Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα... μέχρι πρότινος έπαιζα το παιχνίδι Metin2 χωρίς κανένα πρόβλημα, τελευταία όμως δεν ξέρω αν φταίει κάποιο update αλλα έχω το εξής πρόβλημα, μπαίνω και μετά απο λίγο μαυρίζει η οθόνη, ακούγεται ένας επαναλλαμβανόμενος ήχος και αναγκαστικά αφού δε λειτουργεί τίποτα... ούτε ctrl tab, ούτε ctrl alt del αναγκάζομαι να πάω σε restart και αυτό συμβαίνει πάντα και αν δεν μαυρίσει η οθόνη κολλάει το ποντίκι και η οθόνη και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... αλλα συνήθως κλείνει η οθόνη. Έχω το πιο πρόσφατο direct, drivers, κατέβασα και το παιχνίδι συχνότητα και ανάλυση αλλα πάλι τα ίδια...

Η κάρτα γραφικών που έχω αυτή τη στιγμή είναι η SAPPHIRE Radeon X1550 Series  (512 MB) επίσης σκέφτομαι για να πάρω αλλη κάρτα γραφικών, πιο συγκεκριμένα τη 

XFX RADEON R7 240 LOWPROFILE 1GB

μιας και δε θέλω να διαθέσω πάνω απο 50 ευρώ, θεωρείτε οτι είναι καλή; Και το κυριότερο είναι συμβατή με τη μητρική μου Asus P5N-E SLI;

Η μητρική μου έχει εσωτερικές συνδέσεις: 1 x PCI Express x1, 2 x PCI (v2.2), 1 x 24-pin ATX Power connector, 1 x 4-pin ATX 12V Power connector, 1 x Chassis Intrusion, 1 x CPU + 2 Chassis FAN connectors, 1 x Floppy disk drive connector, 1 x CD audio in connector, 1 x 1394a connector, 2 x USB connector (υποστήριξη 4 USB 2.0 ports), 1 x Front panel connector (AAFP), System panel connector, 1 x COM Port connector, 1 x S/PDIF out connector.

Υποστήριξη καρτών γραφικών: 2 x PCI Express x16 slot (SLI, both x8 mode).

Παίρνει PCI 3.0 που είναι αυτή που σκέφτομαι; Αν όχι τί προτείνετε σαν λύση ή ποια αλλη κάρτα γραφικών;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το φοβάμαι το μεταχειρισμένο να σου πώ την αλήθεια...

Αν αγορασεις απο ατομο με αξιολογησεις και συμμετοχη στο φορουμ, η πιθανοτητα να εχεις καποια θεμα ειναι πολυ κοντα στο 0%. Κατα τη γνωμη μου αξιζει το ελαχιστο ρισκο. 

Δημοσ.

Έγραψα και εκεί... τώρα αν υπάρχει και κάποια λύση στο πρόβλημα... γιατί δε φαίνεται να έχει καεί η κάρτα ή οτιδήποτε..., δε ξέρω όμως γιατί ξαφνικά άρχισε να μου το κάνει αυτό...

Δημοσ.

Όσο αφορά την κάρτα που εχεις πρόβλημα δεν ειναι απίθανο να ειναι στα τελευταία της μιας και ειναι αρκετά παλιά θα σου έλεγα να την βγάλεις να την καθαρίσεις απο σκόνες κτλπ και να βάλεις καινούργια πάστα , απο software μεριά κανε uninstall τους drivers μετα καθάρισμα τα υπολοίματα με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/και πέρνα τους νεότερους drivers.

Επίσης μπορεις να την δοκιμάσεις και σε καποιο αλλο pc να δεις αν κανει τα ίδια

Δημοσ.

Έχει ενα ανεμιστηράκι που το έχω ήδη καθαρίσει, πέρασα και τους drivers (τους νεότερους) ξανά αλλα τίποτα... μόλις τρέξω το παιχνίδι έχω το πρόβλημα που προανέφερα... τώρα για τη πάστα δε ξέρω, έχω βάλει στη ψύκτρα του επεξεργαστή μπαίνει και στη GPU? Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλο pc διαθέσιμο για δοκιμή... αν μπορείτε μια βοήθεια αν είναι να πάρω νέα κάρτα... γιατί έγραψα στο ανάλογο θέμα αλλα είναι και άλλα άτομα και χάνομαστε...

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του pc μου:

Case (Κουτί): Pro Source gaming case - Achilles BK

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Nitrox SL-550W v 2.2

Motherboard (Μητρική): Asus P5N-E SLI

Eσωτερικές συνδέσεις: 1 x PCI Express x1, 2 x PCI (v2.2), 1 x 24-pin ATX Power connector, 1 x 4-pin ATX 12V Power connector, 1 x Chassis Intrusion, 1 x CPU + 2 Chassis FAN connectors, 1 x Floppy disk drive connector, 1 x CD audio in connector, 1 x 1394a connector, 2 x USB connector (υποστήριξη 4 USB 2.0 ports), 1 x Front panel connector (AAFP), System panel connector, 1 x COM Port connector, 1 x S/PDIF out connector.

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): DualCore Intel Core 2 Duo E6700, 2666 MHz (10 x 267)

RAM (Μνήμη συστήματος): 3584 MB  (DDR2 SDRAM)

GPU (Κάρτα γραφικών):  SAPPHIRE Radeon X1550 Series  (512 MB)

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): SAMSUNG S24B300B 24'' LED FULL HD/Ανάλυση: 1920 x 1080

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Microsoft Windows XP Professional Service pack 3

Δημοσ.

Τρέξε το gpu z και πάνε στην καρτέλα sensors για να βλέπεις θερμοκρασίες,μπορείς μετά να τρέξεις το furmark ή και το metin 2 αλλά σε παράθυρο για να δεις αν ανεβάζει θερμοκρασίες και το κάνει για αυτό,αν και με όσα λες πολύ δύσκολα να είναι vga σαν κόλλημα τον windows μοιάζει.

Δημοσ.

Ούτε κόλλημα των windows φαίνεται να είναι γιατί πέρασα τα windows και σε αλλο δίσκο μήπως λυθεί το πρόβλημα και όμως πάλι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και στα 2 windows.  Έχω το Everest ξέρω σίγουρα οτι δείχνει θερμοκρασία cpu μπορώ κάπου να δώ απο εκεί και για κάρτα γραφικών;

post-140318-0-41563200-1408455726_thumb.png

post-140318-0-26907800-1408456297_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν εχει ενσωματωμένο εξάρτημα αν μπορείς να το πεις ετσι ωστε να δείχνει την θερμοκρασία

Δημοσ.

Υπενθυμίζουμε για ΑΛΛΗ μια φορά ότι για συμβουλές αναβάθμισης κάρτας γραφικών υπάρχει ενότητα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...