KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Καλησπερα παιδια. Επειδη αυτο που ειχα τα εφτυσε. Ποιο απο τα 3 πρωτα απο το παρακατω link αξιζει? λεω τα 3 πρωτα που βγαινουν στο 15αρι διοτι δεν βγαινω για παραπανω. και για τα 3 ομως διαβαζω οτι ειναι αρκετα θορυβωδες. Οποτε ακουω την γνωμη σας http://www.e-shop.gr/pc-cd-dvd-bluray-players-writers-l?table=PER&category=%CF%D0%D4%C9%CA%C1+%CC%C5%D3%C1&filter-1563=1
vrykolakas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Εγώ έχω ένα LiteOn του 20ευρου απ' το 2005 κι ακόμα την παλεύει, πάντως. Έχει τραβήξει κάτι ζόρια ανά καιρούς αλλά για κάμποσα από αυτά πιστεύω έφταιγαν και τα δισκάκια. Εγγραφές κάνω σε χαμηλή ταχύτητα γιατί μου βγάζει error κάμποσες φορές στις υψηλές.
SPANK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Βασικά πάρε το φθηνότερο να κάνεις την δουλειά σου ολα τα ίδια ειναι πανω κάτω
Physiciant Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Πάρε το LG. Θα σου έλεγα να πάρεις το Pioneer αλλά επειδή είχα και Pioneer και LG ξέρω ότι το πρώτο κάνει περισσότερο θόρυβο
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν βλεπω τα καλυτερα ομως για το συγκεκριμενο lg. Ειδικα οι 2 πρωτοι σχολιαστες λενε οτι κανει τρελο θορυβο. Οι αλλοι λενε οτι ειναι οκ.
Physiciant Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Σε όλα το έχω διαβάσει αυτό το σχόλιο. Μη νομίζεις δηλαδή ότι θα υπάρχει κάποιο που θα έχει τρελή διαφορά με τα άλλα. Έτσι και αλλιώς πόσο χρήση θα του κάνεις;
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ε καλα δικιο εχεις δεν το σκιζω και στην πολλη χρηση. Οποτε παμε στο lg.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα