Προς το περιεχόμενο

browser με text wrapping

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Εχω ενα tablet με windows 8.1 και θελω να του εγκαταστησω ενα browser με την δυνατοτητα text wrapping.

Εχετε να μου προτεινετε καποιον;

Δημοσ.

Οταν βλεπεις ενα κειμενο σε ενα browser που μπορει να κανει αυτο το text wrapping και κανεις zoom για να δεις τα γραμματα του κειμενου μεγαλυτερα,  τοτε γινεται μια ανακατανομη των λεξεων στις σειρες ωστε να χωρεσει το πλατος του κειμενο στην οθονη σου και να μην χρειαζεται να πηγαινεις δεξια-αριστερα για να διαβασεις ολο το κειμενο.

Ναι ο opera το κανει αυτο, αλλα δεν θελω mobile browser.Θελω browser για windows.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας.

Εχω ενα tablet με windows 8.1 και θελω να του εγκαταστησω ενα browser με την δυνατοτητα text wrapping.

Εχετε να μου προτεινετε καποιον;

Δοκιμασε την λυση του read mode στον ie του metro.

Αν και λιγο μπελαλιτικη γιατι πρεπει να διαλεξεις εσυ το μεγεθος και ειναι φιξ τα sizes και τα διαλεγεις manual!

post-192952-0-75242100-1408427255_thumb.png

post-192952-0-48876500-1408427258_thumb.png

post-192952-0-26825600-1408427260_thumb.png

Ο λογος που σου δινω αυτη την λυση,αν και δεν ειναι η καλυτερη που υπαρχει και ουτε κανει παντα σωστα τη δουλεια που το θες,αλλα δυστυχως εκτος απο τον IE,ολοι οι αλλοι browsers στα windows,ειναι επιεικώς απαραδεκτοι,οσο αφορα την touch χρηση και δε θα σε βολεψουν,ειτε υποστηριζουν text reflow ,ειτε οχι!

Επεξ/σία από ektor7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...