lak10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Πριν λιγο ααφαιρεσα το φλασακι απο την TV μου και εγινε corrupted με αποτελεσμα οταν παταω πανω του pc σερνεται και σχεδον κρασαρει υπαρχει πιθαναοτητα επαναφορας η τα εφτυσε τελειως?
Unabomber Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Το εκανες κανα φορματακι ? Full-erase παντα.
lak10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Με το που παταω δεξι κλικ κολλανε τα παντα και το pc σχεδον κρασαρει η τηλεοραση οταν το αφερεσα δεν επαιζει κανενα αρχειο απο το φλασακι
Unabomber Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Τσεκαρε αυτο….. οταν βαλεις το φλασακι, μην πας να πατησεις δεξι κλικ απλα πηγαινε εκει που λεει το βιντεο….. αμα στο βγαζει εκει το φλασακι προσπαθησε να το φορμαρεις απο κει….
lak10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Τσεκαρε αυτο….. οταν βαλεις το φλασακι, μην πας να πατησεις δεξι κλικ απλα πηγαινε εκει που λεει το βιντεο….. αμα στο βγαζει εκει το φλασακι προσπαθησε να το φορμαρεις απο κει…. παλι κολλαει οταν παω να ανοιξω την διαχειρηση δισκων εχω απελπιστει και το εχω μονο 10 μηνες
lak10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Σε safe mode δοκιμασες ? ναθ και εκει τα ιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα