Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα ενα ipod 5 απο εδω και ο τυπας που μου το εδωσε δεν ειχε διαγραψει το icloud του απο τη συσκευη . τον καλω να μου πει το κωδικο και δε το σηκωνει . μπορω με καποιον τροπο να το διαγραψω ;

Δημοσ.

Έλεος ρε παιδιά, έχει βουίξει ο τόπος ότι αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάμε όταν είναι να αγοράσουμε μεταχειρισμένο iPhone. Γιατί δεν το ψάχνετε λίγο? τόσα λεφτά δίνετε!  

Όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι, αν δεν τον βρεις να σου δώσει τον κωδικό (που μάλλον δεν θα τον βρεις) το τηλέφωνο κάνει μόνο για ανταλλακτικά

Δημοσ.

Τόσους μήνες κυκλοφορεί με το iOS 7 iCloud lock και ακόμα υπάρχουν άτομα που αγοράζουν ας τα πω κλειδωμενα..

Και πιστεύαμε ότι θα μειωθεί αυτή η κατάσταση...:/

• Like 2
Δημοσ.

Τι έγινε φίλε, τον βρήκες. Μου μυρίζει κλεμμένο η υπόθεση. Και ο κλεπταποδόχος τιμωρείται να ξέρεις!

Sent from my iPad using Insomnia

Τι έγινε φίλε, τον βρήκες. Μου μυρίζει κλεμμένο η υπόθεση. Και ο κλεπταποδόχος τιμωρείται να ξέρεις! Όταν λες ότι το αγόρασες από εδώ, εννοείς από τις αγγελίες του Insomnia? Διότι αν είναι έτσι, πρεπει μάλλον να σε βοηθήσει το Insomnia. <br><br> Sent from my iPad using Insomnia

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...