιά τώρα? 

Αυτά νόμιζα ότι γίνονται μόνο στα Φιλαράκια και στο How i met your mother που δεν ήξεραν οι κολλητοί τους τι δουλειά κάνει ο Τσάντλερ και ο Μπάρνι!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α) αν την ψάξεις υπερβολικά θα σε πάρουν για ανώμαλο. Μάλιστα και εγώ το σκέφτομαι oτι ισως είσαι! Αν γενικά δεν υπάρχει εύκολος τρόπος, τότε καλύτερα να μην υπάρχει τρόπος.

β) Παρότι στη ζωή σου εσένα μπορεί να σου έχει μείνει σαν μοναδική ανάμνηση/έρωτας, δεν σημαινει πως το βλέπει το ίδιο και αυτή. ¨ετσι λοιπόν μπορεί να μην σε θυμάται καν και μόλις την δεις να σε πει ανώμαλο (όχι άδικα). Γενικά ο χρόνος είναι σχετικός. Κάποιοι προχωράνε σε νεες εμπειρίες και ανθρώπους και ξεχνούν το παρελθόν (το λογικό) και κάποιοι μένουν σε μια μοναδική στιγμή του παρελθόντος μη μπορώντας να αποκτήσουν νεες - είναι λίγο OFF normal.... Είναι το ίδιο σκηνικό πως με κοίταξε πριν 200 χρόνια και το θυμάμαι και την ψαχνω ακόμα. Επόμενο βήμα είναι να τη θάψεις στον κήπο σου για να είστε πάντα μαζί...

γ) Ψάξε στο Facebook κοινούς γνωστούς κλπ Αν δεν την βρεις μην ασχοληθείς παραπέρα. Τόσο απλά

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2
Δημοσ.

κάνε add στο fb σε ότι λύκειο Νίκαιας βρεις και ψάξε,

ψάξε το επίθετο στον οτε          http://11888.ote.gr/web/guest/home

περιοχή Νίκαια, και ξεκίνα να τη ζητάς

+1 και απο μενα το 11888 ειναι καλος ρουφιανος αμα βαριεσαι να ψαχτεις μεσω φουμπου

Δημοσ.

+1 και απο μενα το 11888 ειναι καλος ρουφιανος ειναι καλος κλεφτης  αμα βαριεσαι να ψαχτεις μεσω φουμπου

τωρα ειναι οκ το μνμ σου

• Like 1
Δημοσ.

Peleus17, εγώ λέω ξέχασε-ξέγραψέ τη. Αν είναι γραφτό να τη βρεις κάποια στιγμή θα εμφανιστεί. Κόλλημα είναι και τζάμπα τρως το χρόνο σου. Προφανώς αυτή δεν ασχολείται ιδιαίτερα να σε ψάξει...

• Like 1
Δημοσ.

Τι ξέρουμε μέχρι τώρα:

Ξέρεις το όνομα μιας κοπέλας που έχεις να τη δεις δέκα χρόνια

Δεν ξέρεις που πήγαινε σχολείο.

Δεν ξέρεις που μένει παρά μόνο μια περιοχή στο περίπου.

Δεν υπάρχουν κοινοί γνωστοί.

Δεν είχες καν το κινητό της υποθέτω.

Είστε χαμένοι φίλοι.

Sounds legit!

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...