marachi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 αγορασα ενα ipod 5 απο εδω και ο τυπας που μου το εδωσε δεν ειχε διαγραψει το icloud του απο τη συσκευη . τον καλω να μου πει το κωδικο και δε το σηκωνει . μπορω με καποιον τροπο να το διαγραψω ;
Unabomber Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δεν γινεται να διαγραψεις το icloud χωρις τον κωδικο….. Κουτια-αποδειξη στα εδωσε ?
basilis5 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 ξερεις οτι ολα αυτα ειναι υποπτα; που τον βρηκες;
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Έλεος ρε παιδιά, έχει βουίξει ο τόπος ότι αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάμε όταν είναι να αγοράσουμε μεταχειρισμένο iPhone. Γιατί δεν το ψάχνετε λίγο? τόσα λεφτά δίνετε! Όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι, αν δεν τον βρεις να σου δώσει τον κωδικό (που μάλλον δεν θα τον βρεις) το τηλέφωνο κάνει μόνο για ανταλλακτικά
paylidis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Τόσους μήνες κυκλοφορεί με το iOS 7 iCloud lock και ακόμα υπάρχουν άτομα που αγοράζουν ας τα πω κλειδωμενα.. Και πιστεύαμε ότι θα μειωθεί αυτή η κατάσταση...:/ 2
sariil Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Τι έγινε φίλε, τον βρήκες. Μου μυρίζει κλεμμένο η υπόθεση. Και ο κλεπταποδόχος τιμωρείται να ξέρεις! Sent from my iPad using Insomnia Τι έγινε φίλε, τον βρήκες. Μου μυρίζει κλεμμένο η υπόθεση. Και ο κλεπταποδόχος τιμωρείται να ξέρεις! Όταν λες ότι το αγόρασες από εδώ, εννοείς από τις αγγελίες του Insomnia? Διότι αν είναι έτσι, πρεπει μάλλον να σε βοηθήσει το Insomnia. <br><br> Sent from my iPad using Insomnia Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα