nick sermi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 σκέφτομαι να πάρω το πρώτο μου smartphone με περιορισμένο μπάτζετ όμως. βλέπω τιμές σκρουτζ, συγκρίνω με κινέζικα και τρελαίνομαι με τις χαώδης διαφορές. η χρήση θα είναι ομιλία, λίγο ίντερνετ, καμία φώτο και από παιχνίδια είμαι άσχετος. τι προτείνεται? ευχαριστώ εκ των προτέρον
stevengreeceGR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Nokia lumia 630 Απο τα καλυτερα για αυτη την τιμη ειναι αυτο. Στο προτεινω, διοτι σκεφτομαι να το παρω κι εγω μεταχειρισμενο. 1
KwstasXt Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Aν θες android κοιτα καλυτερα προς κινα μερια με το xiaomi hongmi 1s (112 ευρω) Σε αυτα τα λεφτα επεισης παιρνεις lumia 625 απο ελλαδα (skroutz) και κανεις την δουλεια σου μια χαρα αμα δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις σε παιχνιδια.
Sordnaxela Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Κοίταξε και το Motorola Moto E Κοίταξε και το Motorola Moto E, νομίζω είναι ιδανικό για πρώτη επαφή με android.
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 xperia M απο μένα νομίζω είναι μια καλή λύση. Nokia lumia 630Απο τα καλυτερα για αυτη την τιμη ειναι αυτο. Στο προτεινω, διοτι σκεφτομαι να το παρω κι εγω μεταχειρισμενο. +1 για το lumia 630 το οποίο είναι πολύ ωραίο κινητό .
karrapaoki Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 αν θες κινεζικο μπορεις να βρεις και απο Ελλαδα http://e-smartphones.gr/
mech35 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ότι λέει και ο φίλος παραπάνω, σ'αυτά τα λεφτά hongmi 1s με διαφορά.
doctorkostis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Στα 125€ παιζει το Coolpad F1, 8πυρηνο με 2GB RAM,5inch HD οθονη, 2500mAh μπαταρια και απο αξιοπιστη εταιρεια. Ισως θελει λιγο δοκιμες με ROM, αλλα υπαρχει αρκετη ανεπισημη υποστηριξη, και στα ελληνικα βεβαια. Ειναι το πιο futureproof τηλεφωνο σε αυτα τα χρηματα. Το Xiaomi 1S που προταθηκε ειναι επισης εξαιρετικο
andrikakis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Σε αυτο το budget η καλυτερη επιλογη ειναι η αγορα windows phone. Το 630 ειναι πολυ καλη επιλογη αν δεν θες φλας και μπροστινη καμερα. Αν τα θες πας το 625 το οποιο ειναι και αυτο πολυ καλο για τα χρηματα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα